reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
inamorate mam dwa koty i gdzies z niedaleka przychodzi jeden kocur i tak gryzie moje ze tos ie w glownie nie miesci:( siersc aby lata,aby uslysze mialczenie to wychodze i odganiam tamtego kota:/ ale kocice zdazyl niezle pogrysc:/

czesc dziewczynki:)
mnie udało sie dzisiaj pospac az do 9 :))
fikusku biedna ta twoja kicia idz z nią czym predzej niech biedactwo nie meczy.. a tamtego kocura miotłą za kare:-)
Aga no to spokoju ducha przy wizycie:-)
inamorate nie sprzataj za duzo bo przewaznie po gosciach jest jeszcze wiecej niz przed:-)

a mnie dziewuszki dawca zaskoczył telefonem.. zadzwonił tak poprostu zeby zapytac jak sie czuje i co slychac:baffled: i zebym sie nie martwila ze niebawem przysle pieniązki zebym mogla wszystko pokupywac:baffled: zobaczymy tylko czy sie to sprawdzi:-)

Emilka :szok::szok::szok::szok::szok:.
Fikusek - szkoda, że nie ma na niego żadnego sposobu. Może wylej w te miejsca co przychodzi trochę waleriany to na chwilę go ogłupisz i wynieś go. To bezpański kot??? Jak czyjś niech kastrują skoro mu odbija.

emilka oby tylko ojciec dziecka miał dobre zamiary. mój też mi (jak byłam w ciąży) dał kasę. myślałam że coś do niego dotarło, że może co zrozumiał.

okazało się że potem w sądzie powiedział że dał mi dużo więcej kasy niż było naprawdę.
daje ci kasę, ok. tylko weź jakieś potwierdzenia ile ci dał. niech ci wyśle na konto czy pocztą. i niech napisze na co to kasa. tak będzie lepiej i przejrzyściej.
emilka życzę aby miał pozytywne zamiary. ale wg mnie lepiej się zabezpieczyć niż kłócić w sądzie.

ja jeszcze o to się musiałam w sądzie żreć. bo powiedział że tyle i tyle dał na wyprawkę, i było słowo przeciw słowu. tyle dobrze że napisałam w pozwie że tyle mi dał ( on powiedział że dużo więcej) bo jakbym tego nie napisała toby się jeszcze przeciw mnie to obróciło, że chce to ukryć. (chyba na to liczył)

moja martynka wczoraj w dzień nie spała, więc poszła spać nieco przed 19. i ja też poszłam spać :-) obudziłam się o 6rano. heh dawno się tak nie wyspałam. martynka śpi a ja spokojnie sobie kawę pije.
miłego dnia dziewczyny

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny.
anowi82
dziekuje za rady, tak zamierzam zrobic chociazby dla wlasnego sumienia i powiem mu zeby sam tez sobie tego pilnował bo nie chce jakis nie jasnosci pozniej.. jak narazie musi byc na kontro lub pocztą bo i tak jego nie ma w kraju..
zobaczymy, narazie tylko mowi a jak to bedzie to wyjdzie z czasem, narazie sie nie nastawiam:tak:

raczkowa, może jeszcze się nawróci, poczuje przypływ ojcowskich uczuć i obowiązków:tak:....nigdy nic nie wiadomo, co im w tych łabach siedzi:confused:

emilka, anowi ma rację, dobrze jest mieć "dowód", bo póxniej słowo przeciwko słowu:tak:
nie planujesz dziś działki, taka piękna pogoda:confused:

fikusek, nie znam się na kotach ale u psów, pies nigdy nie tknie suki na siłę:tak:, no chyba ,że znajdzie się jakiś wyjątek od reguły jak u ludzi:confused2:

u nas wizytacja spokojnie, nawet odziwo ex usłuchał i nie przyniósł Mlodej torby słodyczy tylko książki z bajkami:tak:
obiadek mamy podgotowany, Młoda ogląda Franklina a ja szykuję się do koscioła

miłej niedzieli lasencje:-)

Aga no to fajnie ze odwiedziny po twojej mysli.. nie mówil ze przyjdzie poczytac Małej przed snem?:-)
a ja oczywiscie wybieram sie na dzialeczke tylko musze sie ogarnac bo cos ostatnio za dlugo spie :sorry2:
ale jade jade, tam sie wpełni relaksuje;-)

inamorate sprzatasz jeszcze po gosciach?:-D
fikusku jak tam Kicia?:-(

Miłego dnia wszystkim :*

reklama
witam...
nie nadorbie wszystkiego...

mlod apojechala juz na ogrodek, ja tez zaraz jade...

martttika ja zawsze chcialam miec dobry kontaktz exem,. ale on za kazdym razem zawala... po rpostu znim sie nie da, ale wiem ze ja ze swojej strony sie staralam...

wieczorem postarm sie wiecje podcyztac

milego dnia

Do góry