reklama
KRROPELKA
Fanka BB :)
revanalka Filip jest wszytkolubny i sobie jedzonka nie odmawia. gdyby nie alergia na niektore produkty to bylby i wszystkozerny. wiec ogolnie rosnie mi chlopina. jakies 2 m-ce temu go mierzyli i wazyli i mial 16,5kg a wzrostu 99cm.
a ja sie pochwale kupilam swoje pierwsze 4 kolka super trafilam na praktycznie nie uzywany wozek babeczka wyjezdza za granice i szybko chciala go sprzedac wiec i super nowy i w bardzo fajnej cenie a juz w normalnym sklepie kupilam nosidelko i jestem mega zadowolona
fikusek1988
Mama Alanka:)
Raczkowa wstaw zdiecie wozeczka
Elena
Grudniówka 2010
a ja sie pochwale kupilam swoje pierwsze 4 kolka super trafilam na praktycznie nie uzywany wozek babeczka wyjezdza za granice i szybko chciala go sprzedac wiec i super nowy i w bardzo fajnej cenie a juz w normalnym sklepie kupilam nosidelko i jestem mega zadowolona
Gratuluję udanego zakupu.
Śliczny dzidziuś.
ravenalka i sie nie ma co dziwic. startowa waga Twojej corki jest naprawde imponujaca . dlugosc zreszta tez. dla porownania moj Filip wazyl 3000g i mial 48cm.
Kruszynka.
Wczoraj w końcu wybrałam się do gina... pierwszy raz od porodu. I pierwszy raz trafiłam na tak miłego lekarza, pyta mnie ile mam lat, czy rodziłam, czy chłopiec, czy dziewczynka i na końcu o wagę dziecka. Jak odpowiedziałam na to ostatnie pytanie, to upuścił długopis na biurko
ehh no zobaczymy czy pojdzie za tydzien i jak sie bedzie zachowywal bo np ze mna do lekarza nie chcial chodzic bo powiedzial ze on sie nudzic nie bedzie
Ile on ma lat???
Jeśli chce iść z Tobą to niech idzie. Może poczuje jakiekolwiek poczucie obowiązku.
inamorate ja tez odgruzowuje... eh moje dziecko to lubie balagan robic
Witam w klubie.
moja ślicznotka zdjecie z czwartku
Kolejna księżniczka.
co do jedzenia to moj alan tez wszytki wpiernicza
Coż, mogę tylko pozazdrościć. Były jakieś trzy m-ce, że mój syn jadł wszystko co mu przygotowałam, ale w grudniu zaczęły się problemy z jego jedzeniem i stał się wybredny. Na dodatek zmienił mu się gust, co dla mnie na korzyść, bo nie idzie już tyle deserków (musiałam dodawać do obiadu) ile jest dni w danym miesiącu.
Aga niestety.
Aga1108
Po prostu mama
raczkowa, pochwal się limuzyną
a na USG "tatuś" z Tobą był
elena, jednym słowem koneser Ci rośnie; moja Pyśka bardzo lubiła bakusie do czasu aż dostała takiego parcha ,że 2 tyg to leczyłam cholera wie co oni tam za świństwa dodają
inamorate, załatwione...Twoja córa na pierwszym miejscu, brawo:-)
revanalka, jak ten bąbel się w Tobie pomieścił miałaś CC
jeszcze godz i idę do domciu i tydzień wolnego
a na USG "tatuś" z Tobą był
elena, jednym słowem koneser Ci rośnie; moja Pyśka bardzo lubiła bakusie do czasu aż dostała takiego parcha ,że 2 tyg to leczyłam cholera wie co oni tam za świństwa dodają
inamorate, załatwione...Twoja córa na pierwszym miejscu, brawo:-)
revanalka, jak ten bąbel się w Tobie pomieścił miałaś CC
jeszcze godz i idę do domciu i tydzień wolnego
fikusek bardzo chetnie ale niestety nie umiem tego zrobic tempa strzala ze mnie wczoraj 3 godziny chcialam dodac zdjecie do suwaczka i w koncu musialam zrobic to w awatarze bo sie nie udalo
Elena dziekuje lat ma 31 ale wiesz u facetow wiek nie idzie w parze z rozumem ja mysle ze to i tak tylko chwilowa chec popisania sie jaki to on dobry nie jest
Aga byl raz na prenatalnych
Elena dziekuje lat ma 31 ale wiesz u facetow wiek nie idzie w parze z rozumem ja mysle ze to i tak tylko chwilowa chec popisania sie jaki to on dobry nie jest
Aga byl raz na prenatalnych
emilka87
Fanka BB :)
inamorate wysylamy smski.. wygramy
Raczkowa fajnie ze wrazenia pozytywne ze szkólki.. ja dzisiaj przechodzilam lekcje z kąpania ale u mojej psiapsioły przy jej 8 miesiecznym synku czyli dawce cos ruszylo, dobry znak no ciekawe czy pojdzie.. gratuluje nowego zakupu, fajnie ze juz masz, ja nie moge sie zdecydowac.. jak ci sie uda to wrzuc jakies zdjecie alobo chociaz napisz jaki to? moze zgapie
jaimis dobre rozwiązanie zastosowałas z tymi wózkami.. i kazdy zadowolony
ravenalka to chyba tatus był duzy? czy tez nie? noo kurcze jestem pełna podziwu
Raczkowa fajnie ze wrazenia pozytywne ze szkólki.. ja dzisiaj przechodzilam lekcje z kąpania ale u mojej psiapsioły przy jej 8 miesiecznym synku czyli dawce cos ruszylo, dobry znak no ciekawe czy pojdzie.. gratuluje nowego zakupu, fajnie ze juz masz, ja nie moge sie zdecydowac.. jak ci sie uda to wrzuc jakies zdjecie alobo chociaz napisz jaki to? moze zgapie
jaimis dobre rozwiązanie zastosowałas z tymi wózkami.. i kazdy zadowolony
ravenalka to chyba tatus był duzy? czy tez nie? noo kurcze jestem pełna podziwu
reklama
Aga1108
Po prostu mama
raczkowa, to nam opisz jak wyglada ferrari dla synsia, bo my ciekawskie:
mam nadzieję,że dawcy nie skończy się tylko na chęciach
emilka, ćwiczenia czynią mistrzem:-)
3 lata temu o tej porze leżałam na porodówce ze skurczami co 5 minut i rozwarciem na 4 palce a o 2.15 moja niunia ujrzała swiat:-):-)....ale ten czas leci
mam nadzieję,że dawcy nie skończy się tylko na chęciach
emilka, ćwiczenia czynią mistrzem:-)
3 lata temu o tej porze leżałam na porodówce ze skurczami co 5 minut i rozwarciem na 4 palce a o 2.15 moja niunia ujrzała swiat:-):-)....ale ten czas leci