hej mamuśki:-)
przede wszystkim bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim wirtualnym cioteczką za życzenia
:-):-):-)
anowi, revenelka, fikusek, moja też 2009 rocznik a ważyła raptem 3040g i jak mi ją pokazali to pierwsze co powiedziała to,że taka jest malutka
jaimis, wypadki chodzą po ludziach i to nie znaczy ,że jesteś złą mamą, głowa do góry
kazdemu może się zdarzyć
elena,pewne typy tak mają ,że nigdy nie wyrastają ze swoich mamusiek
a najgorsze w tym wszystkim jest to,że one nie zdają sobie sprawy z tego jaką krzywdę robią swoim synom
matttika, szybko zaliczaj kurs i trzymamy kciuki za egzamin:-)
emilka , to miałaś pecha że trafiłaś na jakąś nwiedzoną dentystkę
raczkowa, historia z tramwajem była niesamowita
, limuzyna fajna, moja koleżanka taką miała i była bardzo zadowolona ,a zdjęcie nidgy nie odda rzeczywistości
mozi, o dziwo tatuś pamietał i przysła smsa, bo na telefon do dziecka już mu było szkoda
elena, jak Martynka miała 1rok , to teściowa na dzień dziecka nawet nie zadzwoniła do wnuczki, chrzestny ( ze strony exa) ostatnio widział chrześnicę 2 lata temu
natomiast moja rodzina ma bzika na punkcie Pyśki, o jej urodzinach pamiętali nawet cioteczni pradziadkowie ( brat mojej babci)
:-)
ale to wszystko zalezy od rodziny u mnie od zawsze było tak ,że rodzina trzymała się razem , jeden drugiemu pomagał, cieszył się jego szczęściem i smucił się razem ze smutnym a u exa mimo dużej rodziny w ogóle nie utrzymują ze sobą kontaktów, nawet ex z e swoją siostrą u siebie nie bywają
co do akcesoriów, ja miałam laktator ręczny z Medeli ale użyłam go może ze 3 razy bo nie miałam za dużo pokarmu więc nie było co ściągać, butelki miałam z Baby Lovi (polecam) , które raz na jakiś czas sterylizowało się w mikrofalówce
w ogóle jak Martysia miła 2 mc pojechaliśmy na wakacje , butelki były płukane wodą ze studni i było ok
laktatory elektry. to moim zdaniem wyrzucone pieniądze, jak masz co ściagnać to ściągniesz albertem, który kosztuje 10 zł
i zapomniałam co jeszcze miała napisać
a u nas urodziny bardzo fajnie się udały, babcia upiekła torta w kształcie motyla, Młoda zachwycona:-)