reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
Hej,melduje sie ,ze zyje
my dzis poza miastem, remoncik dalej trwa i musimy przebywac poza domem
spotkanie z Anowi,bardzo fajnei udany, fajna z niej babka
my dzis poza miastem, remoncik dalej trwa i musimy przebywac poza domem
spotkanie z Anowi,bardzo fajnei udany, fajna z niej babka
emilka87
Fanka BB :)
Aga a tym nadmanganianem to przemywac co przewijanie? czy np po kąpieli? zakupilam, przetarlam i posmarowałam sudocremem dziekuje za rade:* mam nadzieje ze pomoze
martttika Plemnik o dziwo sprawuje sie dobrze w roli ojca.. chce naprawic to co zepsul w relacjach z Małą (nie ze mną).. bylabym nie sprawiedliwa gdybym powiedziala ze robi cos nie tak.. jutro z rana wylatuje... i widzialam ze mu przykro jak zegnał sie z Liwcią... nie wiem co bedzie pozniej ale jak narazie widze ze go ruszyło przyjscie na swiat Małej...
martttika Plemnik o dziwo sprawuje sie dobrze w roli ojca.. chce naprawic to co zepsul w relacjach z Małą (nie ze mną).. bylabym nie sprawiedliwa gdybym powiedziala ze robi cos nie tak.. jutro z rana wylatuje... i widzialam ze mu przykro jak zegnał sie z Liwcią... nie wiem co bedzie pozniej ale jak narazie widze ze go ruszyło przyjscie na swiat Małej...
matitka
emilka pampersy dosc czesto uczulaja dzieci i mala moze miec pieluszkowe zapalenie skory. Nie wiem jakie teraz masz ale zmien jej moze na te biale jak nie zejdzie to zielone, a jak i to nie pomoze to lekarz.
Ja polecam tormentiol on jest z kwasem borowym ale na odparzenia super.
Ja polecam tormentiol on jest z kwasem borowym ale na odparzenia super.
Aga1108
Po prostu mama
cześć
otwieram kącik porad
marttitka, hm..trudno powiedzieć, nie wiadomo z jakiej przyczyny powstał ten guzek, może na skutek uderzenia, może to poprostu wyprysk typu zaskórniak, może zmiany hormonalne, jesli to nie zniknie powinien to zobaczyć chirurg przynamniej ja tak uważam, przyczyn może byc wiele
spróbuj jeszcze jesli nie jest to bolesne dla Filipa delikatnie rozmasowywać ten guzek
emilka, przemywaj pupkę po każdej zmianie pampersa, zrób sobie taki delikatny rózowy roztwór a co do kropelek, spróbuj pić herbatę koperkową , malutka wówczas dostanie koperkowe mleko i nie będzie potrzeby podawania kropelek
3mam kciuki za "nawrócenie" plemnika na drogę ojcostwa
matitaka, u noworodków nie stosuje się tormentiolu bo jest za silny
mozi, super ,że spotkanie Wam sie udało:-) a co remontujesz
ola , jak Oliwka
jaimis, ja nie ten typ co rozpacza, wolę zakasać rękawy i co robić
my wybieramy się do dziadków, mieliśmy robić porządek w ogródku ale pogoda pokrzyżowała nam plany,pada deszcz
kuzynka kupiła szczeniaka i młoda nie może się już doczekac żeby jechać do pieska rano pytała babcię przez telefon jak ten mały piesek cioci się nazywa,bo ona będzie się z nim bawić....biedny pies
otwieram kącik porad
marttitka, hm..trudno powiedzieć, nie wiadomo z jakiej przyczyny powstał ten guzek, może na skutek uderzenia, może to poprostu wyprysk typu zaskórniak, może zmiany hormonalne, jesli to nie zniknie powinien to zobaczyć chirurg przynamniej ja tak uważam, przyczyn może byc wiele
spróbuj jeszcze jesli nie jest to bolesne dla Filipa delikatnie rozmasowywać ten guzek
emilka, przemywaj pupkę po każdej zmianie pampersa, zrób sobie taki delikatny rózowy roztwór a co do kropelek, spróbuj pić herbatę koperkową , malutka wówczas dostanie koperkowe mleko i nie będzie potrzeby podawania kropelek
3mam kciuki za "nawrócenie" plemnika na drogę ojcostwa
matitaka, u noworodków nie stosuje się tormentiolu bo jest za silny
mozi, super ,że spotkanie Wam sie udało:-) a co remontujesz
ola , jak Oliwka
jaimis, ja nie ten typ co rozpacza, wolę zakasać rękawy i co robić
my wybieramy się do dziadków, mieliśmy robić porządek w ogródku ale pogoda pokrzyżowała nam plany,pada deszcz
kuzynka kupiła szczeniaka i młoda nie może się już doczekac żeby jechać do pieska rano pytała babcię przez telefon jak ten mały piesek cioci się nazywa,bo ona będzie się z nim bawić....biedny pies
emilka pediatra może Ci wypisać taką maść robioną na odparzenia i 2 dni i będzie po sprawie. Ja też tak miałam, próbowałam wszystkiego i dooopa - dopiero to dało efekt. A pampki może zmień na próbę na jakieś inne pieluszki? Ja używam biedronkowe i dla mnie niczym one nie odbiegają od tradycyjnych pampersów. Ale to kwestia dupci dziecka i to jej wybórTak jak aga pisała możesz pić koper włoski, ale z doświadczenia wiem, że nie na każde dziecko to działa. A jeszcze chciałam Ci napisać, że BOBOTIC jest składem zbliżony do simplexu i ma podobną ilość tej samej substancji czynnej, czyli powinien podobnie działać:-)
Cieszę się, że ojciec zakochany w małej i życzę Ci z całego serducha, żeby tak już mu zostało!!!
