reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Raczkowa a jak pójdzie na nogi i zacznie się mądrować to dopiero będzie super :-D:-D:-D:-D:-D:-D ja to jak mój czasami mówi mama Asia to takie dziwne bo ja już nie planowałam dzieci ale to super uczucie to poczekaj na mamo kocham to zobaczysz jak mało ważne będą małe wady ;-)
Olla a kreacja super!!! talety masz do zabawy z diabłem potępianej przez kościół :-D:-D:-D

hej, nie czytam,bo nie mam czasu,ale przyszlam sie przywitac
mloda w wannie,powiedziala,ze ona samodzielna jest
wiec sama sie rozebrala, wlazla do wanny, sama tez wyjdzie i sie

a ja ogarnelam mieszkanie cale,
jutro sie zabiore na kozaki moje i mlodej sprawdze,czy dobre czy wyrosla
poltora tyg temu kupilam jej botki takie za kostke to w nich chodzi teraz,a pozneij na mrozy beda kozaki dluzsze

ola stroj super i wlosy pod kolor

DZIEN DOBRY:tak:
MOZI my wcozrja z mloda bylysmy kupic jedne na zmiane i u nas dalysmy za naprawde fajne oficerki 39 zl, jeszcze tylko sniegowce i gotowe:-D

dobra dziewczyny o 11.15 macie trzymac za mnie kciuki:tak::tak: zdam relacje jak wroce

reklama
Do góry