dzieki dziewczyny za dobre slowo wlasnie takimi haslami zyje kazdego dnia najpierw bylo " przez pierwsze 6 tygodni jes horror pozniej mija " dalej " 3 mieisace najgorsze" pozniej "minie rok i bedzie jak aniol" nastepnie " eee tam do 18 zleci zobaczysz" hahah i tak sobie zyjemyz dnia na dzien czekajac na lepsze jutro
reklama
Aga1108
Po prostu mama
dzieki dziewczyny za dobre slowo wlasnie takimi haslami zyje kazdego dnia najpierw bylo " przez pierwsze 6 tygodni jes horror pozniej mija " dalej " 3 mieisace najgorsze" pozniej "minie rok i bedzie jak aniol" nastepnie " eee tam do 18 zleci zobaczysz" hahah i tak sobie zyjemyz dnia na dzien czekajac na lepsze jutro
przynajmniej zawsze jest jakaś nadzieja a to już dużo;-)
nie znasz dnia ani godziny a nuż Bruno nagle stanie się spokojny jak aniołek:-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa ja juz zyje ta nadzieja ponad 6 lat.. a mala rozpuszczona maksymalnie... teraz z tym walcze, bo czasem mam dosc jej humorkow..
tyl;e dobrze ze fajnie spi
ogarnelam, prasowanie mnie czeka
nie chce mi sie
tyl;e dobrze ze fajnie spi
ogarnelam, prasowanie mnie czeka
nie chce mi sie
Aga1108
Po prostu mama
u mnie narazie pranie rozwieszone i trochę kurzów startych
a apropos humorków...ja ostatnio walczę z :
nagminnym rozbieraniem się, przebieraniem szczególnie upodobała sobie zmianę ...majtek....juz nie wspomnę o wyciąganiu wszelkiego rodzaju czapek, szalików, apaszek...wrrrr
i...zaborczościa w stosunku do mnie, nawet jak się bawi sama to oczekuje,że będę siedzieć obok i się przygladać, chodzenie za mną do wc, nawet jak z nią gdzieś idę to wszystko ma robić mama, nikt inny nie może jej dotknąć
a apropos humorków...ja ostatnio walczę z :
nagminnym rozbieraniem się, przebieraniem szczególnie upodobała sobie zmianę ...majtek....juz nie wspomnę o wyciąganiu wszelkiego rodzaju czapek, szalików, apaszek...wrrrr
i...zaborczościa w stosunku do mnie, nawet jak się bawi sama to oczekuje,że będę siedzieć obok i się przygladać, chodzenie za mną do wc, nawet jak z nią gdzieś idę to wszystko ma robić mama, nikt inny nie może jej dotknąć
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
aga to witaj w klubie... moja jest starsza ale tez mysli ze ja jestem od wszystkeigo,,, szczegolnie odciaglego siedzenia z nia...
zdecydowanie za duzo czasu z nia spedzam....
zdecydowanie za duzo czasu z nia spedzam....
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
super niania naucyzlaby nasze dzieci samodzielnosci
aga nie martw sie... jak beda starsze to im przejdzie... potem to my za nimi bedziemy na imprezy chodzic...
aga nie martw sie... jak beda starsze to im przejdzie... potem to my za nimi bedziemy na imprezy chodzic...
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa nie martw sie, nie ebdzie tak zle
ja to sie zastanawiam jak to jest ze oliwia sobie zewszystkim radzi super w przedszkolu...a w domu ma mnie za nianie, pomoc domowa, sprzataczke itp...
ja to sie zastanawiam jak to jest ze oliwia sobie zewszystkim radzi super w przedszkolu...a w domu ma mnie za nianie, pomoc domowa, sprzataczke itp...