reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

olla może sam nie wie co gada ten wykładowca :-D:-D:-D
marrttika zazdroszczę ci fajnej atmosfery w pracy bo jak ja sobie pomyślę że idę jutro do pracy to aż mnie.... :-(
Mozi mi bardziej się podobały anioły i demon i jakaś o statku jego książka a teraz czytam znikający punkt i nie mogę przebrnąć

reklama
hej

a my znowu chorujemy.. tym razem mały ma zapalenie oskrzeli. także cały tydzień w domu posiedzimy, więc może uda mi się częściej do Was zaglądać i ponadrabiam zaległości :)

miłego dnia! :)

Rosi nie znalazłam co tam odwaliłaś za mąż wyszłaś????

myślałam,że tylko ja nic nie widzę:tak: ale już jest nas dwie
hej

a my znowu chorujemy.. tym razem mały ma zapalenie oskrzeli. także cały tydzień w domu posiedzimy, więc może uda mi się częściej do Was zaglądać i ponadrabiam zaległości :)

miłego dnia! :)

zdrówka dla młodego:-)

i miłego początku tygodnia wszystkim:-)

dziewczyny mam kolejne pytanie:
kto u was ubezpieczał dziecko przez okres macierzynskiego? wy czy plemnik?
bo mam kolejny probelm:wściekła/y: ze wzgledu na to ze ja juz nie pracuje a jestem na macierzynskim placonym przez zus nie moge ubezpieczyc małej bo nie odprowazdam składek:wściekła/y: troche mi nie na reke zeby plemnik ubezpieczał za granica, nawet jeszcze nie wiem czy tak sie da.. ciagle pod gorke.. zeby cokolwiek zalatwic to trzeba biegac wszedzie po 3 razy:wściekła/y:

Emilia a nie mozesz zarejestrowac sie na bezrobociu??

moja chora na zaostrzenie astmy i wirosówke do pt w domu, ojj posiedzialabym z mala w domu,ale bralam bo mam robote do konca tyg w pracy

Jaimis ja z dwa lata temu czytalam Anioly i demony, fajne ksiazki ma tez Musso, ja czytalam Bedziesz tam, a dziewczyny z pracy Uratuj mnie czy Papierowa dziewczyna i mowily,ze sa fajne,
musze tylko je pozyczyc od nich,bo w bibiotece u mnie jest tylko ta jedna co przeczytalam

Ostatnia edycja:
emilka oliwka od poczatku jest uebzpieczona na mnie.
a masz opcje zarejestrowac sie teraz w up? albo ubezpieczyc mala przez mops??
bo obstawiam ze takie ubezpieczenie z zagranicy ci nic nie da tutaj

reklama
Emilka ja tez mam Martynę od początku ubezpieczoną przy sobie, spróbuj przedzwonić do zus-u i zapytać co zrobić w Twojej sytuacji:confused: teraz tam są fajne babki, chętne do pomocy:tak:

mozi, ech te choróbska...zdrówka dla Oli:-)

Ola, podobnież u was w up dają kobieta po 2000zeta na fryzjera i kosmetyczkę:eek:

dziewczyny, słyszłyście o tym żłobku we wrocławiu....masakra:no::wściekła/y:....i oddaj tu człowieku dziecko w obce ręce:szok:

Do góry