reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
witam po weekendowo w klimatach letnich nawet u mnie w baraku ciepło :tak:

martttika taka moja rada ale jak widać po moim życiu którego sama sobie nie potrafiłam ułożyć i nie mam wogóle kontaktu z ojcem dzidziola - postaraj się z ojcem swojej dzidzi rozmawiać tylko o dziecku, zmieniaj temat jak wchodzi na twoje życie, a czas wszystko zmienia, może blizny zostają na duszy ale czas je zaleczy ;-) A popłakać czasami trzeba nie dołuj się tylko zbytnio a jak będzie pytał czy masz jakiegoś powiedz że pragnę poznać odpowiedzialnego faceta ;-)
ravenalka twoja mam pewnie też przeżywała stresa przez te żelazko :-) bo żelazko to bardzo niebezpieczne urządzenie ;-) a małemu zrobił się bąbel i pękł i jak na dwór z nim szłam to go całego obandarzowałam woglądał jak statysta z filmu o wojnie ;-)

fikusek1988 jak tam kicia? Bidulek. Ja miałam kiedyś psa też miał operację całe brzucho pocięte, lekarz powiedział że dałam mu 2 lata życia, był kochany psiak po tym jak musiałam go uśpić nie potrafię mieć zwierzęcia, ale zobaczymy czy synuś wpłynie na mamusię ;-)
emilka87 wow w głowę się uderzył i mu się poukładało jak trza??? :szok::szok:

Raczkowa i jak ciebie najdą jakieś sentimenta do tatuśka to sobie przypomnij że nawet na wyprawkę nie dał ;-) a jak w szkole dobre masz oceny ;-) torba spakowana? ;-) A dziecko to cud może tatulka nawróci jak cud zobaczy..... bo mój ex został porażony cudem i nie wytrzymał nadmiaru cudu ale mam nadzieję że on wyjątek potwierdzający regułę :-D:-D:-D:-D:-D

jaimis ja tez mialam psiaka ktorego trzeba bylo uspac po 16 latach... trudno bylo, pozniej jeszcze sie 2 psy na krotko przewinely,a teraz mamy psa ktorego wogole nie planowalismy, i jest oczkiem w glowie wszystkim domownikow....

w sobote jade odebrac psiaka dla bratanicy, spaniela angoelskiego:-)

ogrodek zaczyna nabierac ksztaltow, siatke musimy na dole dac bo kilka szerszym miesc mamy w plocie, fabio sie przecisnie, szczenie pewnie tez,a obok 2 duze psy wiec szkoda ryzykowac...

ja to bym chciala w domu jeszcze jednego psa... ale tutaj narazie przeszkoda jest cena... odkad sa nowe przepisy psy sie drogie zrobily....

heloł kobity;) witam sie poweekendowo :)

u mnie weekend pracujący, ale za to dziś korzystam z pięknej pogody :-) Mały ucina już sobie pierwszą drzemkę na tarasie, a ja piję kawkę i do testów bo jutro egzamin :-)
Wczoraj w pracy miałam niespodziewanego gościa, bo dawca przyszedł dać pieniądze i to wkurzył mnie maksymalnie, bo oczywiście musiał wziąć ze sobą kolegę!:wściekła/y: No takiego palanta to jeszcze nie widziałam! Kuź** miesza znajomych we wszystko chyba po to, żeby mnie oczernić, a siebie wybielić, no bo w sumie co mogą sobie o mnie pomyśleć skoro stoję nabuzowana, że najchętniej bym mu w łeb przygrzała!!:wściekła/y: Masakra jakaś...

matttika, przeciez to celowe zagranie,żeby mieć świadka,że się wywiązuje i płaci na dziecko:crazy:
powodzenia na egzaminie:-)

jaimis, to ciekwie synuś musiał wyglądać w tych bandażach:-), a posmarowałaś rankę po bąblu jakimś antybiotykiem:confused: bedzie się ładniej i szybciej goić:tak:

ollka , ja naszego psa uśpiłam jak Martysia miała 5 mc,miał 13 lat z kawałkiem i zatruł się bidulek werbeną.Miał porażony układ nerwowy, weterynarz stwierdził,że lepiej go uśpić niż miałby się niepotrzebnie męczyć, ale leczenie i tak by nic nie dało:-(
ma swoje "miejsce spoczynku " u rodziców w ogródku, a kolejny pies raczej nie wchodzi w grę, bo taki zwierzak wymaga czasu a z tym krucho:tak:

idziemy się przewietrzyć i złapać trochę słonka:tak:

ollka22 no moja psina też była nieplawnowana czekoladowa cała kochaniuńka taka, wiesz ja mieszkam w bloku nie chciałabym już mieć psa co innego jak byśmy w domku mieszkali
martttika odbuzuj się i testy ładnie rób :-)

aga moj mial nowotwora od szczeniaka, ale pierwsze wyciete, po kilku latach zaczely wracac, wiec i tak dlugo pozyl.

co do psa, fakt trzeba miec czas, moja bratowa jutro zaczyna staz a w sobote dostana szczeniaka, ale mimo to cieszy sie, a mala juz dawno chciala tylko dla mojego brata zawsze pora jest niewlasciwa...
ja wlasnie dla szczeniaka kojec zamawialam:) mama jeszcze im dokupi te wszystkie potrzebne *******ki i bedzie luz.

ja swojego mialam fajnie bo on juz odchowany byl, nie broi, nie niszczy, normalnie ideal:)

moj dziec z dziadkiem poszedl do sklepu i na lody wiec ja mam troche luzu...

martttika typowe zagranie idiotow... eh... czego oni jeszcze nie wymysla

Dzien dobry Mamusie
Aga
"Mamo wstawaj to jeszcze troche czasu" najpierw bedzie milsza pobudka: "Łaaaaaaaaa":-D dlatego korzystam tym bardziej ze slyszalam ze jak w ciąży sie wiecej spi to dzidzius tez bedzie lepiej spał po urodzeniu... albo ze o tej godzinie co sie teraz kobieta budzi w nocy np siku to ponziej musi wstawac do dzidziusia:-) ale nie wiem w jakim procencie sie to sprawdza:-D

jaimis bardzo mozliwe bo teraz robi przy remontach, moze gdzies jakąś cegłą dostał:-D to ze on pieknie potrafi mowic to ja wiem od początku.. zawsze mowił to co chciaam usłyszec:baffled: zobaczymy jak wyjdzie w praktyce:tak:

martttika pewnie chcial pokazac jaki on dobru tatus bo daje kase:wściekła/y: wszystko pod publike.. pokazał jaki tak naprade jest słaby.. chyba ze ten kolega to tak jako bodyguard zeby mu krzywdy nie zrobic za to wszystko :-D

emilka u mnie tak bylo, ja w nocy przewaznie od okolo 34 nie umialam spac i hmm... moje dziecie pierwszy rok dawalo popalic... pozniej odsypiala...

a ja mam dosc, kilka dni z mama i normlanie wysiadam, nie wiem jak w lato wyrobie...
a jak slusze jakie ona choroby mlodej wymysla to mnie szlag tafia juz sie chyba ze 3 razy ostro poklocilysmy o to...
jakos nie wyobrazams obie zostawic jej mloda na kilka dni... matko ona by ja ciagle leczyla....
oby do czwartku przezyc....

reklama
Aga1108 nie smarowałam a czym najlepiej????? ja to się tam kurcze nie znam ja całe życie tylko aspiryna i ibuprom na wszystko ;-)

Do góry