reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

wczoraj po 10 poszlam z kotem do weterynarza,od razu lekarz powiedzial ze tu tylko operacja bo miala jeszcze guzy i ze je tez trzeba wyciac. Bylam przy niej jak ja usypial ,pozniej glaskalam jak jej golil brzuch. A pozniej 3 godz pod gabinetem, czekalam na kota,operacja sie udala,dostalam zastrzyki z antybiotykiem do domu,bo powiedzialam ze moge jej sama robic. Wczoraj caly dzien przespala,nosi taki kubraczek by nie lizala rany a szef ma na cala swoja dlygosc na brzuchu. W nocy zaczela sie wybudzac i chcial wychodzic z kojca a ze jeszcze ja narkoza troche trzymala to sie bardzo chwiala j nie moglam jej wypuscic to w nocy troche pomialczala ale mi sie wydaje ze nie z bolu a z tego ze ona nei lubi byc zamknieta. Dzis rano juz zjadla,napila sie i naet mruczy jak sie ja poglaska:) co jakis czas troche ja wypuszczam by pochodzila,ale 10 dni ma byc w domu,za 10 dni na czesciowe sciaganie szwow i pozniej powie kiedy nastepnym razem przyjsc. Ciesze sie ze teraz bedzie juz co raz lepiej z nia.

reklama
Aga juz stracilam nadzieje ze cokolwiek sie ulozy albo ze chociaz bedzie jakotakim ojcem :-:)dry: szczegolnie ze wiem jakim ojcem jest dla swojego syna z pierwszego malzenstwa :dry: heh wybralam najgorzej jak moglam....

fikusek dobrze ze z kicia wszystko idzie w dobrym kierunku :tak:

Ostatnia edycja:
raczkowa, z prespektywy czasu mogę powiedzieć,że wiążąc się z kimś nie jesteśmy w stanie przewidzieć jakim będzie ojcem i partnerem po urodzeniu dziecka, jedni zmieniają się na leppsze a inni na gorsze(tak było u mnie):tak: w ogóle mam wrażenie ,ze im bliżej 40-stki to palma im odbija, andropauza, ku***:no::no:

fikusek, to zwierzak przeszedł swoje:-(dobrze,że już jest poprawa:tak:

muszę wykąpać dziecia , bo po placu zabaw ma piasek, dosłownie w każdej dziurce :-D:-D:-D

i ja sie witam wieczorem

fikusek to kicia swoje przeszla, dobrze ze juz lepiej.

aga u nas tez bylo tak ze tatus z czasem zmienial sie na gorsze....

mloda spi, troche ciszy....

Czeeeeeeeeść :-D

Emilka nie sprzątam komunie chrześniaka dzisiaj miałam :-D:-D
Fikusek oj biedna kicia ale fajnie że już lepiej :tak:
Raczkowa a no widzisz takie życie, ale powiem Ci że to przyjemne stawanie na rzęsach przynajmniej dla mnie :-D

Ja padam na papkę bez kitu nie mam siłu nie dla mnie ta pogoda z moimi kilogramami a feee :wściekła/y:
A no i cioteczki proszę choć o jednego najmniejszego esa dla Księżniczki bo go nią nas gonią :-(
Hania Podgórska-SMS malgw.21 - Maluch na okładkę > Gorzów Wlkp.

inamorate a kiedy konczy sie ten konkurs? bo tu bedzie wojna jak na allegro :-D ostatnie minuty beda decydujace :-D

fikusek biedna ta twoja kicia ale najwazniejsze ze jest co raz lepiej.. ty tez sie tam troche wysiedzialas.. nie za przyjemna sobota:no:
raczkowa to oni tracą a nie my.. nawet nie zdaja sobie sprawy z tego ile cudownych chwil ich omija i pewnie zrozumieją jak juz dzieci bedą na tyle duze zeby odwidzieczyc sie tym samym kopniakiem...

ja dzisiaj tez poszalałam troche z bratankiem i padam.

Raczkowa 11 czerwca ale spokojnie jak na wojnie mam 400zł na koncie w dwóch tel :-D:-D:-D:-D teraz zbieram od znajomych a na koniec zrobie buuuuuuuuum :-D:-D

reklama
słońce wstało i my też jak mówi moje dziecię:-D

emilka...spanie...korzystaj póki możesz bo potem nie będzie już tak kolorowo:tak::-D, będzie mamo, wstawaj:dry:

inamorate, jednym słowem zmasowany atak:-D:-D

Do góry