reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzieki dziewczyny za dobre slowo :-D wlasnie takimi haslami zyje kazdego dnia :-D najpierw bylo " przez pierwsze 6 tygodni jes horror pozniej mija " dalej " 3 mieisace najgorsze" pozniej "minie rok i bedzie jak aniol" nastepnie " eee tam do 18 zleci zobaczysz" hahah i tak sobie zyjemyz dnia na dzien czekajac na lepsze jutro :-D:-D:-D:-D

reklama
dzieki dziewczyny za dobre slowo :-D wlasnie takimi haslami zyje kazdego dnia :-D najpierw bylo " przez pierwsze 6 tygodni jes horror pozniej mija " dalej " 3 mieisace najgorsze" pozniej "minie rok i bedzie jak aniol" nastepnie " eee tam do 18 zleci zobaczysz" hahah i tak sobie zyjemyz dnia na dzien czekajac na lepsze jutro :-D:-D:-D:-D

przynajmniej zawsze jest jakaś nadzieja:-D a to już dużo;-)
nie znasz dnia ani godziny a nuż Bruno nagle stanie się spokojny jak aniołek:tak::-)

raczkowa ja juz zyje ta nadzieja ponad 6 lat.. a mala rozpuszczona maksymalnie... teraz z tym walcze, bo czasem mam dosc jej humorkow..
tyl;e dobrze ze fajnie spi:tak:

ogarnelam, prasowanie mnie czeka
nie chce mi sie

u mnie narazie pranie rozwieszone i trochę kurzów startych:cool2:

a apropos humorków...ja ostatnio walczę z :

nagminnym rozbieraniem się, przebieraniem:baffled: szczególnie upodobała sobie zmianę ...majtek:szok:....juz nie wspomnę o wyciąganiu wszelkiego rodzaju czapek, szalików, apaszek...wrrrr

i...zaborczościa w stosunku do mnie, nawet jak się bawi sama to oczekuje,że będę siedzieć obok i się przygladać, chodzenie za mną do wc, nawet jak z nią gdzieś idę to wszystko ma robić mama, nikt inny nie może jej dotknąć:no::dry:

aga to witaj w klubie... moja jest starsza ale tez mysli ze ja jestem od wszystkeigo,,, szczegolnie odciaglego siedzenia z nia...
zdecydowanie za duzo czasu z nia spedzam....

ola, zabrzmiało to bardzo pocieszająco:-D
juz ostatnio mówię młodej,że wisi na mnie jak winogron:no:

super niania stwierdziłaby pewnie,że jestesmy wyrodnymi matkami:-p

reklama
raczkowa nie martw sie, nie ebdzie tak zle

ja to sie zastanawiam jak to jest ze oliwia sobie zewszystkim radzi super w przedszkolu...a w domu ma mnie za nianie, pomoc domowa, sprzataczke itp...

Do góry