reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
olcia mi duza radosc sprawia jak sie maly budzi podchodze do lozeczka a on usmiech jakby mogl to by mial dookola glowy :-D:-D:-D:-D niesamowita radosc w czlowieka wstepyje pomimo ze jest 4:30 :-D

dzień dobry:-)

Pasowanie na przedszkolaka super, dzieciaczki odtańczyły , odśpiewały po polsku i po angielsku, dostały birety i dyplomy:tak:
Wszystkie panie przebrały się za czarwonice:-D bo to były hellowenowe pasowanie na przedszkolaka:-)

Raczkowa, poczekaj jak takie oblepione, brudne łapki złapią cię za szyję, zawisną na tobie i usłyszysz: jesteś najlepszą mamą na świecie:-D

my jedziemy do dziadków, dziś cmentarze odpuszczamy, pójdziemy jutro na spokojnie:tak:

dzien dobry
u mnie tata pojechal na cmentarze a ja na spokojnie po oobiadku pojde z mala na jeden.
jutro chce jechac do chrzesnego oliwi... przy oakzji tego ze i tak bede u komornika w dabrowie

Mloda z dziadkiem poszla na spacer, pozniej msza,obiad i na groby
mam nadzieje,ze nie zacznie padac
musze sie zabrac sie za plan pracy,musze sie zmobilizowac
na razie umylam glowe i ogladam Dom marzeń na bbc

reklama
Do góry