reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

my sie witamyz pierwszym chorubskiem... masakra, mloda z goraczka do domu wrocila... wiec teraz nie wiem co znia zrobic... podczytam was wieczorem., teraz lece do apteki....

reklama
Aga to przynajmniej ominął was przedszkolny stres i płacz. Oby nie odwidziło się przedszkole. ;)
Raczkowa. Do Aten lecisz, czy jakieś inne tereny??? A co z papużkami - ma się kto zająć???
Zdrówencja dla Oliwki. ;)

Elena najpierw na krete a pozniej na lesbos :-D:-D:-D tak papuzkami i psiakiem zajmie sie mama :tak:

olcia biedna Oliwka niech szybko zdrowieje :tak:

raczkowa, super wybór, szczególnie ten drugi:-D:-D:-D

ola, zdrówka dla córci, u nas też katarzysko ale takie siedzące w nosi, które nie leci:dry:
cała noc do bani bo do 4 rano męczyłysmy się , młoda co trochę się budziła z zatkanym noskiem ale do przedszkola poszła, nie dała sobie nawet powiedzieć żeby nie iść:-D

Raczkowa udanego wyjazdu!:-D
Olcia duzo zdrowka dla Oliwci!
Aga fajnie ze Martynka zadowolona z przedszkola

a moja Malenka przez ostatnie 2 dni straszne marudna.. co ją poloze do lozeczka to sie budzi z krzykiem... w nocy nawet przy cycku marudzila i sie budzila co chwile.. nie wiem czy to nie przez odparzenia na pupce- walczymy z nim od kilku dni... polozna kazala zasypywac mąką ziemniaczaną ale narazie nie widac efektu.. no albo to te nieszczesne kolki....
Plemnik ostatnie 2 dni...

Aga a jak u Ciebie z pracą??? a ja dla małego właśnie zamówiłam tapczanik taki z barierkami a co tam już nie mogę się doczekać...

oj jesień nadchodzi.... to dziewczęta zdrówka dla waszych księżniczek!!!!

Raczkowa no to ja ciebie nie odwiedzę na tej drugiej wyspie wolę inne greckie kształty :-D:-D:-D:-D:-D

emilka87 może pieluszki zmień?

hej laseczki ja tylko na chwilke bo z telefoniku pisze
emilka polecam sudocrem super pomaga
jaimis no wiesz w zyciu trzeba wszystkiego probowac ;)
idziemy z chlopakami na spacerek :D paaa :D

raczkowa, takim to dobrze, w ciepełku a nam dupki marzną:-D

jaimis, pochwal się zakupem:tak:my mamy taki tapczanik ze zdejmowanymi bokami i szczebelkami:tak:
z pracą...narazie cisza, już mnie coś bierze na literkę k, porozsyłałam trochę cv zobaczymy kto się odezwie:tak:

emilka, przemywaj te odparzenia r-rem nadmanganianu potasu i smaruj sudocremem:tak:

młoda w przedszkolu a ja biorę się za stertę prasowania która wzywa:confused2:

Ja wyszlo to doparzenie to zaczelam smarowac sudocremem ale polozna powiedziala ze lepiej tą mąką narazie;/ nie wiem czemu, dlatego narazie zasypuje ale nie pomomaga tzn moze troszke sie zatrzymalo ale calkiem nie zeszlo... takze chyba zaczne spowrotem smarowac..

Jaimis uzywalam od poczatku papmpersow zielonych a potem przez kilka dni tych bialych i byloby mi ciezko stwierdzic od ktorych mogloby to byc.. ale te co teraz zakladam byly od pierwszych dni i nic wczesniej sie nie dzialo..

dziewczyny czy ktoras tutaj podawala namiar na te krople simplex? co prawda jak narazie nie sa nam potrzebne ale lepiej sie zaopatrzyc w taki złoty srodek:)

reklama
emilka ja o tych kroplach pisałam. Jak szukałam to były na allegro, ale warto też zwrócić uwagę na lokalnych ogłoszeniach typu tablica.pl czy gumtree czy cos w tym stylu. A jak plemnik sie sprawdza w roli ojca?

aga mam pytanie do Ciebie :-) u mojego Filipa zrobił się guzek na sutku z zaczerwienieniem wokół. Poszłam do lekarza i dostałam antybiotyk do smarowania i miałam stosowac max 10 dni. No i właśnie ten czas minął, zaczerwienienie zeszło, ale jak dotykam wciąż czuje guzek (choc zdecydowanie mniejszy). W pon ide znowu do rodzinnej i jak myslisz czy znowu bedzie antybiotyk czy do chirurga mnie wysle? W ogóle skąd takie zapalenie?

No a poza tym to u nas w miare ok. Dzis miałam dość ciężką noc (i zdecydowanie za krótką:-p), więc ide nadrabiać ;-)

Do góry