reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Mozi ja nie lubie, remontów. Tylko końcowy efekt. ;)
Raczkowa, ale to mama musiała przyjechać po nich co, bo Ci ciężko by było jechać wieźć zwierzynę do Gniezna. :baffled:
Emilka, a może coś zjadłaś, że pojawiło się odparzenie???

reklama
Aga nasza specjalistka z dziedziny zdrowia dobrze że Ciebie mamy :-D mi bardzo pomogły te leki na moją mini-kurzo alergię :-) I jak pies przeżył? ;-)
emilka87 może wam jeszcze pisane jak się ocknie dzięki córci :tak: a ja też miałam przejścia z pupą niemowlaka i płaczami jak będziesz czasami bezsilna pamiętaj że gro matek to miało :-D

a mi aż nogi się zagięły dziś kumpeli jakiś czas temu lekarz powiedział żeby poszła na kontrolę serducha z córką a była jakiś czas temu na echo i nic a teraz wyszło że mała ma mieć operację na serce :-:)-:)-:)-:)-( boszeeee

Elena uczulenia tez nie wykluczam choc bardzo uwazam co jem.. raz mi polozna powiedziala ze moge sobie polozyc pomidora na kanapke i tak tez zrobilam- moze to to.. poza tym tylko jablko surowe jadłam- jedno, to chyba nie to...
jaimis ojj mnie i plemnika raczej ciezko byloby połaczyc.. mysle ze oboje nie czujemy tego.. aczkolwiek czasami on cos mowi w tym kierunku, choc wydaje mi sie ze to bardziej z rozsądku niż z.. miłości:baffled:
współczuje kolezance, ale racja czym wczesniej wykryte tym lepiej.. trzeba byc dobrej mysli.
kołtunek my sie nie znamy ale witam serdecznie :)

Ostatnia edycja:
Witajcie..

Można dołączyć?

od 2 lat wychowuję sama mojego 3 letniego urwiska :)

miłej niedzieli!

Witaj! Napisz cos więcej o sobie :-) I również miłej niedzieli życzę :-)

U nas strasznie zimno. Dzis niedziela czyli wizyta tatulka, ale jak narazie ni widu ni słychu, więc może obejdzie się bez tego sztucznego spotkania.

Wczoraj laski tak mi się zechciało do klubu jak nigdy!:sorry: No nie byłam w tym przybytku (jak w wielu innych:-p) dobre 1,5 roku. A i tak kogoś by się poznało...:rolleyes::rofl2::rolleyes:

Smerfetka25 witamy w naszych skromnych progach:-)
to gdzie u ciebie podziewa sie pan plemnik?:-)

martttika 3mam kciuki zeby spotkanie poszlo po twojej mysli, moze nie bedzie tak zle..
a ty karmisz cycusiem?
ja o wyjsciu do klubu mogłabym sobie teraz pomarzyc:-D narazie obmyslam plan jak jechac na zakupy z moją stokrotką:-D bo jak zglodnieje to bede musiala swiecic przed klientami sklepu jej "mlekopijem":-D

U nas strasznie zimno. Dzis niedziela czyli wizyta tatulka, ale jak narazie ni widu ni słychu, więc może obejdzie się bez tego sztucznego spotkania.

Wczoraj laski tak mi się zechciało do klubu jak nigdy!:sorry: No nie byłam w tym przybytku (jak w wielu innych:-p) dobre 1,5 roku. A i tak kogoś by się poznało...:rolleyes::rofl2::rolleyes:

Cóż my także dzisiaj mamy zaplanowane widzenie z tatulkiem, ale nas wystawi znając jego, tak jak wczoraj i w środę.
Twierdzi, że nie przyjeżdża do syna z mojego powodu.. a jakiego? bo nie może mi się oprzeć. dobre sobie ;/

Tak w skrócie, to jestem z Poznania. Mój synek zaczął chodzić do przedszkola, a ja sama samotna..
mężulo z kochanką doczekali się córki miesiąc temu.. mnie zwodził kupę czasu, że mnie kocha i to ze mną chce być, także tragedia była ale jakoś to zniosłam :)

za godzinkę z synkiem lecimy do kina, jest dzisiaj u nas fajna akcja, że dla rodziców z dzieckiem seans "nietykalni" za darmo, także idziemy, trzeba korzystać z takich rzeczy bo jak się zasiedzimy w domu, to doła załapię a tego już mam dosyć ;)

Impreza? Ja tak chociaż raz w miesiącu gdzieś wychodzę, trzeba wyjść do ludzi, potańczyć, poczuć się lepiej polecam :)

reklama
emilka ja karmiłam do pół roku Filipa, bo później miałam problemy z zapaleniem nie wiem czy pamiętasz?
smerfetka no ja tez muszę zacząć wychodzić, bo teraz jesień się zaczyna to tak deprechą zalatuje...

Do góry