reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

emilka ja na początek szczepiłam tymi na nfz (z braku kasy), później zaczęłam 5w1 i żadnych dodatkowych nie planowałam i nie planuję

mój mały dzisiaj zrobił pierwsze dwa kroczki :-)

reklama
dzien dobry
pobudka:-D

martttika gratulacje dla syna... kurde jakten czas leci.... niedawno rodzilas tu juz peirwsze kroki...

a ja dzis szkola, jaimis nie sciagam.... ale kurde facet mowi tak nie jasno ze cala grupa nic nie wiemy

ja ze szkoły jednak musiałąm zrezygnować, ale zacznę w semestrze wiosennym, bo teraz każdą sobotę pracuję :( za to u mnie w pracy super. Zarobki w prawdzie śmieszne, ale atmosfera bombowa. Czasami to aż mam zakwasy na brzuchu od śmiania się:-D

Marttiki super pierwsze kroki :)
dla Bruno caluski d pierwszej malej rocznicy

bylismy na pogotowiu jakby nie to,ze asmatyczka to by ja lekarka do szpitala wyszlala, jutro na kontrol

a ja sie nie udzielam,bo siedzie od rana i czytam Kod Leoranda do Vinci,polowa za mna
a u nas pogoda fajnie,jakby nie mloda chora to na spacerek i zbieranie lisci bysmy poszli, myslalam czy róż nie zrobic,bo stare wyzycilam,a sa slicyne Wielkie Żarcie - Artykuł - Róże z klonowych liści

reklama
hejka

raczkowa, ja tak jak już pisałam, szczepiłam na rota, bo znam kilka przypadków maluchów,które z odwodnione do granic możliwości trafiły do szpitala i skończyło się na dożylnych antybiotykach....i jeszcze raz powtarzam- żadna szczepionka nie daje 100% gwarancji nie zachorowania, jedynie łagodzi objawy i skutki jeżeli zachorujesz:tak::tak:

emilka , ładną wagę ma Liwia:tak: moja młoda przy urodzeniu miała 3040g a po miesiącu 3500 więc żadne halo

mozi, dobra kniga, czytała kiedyś:tak: teraz czytam Ukłon w stronę cienia Nepomuckiej, konczę ostatnią część; oj te choróbska...zdrówka dla Was:-)

ola, może to tylko tak na początek nic nie wiecie a później się rozkręci:tak:

Marrtitka, gartulacje dla Fifiego idumnej mamusi:-)

młoda śpi a ja się szykuję do kolacji
zrobiłysmy rajd z dziadkami po sklepach, Młoda dostała nowy fotelik do samochodu:happy:

Do góry