reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry

a ja w ta piekna pogode w szkole bylam. wyborazcie sobie ze nasz wykaldowca mysli ze ja sie cos ucze... dzis prkatycznie ze mna rozmawial... normalnie super... a ja pojecia nie mam zielonego... ale coz trzeba robic dobre wrazenie.
poza tym jakos fajnie ejst bo jest nas oolo 10 osob... a powinno byc 23...

mloda z dziadkiem mieszkanie posprztala, normlanie w szoku bylam jak to zobaczylam.

zaraz spacer z psem i totlany luz... pazurki mozna pomalowac:)

mozi mi sie marzy fitnes, ale czasu brak...

reklama
Aga takie czasy że dla pracy trzeba nieraz poświęcić no ja jak bym nie miała małego dziecka to bym już odeszła z tamtej ale ofert zero poczekam aż sam zwolni. Pewnie początek będzie ciężki i trzymam kciuki abyś jak najszybciej znalazła coś bliżej. A masz samochód? Jak będziesz miała doła samochodem te 2 godziny rano i wieczorem do przeżycia, ja jak mieszkałam i pracowałam w wawie 1,5 godziny w jedną stronę jeździłam :tak:
Może kogoś poznasz co Ci urozmaici siedzenie w pokoju z aneksem :-D:-D:-D

Mozi ja kiedyś przez 2 lata chodziłam systematycznie na fitness było super inne krok inne samopoczucie. Myślę zacząć chodzić z małym raz na tydzień na basen no ale pewnie głębiej niż do kolan się nie zanurzę:-D:-D:-D A co planujesz zacząć uprawiać sporty?
olla no to fajnie masz w szkole same 6 będą ;-)

Jaimis no pasowaloby zaczac jakis sport uprawiac,kazdy rok pracy to kilogram, wiec juz 5 mam,co by pasowalo wrzucic
mysle o fittnes, o pilates, tylko nie wiem jakie buty??

mloda chce cos upichcic,a ja musze zabierac sie za akwarium, ide bo po kuchni buszuje

mozi, a nie myślalas o nordic walking:confused:

ola, to macie kameralne zajęcia:-); miłą niespodziankę miałaś w domu;-)

jaimis, nie jestem zmotoryzowana, mam kierowców:cool2::-D
czas uprzyjemniam sobie z wami;-)

moje największe i jedyne marzenie na dziś...łóżko:-D, młoda przez tą cholerną zmianę czasu wstała dziś o 5:no:
teraz jeszcze dawca popsłuł mi humor, przypomniał sobie o córce, raptem po ....4 miesiącach:wściekła/y:

Mozi najlepiej wygodne ;-) popróbuj wszystkiego i wybierz ten rodzaj który tobie najbardziej pasuje:tak:
Aga teraz samochód to nie problem problem to to utrzymać lepiej mieć kierowców ;-)

woda zmieniona, mloda w kuchni sobie kanapki z dzemem robila,myslalam,ze cis kombinuje ;)

Aga nordic to chodzenie z kijkami?? nie ta pora roku i samemu nudno
Jaimis wygodne buty? mam jedne addidasy,pojde pierwszy raz to zobacze czy sie nadadza, czy trzeba cos kupic

wybieram sie w nast sobote,jakby co w niedziele bede sie kurowac,bo cos mi sie wydaje,ze zakwasy beda miec,
bo jak sie przeprowadzalam i trzeba bylo pudla nosic na 4 pietro na okraglo calo poludnie to lydki bolaly do srody

teraz siedze ogladam Kosci i grzanca pije, musze jeszcze pazurki umalowac

dzien dobry

aga ty sie pociesz moja przez zmiane czasu co roku cala zime wstaje max 5.30... standard to 5.15:szok:

zajecia mamy kameralne... wiec plus taki ze mozna sie wykazac wiedza..albo udawac ze sie cos wie takze w sumie wszyscy w to wierza:tak::tak:

obstawiam ze dzieki aktywnosci zajecia ktore teraz mamy zalicze na spokojnie...

moiz jedyny sport jaki ja obecnie uprawiam to bieganie za szefem... zbey popodpisywal dokumenty:-D

mozi, dokładnie to chodzenie z kijkami, przy takiej pogodzie jak dziś u nas, to dokładnie nie da się, ale u nas w parkach wielu ludzi chodzi niezależnie od pory roku:tak: kijki mają różne końcówki wymienne w zależności od podłóża po jakim się chodzi:tak:
to córa zosia-samosia:-)

ola, bieg za szefem to też jakaś aktywnośc ruchowa:-D:-D
moja gwiazda z reguły wstaje ok 5,45-6,00.....znam ten ból:baffled:

reklama
oliwka spi

dzis sie okazalo ze chce isc na imprreze halowen, i co... musislam kombinowac stroj... ze mloda nie chce byc duchem tona szybko stroj czarownicy robilysmy.... jutro pokaze wam efekty:tak:

Do góry