aga dzięki:-)
Cieszę się, że ojciec zakochany w małej i życzę Ci z całego serducha, żeby tak już mu zostało!!!
aga dzięki:-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam weekendowo...
pogoda paskudna, oliwka na szczescie lepiej, duzo lepiej...
goraczka minela, planuje w po odeslac ja do przedszkola bo juz jej sie nudzi...
ja ogarniam mieszkanie... jeszcze tone prasowania mam...
pogoda paskudna, oliwka na szczescie lepiej, duzo lepiej...
goraczka minela, planuje w po odeslac ja do przedszkola bo juz jej sie nudzi...
ja ogarniam mieszkanie... jeszcze tone prasowania mam...
emilka87
matitka jak nie przejdzie po tych specyfikach to sprobuje ze zmiana pampersow bo przeciez na poczatku nie bylo od nich uczulenia...
Aga uzywam r-ru przy wedlug twoich zalecen herbatke tez pije taka na laktacje z koperkiem włoskim.. kolek narazie nie ma ale czasmi sie tak dziwnie pręży i przez to budzi..
faktycznie mozesz otworzyc kącik porad jak dobrze ze cie mamy:*
no to Martynce pewnie teraz bedzie sie marzył taki własny szczeniak
martttika w poniedzialek mamy kontrolna wizyte u pediatry.. jak nie przejdzie to odparzenie to upomne sie o tą masc co piszesz... a z tymi kropelkami to faktycznie juz mi sie cos obiło ze te bobotic są podobne- to moze nie ma potrzeby kupywac jakis sprowadzanych
Olcia ciesze sie ze Oliwia czuje sie lepiej!
Plemnik juz dzwonil ze jest na miejscu.. nastepna wizyta chyba za jakis miesiac..
ide poogladac jakies lezaczki bujaczki bo Plemnik i babcia troszke "rostryndali" mi córcie:-)
Aga uzywam r-ru przy wedlug twoich zalecen herbatke tez pije taka na laktacje z koperkiem włoskim.. kolek narazie nie ma ale czasmi sie tak dziwnie pręży i przez to budzi..
faktycznie mozesz otworzyc kącik porad jak dobrze ze cie mamy:*
no to Martynce pewnie teraz bedzie sie marzył taki własny szczeniak
martttika w poniedzialek mamy kontrolna wizyte u pediatry.. jak nie przejdzie to odparzenie to upomne sie o tą masc co piszesz... a z tymi kropelkami to faktycznie juz mi sie cos obiło ze te bobotic są podobne- to moze nie ma potrzeby kupywac jakis sprowadzanych
Olcia ciesze sie ze Oliwia czuje sie lepiej!
Plemnik juz dzwonil ze jest na miejscu.. nastepna wizyta chyba za jakis miesiac..
ide poogladac jakies lezaczki bujaczki bo Plemnik i babcia troszke "rostryndali" mi córcie:-)
Mozi
MAMUŚKA BB
Aga rodzice wymyslili sobie przedpokoj i kuchnie plytki i gladz,a ze mloda asmatyczna i alergiczna to przy mniej nie mozna robic, to jestesmy na wygnaniu,
a teraz milo spedzamy weekandzik,w rabce dzieciakom wiewiórki zabieraly orzechy z reki
a teraz milo spedzamy weekandzik,w rabce dzieciakom wiewiórki zabieraly orzechy z reki
reklama