reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

KRROPELKA Maja z kolei w większość 56 się nie mieściła:-D ale to się z czasem wyrównuje i wagowo, i wzrostowo, z Filipa już pewnie spory kawaler wyrósł:blink:

reklama
revanalka Filip jest wszytkolubny i sobie jedzonka nie odmawia. gdyby nie alergia na niektore produkty to bylby i wszystkozerny. wiec ogolnie rosnie mi chlopina. jakies 2 m-ce temu go mierzyli i wazyli i mial 16,5kg a wzrostu 99cm.

a ja sie pochwale kupilam swoje pierwsze 4 kolka :-D:-D:-D super trafilam na praktycznie nie uzywany wozek babeczka wyjezdza za granice i szybko chciala go sprzedac wiec i super nowy i w bardzo fajnej cenie :-D:-D a juz w normalnym sklepie kupilam nosidelko i jestem mega zadowolona :-D:-D:-D

a ja sie pochwale kupilam swoje pierwsze 4 kolka :-D:-D:-D super trafilam na praktycznie nie uzywany wozek babeczka wyjezdza za granice i szybko chciala go sprzedac wiec i super nowy i w bardzo fajnej cenie :-D:-D a juz w normalnym sklepie kupilam nosidelko i jestem mega zadowolona :-D:-D:-D

Gratuluję udanego zakupu.
Śliczny dzidziuś. ;)

ravenalka i sie nie ma co dziwic. startowa waga Twojej corki jest naprawde imponujaca :tak:. dlugosc zreszta tez. dla porownania moj Filip wazyl 3000g i mial 48cm.

Kruszynka. ;)

Wczoraj w końcu wybrałam się do gina... pierwszy raz od porodu. I pierwszy raz trafiłam na tak miłego lekarza, pyta mnie ile mam lat, czy rodziłam, czy chłopiec, czy dziewczynka i na końcu o wagę dziecka. Jak odpowiedziałam na to ostatnie pytanie, to upuścił długopis na biurko:-D:-D

:-D

ehh no zobaczymy czy pojdzie za tydzien i jak sie bedzie zachowywal bo np ze mna do lekarza nie chcial chodzic bo powiedzial ze on sie nudzic nie bedzie :eek:

Ile on ma lat???
Jeśli chce iść z Tobą to niech idzie. Może poczuje jakiekolwiek poczucie obowiązku.

inamorate ja tez odgruzowuje... eh moje dziecko to lubie balagan robic

Witam w klubie. :sorry:

moja ślicznotka:tak: zdjecie z czwartku:tak:

Kolejna księżniczka. ;)

co do jedzenia to moj alan tez wszytki wpiernicza:)

Coż, mogę tylko pozazdrościć. Były jakieś trzy m-ce, że mój syn jadł wszystko co mu przygotowałam, ale w grudniu zaczęły się problemy z jego jedzeniem i stał się wybredny. Na dodatek zmienił mu się gust, co dla mnie na korzyść, bo nie idzie już tyle deserków (musiałam dodawać do obiadu) ile jest dni w danym miesiącu.

Aga niestety.

raczkowa, pochwal się limuzyną:tak:
a na USG "tatuś" z Tobą był:confused:

elena, jednym słowem koneser Ci rośnie:-D; moja Pyśka bardzo lubiła bakusie do czasu aż dostała takiego parcha ,że 2 tyg to leczyłam :szok: cholera wie co oni tam za świństwa dodają

inamorate, załatwione:tak:...Twoja córa na pierwszym miejscu, brawo:-)

revanalka, jak ten bąbel się w Tobie pomieścił:confused::szok: miałaś CC:confused:

jeszcze godz i idę do domciu i tydzień wolnego:-D:-D

fikusek bardzo chetnie ale niestety nie umiem tego zrobic :sorry2:tempa strzala ze mnie :-D:-D wczoraj 3 godziny chcialam dodac zdjecie do suwaczka i w koncu musialam zrobic to w awatarze bo sie nie udalo :baffled:

Elena dziekuje :tak: lat ma 31 ale wiesz u facetow wiek nie idzie w parze z rozumem :-D ja mysle ze to i tak tylko chwilowa chec popisania sie jaki to on dobry nie jest

Aga byl raz na prenatalnych

inamorate wysylamy smski.. wygramy :)
Raczkowa fajnie ze wrazenia pozytywne ze szkólki.. ja dzisiaj przechodzilam lekcje z kąpania ale u mojej psiapsioły przy jej 8 miesiecznym synku :) czyli dawce cos ruszylo, dobry znak:tak: no ciekawe czy pojdzie.. gratuluje nowego zakupu, fajnie ze juz masz, ja nie moge sie zdecydowac.. jak ci sie uda to wrzuc jakies zdjecie alobo chociaz napisz jaki to? moze zgapie:-D
jaimis dobre rozwiązanie zastosowałas z tymi wózkami.. i kazdy zadowolony:-D
ravenalka to chyba tatus był duzy? czy tez nie? noo kurcze jestem pełna podziwu:tak:

reklama
raczkowa, to nam opisz jak wyglada ferrari dla synsia, bo my ciekawskie:-D::-D
mam nadzieję,że dawcy nie skończy się tylko na chęciach:tak:

emilka, ćwiczenia czynią mistrzem:-)

3 lata temu o tej porze leżałam na porodówce ze skurczami co 5 minut i rozwarciem na 4 palce a o 2.15 moja niunia ujrzała swiat:-):-)....ale ten czas leci:tak:

Do góry