reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

olla może sam nie wie co gada ten wykładowca :-D:-D:-D
marrttika zazdroszczę ci fajnej atmosfery w pracy bo jak ja sobie pomyślę że idę jutro do pracy to aż mnie.... :-(
Mozi mi bardziej się podobały anioły i demon i jakaś o statku jego książka a teraz czytam znikający punkt i nie mogę przebrnąć

reklama
hej

a my znowu chorujemy.. tym razem mały ma zapalenie oskrzeli. także cały tydzień w domu posiedzimy, więc może uda mi się częściej do Was zaglądać i ponadrabiam zaległości :)

miłego dnia! :)

Rosi nie znalazłam co tam odwaliłaś za mąż wyszłaś????

myślałam,że tylko ja nic nie widzę:tak: ale już jest nas dwie
hej

a my znowu chorujemy.. tym razem mały ma zapalenie oskrzeli. także cały tydzień w domu posiedzimy, więc może uda mi się częściej do Was zaglądać i ponadrabiam zaległości :)

miłego dnia! :)

zdrówka dla młodego:-)

i miłego początku tygodnia wszystkim:-)

dziewczyny mam kolejne pytanie:
kto u was ubezpieczał dziecko przez okres macierzynskiego? wy czy plemnik?
bo mam kolejny probelm:wściekła/y: ze wzgledu na to ze ja juz nie pracuje a jestem na macierzynskim placonym przez zus nie moge ubezpieczyc małej bo nie odprowazdam składek:wściekła/y: troche mi nie na reke zeby plemnik ubezpieczał za granica, nawet jeszcze nie wiem czy tak sie da.. ciagle pod gorke.. zeby cokolwiek zalatwic to trzeba biegac wszedzie po 3 razy:wściekła/y:

Emilia a nie mozesz zarejestrowac sie na bezrobociu??

moja chora na zaostrzenie astmy i wirosówke do pt w domu, ojj posiedzialabym z mala w domu,ale bralam bo mam robote do konca tyg w pracy

Jaimis ja z dwa lata temu czytalam Anioly i demony, fajne ksiazki ma tez Musso, ja czytalam Bedziesz tam, a dziewczyny z pracy Uratuj mnie czy Papierowa dziewczyna i mowily,ze sa fajne,
musze tylko je pozyczyc od nich,bo w bibiotece u mnie jest tylko ta jedna co przeczytalam

Ostatnia edycja:
emilka oliwka od poczatku jest uebzpieczona na mnie.
a masz opcje zarejestrowac sie teraz w up? albo ubezpieczyc mala przez mops??
bo obstawiam ze takie ubezpieczenie z zagranicy ci nic nie da tutaj

reklama
Emilka ja tez mam Martynę od początku ubezpieczoną przy sobie, spróbuj przedzwonić do zus-u i zapytać co zrobić w Twojej sytuacji:confused: teraz tam są fajne babki, chętne do pomocy:tak:

mozi, ech te choróbska...zdrówka dla Oli:-)

Ola, podobnież u was w up dają kobieta po 2000zeta na fryzjera i kosmetyczkę:eek:

dziewczyny, słyszłyście o tym żłobku we wrocławiu....masakra:no::wściekła/y:....i oddaj tu człowieku dziecko w obce ręce:szok:

Do góry