reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

emilka ja na początek szczepiłam tymi na nfz (z braku kasy), później zaczęłam 5w1 i żadnych dodatkowych nie planowałam i nie planuję

mój mały dzisiaj zrobił pierwsze dwa kroczki :-)

reklama
dzien dobry
pobudka:-D

martttika gratulacje dla syna... kurde jakten czas leci.... niedawno rodzilas tu juz peirwsze kroki...

a ja dzis szkola, jaimis nie sciagam.... ale kurde facet mowi tak nie jasno ze cala grupa nic nie wiemy

ja ze szkoły jednak musiałąm zrezygnować, ale zacznę w semestrze wiosennym, bo teraz każdą sobotę pracuję :( za to u mnie w pracy super. Zarobki w prawdzie śmieszne, ale atmosfera bombowa. Czasami to aż mam zakwasy na brzuchu od śmiania się:-D

Marttiki super pierwsze kroki :)
dla Bruno caluski d pierwszej malej rocznicy

bylismy na pogotowiu jakby nie to,ze asmatyczka to by ja lekarka do szpitala wyszlala, jutro na kontrol

a ja sie nie udzielam,bo siedzie od rana i czytam Kod Leoranda do Vinci,polowa za mna
a u nas pogoda fajnie,jakby nie mloda chora to na spacerek i zbieranie lisci bysmy poszli, myslalam czy róż nie zrobic,bo stare wyzycilam,a sa slicyne Wielkie Żarcie - Artykuł - Róże z klonowych liści

reklama
hejka

raczkowa, ja tak jak już pisałam, szczepiłam na rota, bo znam kilka przypadków maluchów,które z odwodnione do granic możliwości trafiły do szpitala i skończyło się na dożylnych antybiotykach....i jeszcze raz powtarzam- żadna szczepionka nie daje 100% gwarancji nie zachorowania, jedynie łagodzi objawy i skutki jeżeli zachorujesz:tak::tak:

emilka , ładną wagę ma Liwia:tak: moja młoda przy urodzeniu miała 3040g a po miesiącu 3500 więc żadne halo

mozi, dobra kniga, czytała kiedyś:tak: teraz czytam Ukłon w stronę cienia Nepomuckiej, konczę ostatnią część; oj te choróbska...zdrówka dla Was:-)

ola, może to tylko tak na początek nic nie wiecie a później się rozkręci:tak:

Marrtitka, gartulacje dla Fifiego idumnej mamusi:-)

młoda śpi a ja się szykuję do kolacji
zrobiłysmy rajd z dziadkami po sklepach, Młoda dostała nowy fotelik do samochodu:happy:

Do góry