reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzieki dziewczyny za dobre slowo :-D wlasnie takimi haslami zyje kazdego dnia :-D najpierw bylo " przez pierwsze 6 tygodni jes horror pozniej mija " dalej " 3 mieisace najgorsze" pozniej "minie rok i bedzie jak aniol" nastepnie " eee tam do 18 zleci zobaczysz" hahah i tak sobie zyjemyz dnia na dzien czekajac na lepsze jutro :-D:-D:-D:-D

reklama
dzieki dziewczyny za dobre slowo :-D wlasnie takimi haslami zyje kazdego dnia :-D najpierw bylo " przez pierwsze 6 tygodni jes horror pozniej mija " dalej " 3 mieisace najgorsze" pozniej "minie rok i bedzie jak aniol" nastepnie " eee tam do 18 zleci zobaczysz" hahah i tak sobie zyjemyz dnia na dzien czekajac na lepsze jutro :-D:-D:-D:-D

przynajmniej zawsze jest jakaś nadzieja:-D a to już dużo;-)
nie znasz dnia ani godziny a nuż Bruno nagle stanie się spokojny jak aniołek:tak::-)

raczkowa ja juz zyje ta nadzieja ponad 6 lat.. a mala rozpuszczona maksymalnie... teraz z tym walcze, bo czasem mam dosc jej humorkow..
tyl;e dobrze ze fajnie spi:tak:

ogarnelam, prasowanie mnie czeka
nie chce mi sie

u mnie narazie pranie rozwieszone i trochę kurzów startych:cool2:

a apropos humorków...ja ostatnio walczę z :

nagminnym rozbieraniem się, przebieraniem:baffled: szczególnie upodobała sobie zmianę ...majtek:szok:....juz nie wspomnę o wyciąganiu wszelkiego rodzaju czapek, szalików, apaszek...wrrrr

i...zaborczościa w stosunku do mnie, nawet jak się bawi sama to oczekuje,że będę siedzieć obok i się przygladać, chodzenie za mną do wc, nawet jak z nią gdzieś idę to wszystko ma robić mama, nikt inny nie może jej dotknąć:no::dry:

aga to witaj w klubie... moja jest starsza ale tez mysli ze ja jestem od wszystkeigo,,, szczegolnie odciaglego siedzenia z nia...
zdecydowanie za duzo czasu z nia spedzam....

ola, zabrzmiało to bardzo pocieszająco:-D
juz ostatnio mówię młodej,że wisi na mnie jak winogron:no:

super niania stwierdziłaby pewnie,że jestesmy wyrodnymi matkami:-p

reklama
raczkowa nie martw sie, nie ebdzie tak zle

ja to sie zastanawiam jak to jest ze oliwia sobie zewszystkim radzi super w przedszkolu...a w domu ma mnie za nianie, pomoc domowa, sprzataczke itp...

Do góry