reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

wczoraj po 10 poszlam z kotem do weterynarza,od razu lekarz powiedzial ze tu tylko operacja bo miala jeszcze guzy i ze je tez trzeba wyciac. Bylam przy niej jak ja usypial ,pozniej glaskalam jak jej golil brzuch. A pozniej 3 godz pod gabinetem, czekalam na kota,operacja sie udala,dostalam zastrzyki z antybiotykiem do domu,bo powiedzialam ze moge jej sama robic. Wczoraj caly dzien przespala,nosi taki kubraczek by nie lizala rany a szef ma na cala swoja dlygosc na brzuchu. W nocy zaczela sie wybudzac i chcial wychodzic z kojca a ze jeszcze ja narkoza troche trzymala to sie bardzo chwiala j nie moglam jej wypuscic to w nocy troche pomialczala ale mi sie wydaje ze nie z bolu a z tego ze ona nei lubi byc zamknieta. Dzis rano juz zjadla,napila sie i naet mruczy jak sie ja poglaska:) co jakis czas troche ja wypuszczam by pochodzila,ale 10 dni ma byc w domu,za 10 dni na czesciowe sciaganie szwow i pozniej powie kiedy nastepnym razem przyjsc. Ciesze sie ze teraz bedzie juz co raz lepiej z nia.

reklama
Aga juz stracilam nadzieje ze cokolwiek sie ulozy albo ze chociaz bedzie jakotakim ojcem :-:)dry: szczegolnie ze wiem jakim ojcem jest dla swojego syna z pierwszego malzenstwa :dry: heh wybralam najgorzej jak moglam....

fikusek dobrze ze z kicia wszystko idzie w dobrym kierunku :tak:

Ostatnia edycja:
raczkowa, z prespektywy czasu mogę powiedzieć,że wiążąc się z kimś nie jesteśmy w stanie przewidzieć jakim będzie ojcem i partnerem po urodzeniu dziecka, jedni zmieniają się na leppsze a inni na gorsze(tak było u mnie):tak: w ogóle mam wrażenie ,ze im bliżej 40-stki to palma im odbija, andropauza, ku***:no::no:

fikusek, to zwierzak przeszedł swoje:-(dobrze,że już jest poprawa:tak:

muszę wykąpać dziecia , bo po placu zabaw ma piasek, dosłownie w każdej dziurce :-D:-D:-D

i ja sie witam wieczorem

fikusek to kicia swoje przeszla, dobrze ze juz lepiej.

aga u nas tez bylo tak ze tatus z czasem zmienial sie na gorsze....

mloda spi, troche ciszy....

Czeeeeeeeeść :-D

Emilka nie sprzątam komunie chrześniaka dzisiaj miałam :-D:-D
Fikusek oj biedna kicia ale fajnie że już lepiej :tak:
Raczkowa a no widzisz takie życie, ale powiem Ci że to przyjemne stawanie na rzęsach przynajmniej dla mnie :-D

Ja padam na papkę bez kitu nie mam siłu nie dla mnie ta pogoda z moimi kilogramami a feee :wściekła/y:
A no i cioteczki proszę choć o jednego najmniejszego esa dla Księżniczki bo go nią nas gonią :-(
Hania Podgórska-SMS malgw.21 - Maluch na okładkę > Gorzów Wlkp.

inamorate a kiedy konczy sie ten konkurs? bo tu bedzie wojna jak na allegro :-D ostatnie minuty beda decydujace :-D

fikusek biedna ta twoja kicia ale najwazniejsze ze jest co raz lepiej.. ty tez sie tam troche wysiedzialas.. nie za przyjemna sobota:no:
raczkowa to oni tracą a nie my.. nawet nie zdaja sobie sprawy z tego ile cudownych chwil ich omija i pewnie zrozumieją jak juz dzieci bedą na tyle duze zeby odwidzieczyc sie tym samym kopniakiem...

ja dzisiaj tez poszalałam troche z bratankiem i padam.

Raczkowa 11 czerwca ale spokojnie jak na wojnie mam 400zł na koncie w dwóch tel :-D:-D:-D:-D teraz zbieram od znajomych a na koniec zrobie buuuuuuuuum :-D:-D

reklama
słońce wstało i my też jak mówi moje dziecię:-D

emilka...spanie...korzystaj póki możesz bo potem nie będzie już tak kolorowo:tak::-D, będzie mamo, wstawaj:dry:

inamorate, jednym słowem zmasowany atak:-D:-D

Do góry