reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

my sie witamyz pierwszym chorubskiem... masakra, mloda z goraczka do domu wrocila... wiec teraz nie wiem co znia zrobic... podczytam was wieczorem., teraz lece do apteki....

reklama
Aga to przynajmniej ominął was przedszkolny stres i płacz. Oby nie odwidziło się przedszkole. ;)
Raczkowa. Do Aten lecisz, czy jakieś inne tereny??? A co z papużkami - ma się kto zająć???
Zdrówencja dla Oliwki. ;)

Elena najpierw na krete a pozniej na lesbos :-D:-D:-D tak papuzkami i psiakiem zajmie sie mama :tak:

olcia biedna Oliwka niech szybko zdrowieje :tak:

raczkowa, super wybór, szczególnie ten drugi:-D:-D:-D

ola, zdrówka dla córci, u nas też katarzysko ale takie siedzące w nosi, które nie leci:dry:
cała noc do bani bo do 4 rano męczyłysmy się , młoda co trochę się budziła z zatkanym noskiem ale do przedszkola poszła, nie dała sobie nawet powiedzieć żeby nie iść:-D

Raczkowa udanego wyjazdu!:-D
Olcia duzo zdrowka dla Oliwci!
Aga fajnie ze Martynka zadowolona z przedszkola

a moja Malenka przez ostatnie 2 dni straszne marudna.. co ją poloze do lozeczka to sie budzi z krzykiem... w nocy nawet przy cycku marudzila i sie budzila co chwile.. nie wiem czy to nie przez odparzenia na pupce- walczymy z nim od kilku dni... polozna kazala zasypywac mąką ziemniaczaną ale narazie nie widac efektu.. no albo to te nieszczesne kolki....
Plemnik ostatnie 2 dni...

Aga a jak u Ciebie z pracą??? a ja dla małego właśnie zamówiłam tapczanik taki z barierkami a co tam już nie mogę się doczekać...

oj jesień nadchodzi.... to dziewczęta zdrówka dla waszych księżniczek!!!!

Raczkowa no to ja ciebie nie odwiedzę na tej drugiej wyspie wolę inne greckie kształty :-D:-D:-D:-D:-D

emilka87 może pieluszki zmień?

hej laseczki ja tylko na chwilke bo z telefoniku pisze
emilka polecam sudocrem super pomaga
jaimis no wiesz w zyciu trzeba wszystkiego probowac ;)
idziemy z chlopakami na spacerek :D paaa :D

raczkowa, takim to dobrze, w ciepełku a nam dupki marzną:-D

jaimis, pochwal się zakupem:tak:my mamy taki tapczanik ze zdejmowanymi bokami i szczebelkami:tak:
z pracą...narazie cisza, już mnie coś bierze na literkę k, porozsyłałam trochę cv zobaczymy kto się odezwie:tak:

emilka, przemywaj te odparzenia r-rem nadmanganianu potasu i smaruj sudocremem:tak:

młoda w przedszkolu a ja biorę się za stertę prasowania która wzywa:confused2:

Ja wyszlo to doparzenie to zaczelam smarowac sudocremem ale polozna powiedziala ze lepiej tą mąką narazie;/ nie wiem czemu, dlatego narazie zasypuje ale nie pomomaga tzn moze troszke sie zatrzymalo ale calkiem nie zeszlo... takze chyba zaczne spowrotem smarowac..

Jaimis uzywalam od poczatku papmpersow zielonych a potem przez kilka dni tych bialych i byloby mi ciezko stwierdzic od ktorych mogloby to byc.. ale te co teraz zakladam byly od pierwszych dni i nic wczesniej sie nie dzialo..

dziewczyny czy ktoras tutaj podawala namiar na te krople simplex? co prawda jak narazie nie sa nam potrzebne ale lepiej sie zaopatrzyc w taki złoty srodek:)

reklama
emilka ja o tych kroplach pisałam. Jak szukałam to były na allegro, ale warto też zwrócić uwagę na lokalnych ogłoszeniach typu tablica.pl czy gumtree czy cos w tym stylu. A jak plemnik sie sprawdza w roli ojca?

aga mam pytanie do Ciebie :-) u mojego Filipa zrobił się guzek na sutku z zaczerwienieniem wokół. Poszłam do lekarza i dostałam antybiotyk do smarowania i miałam stosowac max 10 dni. No i właśnie ten czas minął, zaczerwienienie zeszło, ale jak dotykam wciąż czuje guzek (choc zdecydowanie mniejszy). W pon ide znowu do rodzinnej i jak myslisz czy znowu bedzie antybiotyk czy do chirurga mnie wysle? W ogóle skąd takie zapalenie?

No a poza tym to u nas w miare ok. Dzis miałam dość ciężką noc (i zdecydowanie za krótką:-p), więc ide nadrabiać ;-)

Do góry