reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc dziewuszki :-)

dziekuje ze Wam sie podoba moj dzidzior i nieskromnie przyznam ze macie racje :-D jest piekny :-D co do noska to wole dawcy bo moj jest taki prosty strasznie a dawcy łagodny :-D przynajmniej to u niego jest lagodne :-D

olka nawet mi nie przypominaj ze to koncowka bo na sama mysl o porodzie sie poce z nerwow :-D:-D

dzisiaj znowu zimno :eek: ehh co za pogoda

a ja wczoraj bylam na pierwszych zajeciach ze szkoly rodzenia jak sie zapisywalam pani zapewniala ze najczesciej same kobiety chodza bo za partnera trzeba dodatkowo placic no to mysle looozik przychodze a tam same pary :szok::-D:-D jednak bardzo wielkiego wrazenia to na mnie nie zrobilo :-D na poczatku bylo mi troche smutno ale szybko mi smutek minal :-D wczoraj byly zajecia z kapieli :-) czuje sie wyszkolona jak conajmniej polozne z 20 letnim stazem :-D:-D:-D ciekawe jak to bedzie wygladac w praktyce :szok::-D oczywiscie ja mam takie szczescie ze miedzy czasie dawca sie odezwal i pyta gdzie jestem mowie ze jade do szkoly rodzenia .... no i oczywiscie nie omieszkal mnie opier... dlaczego mu nie powiedzialam ze chodze bo on by chcial ze mna chodzic :eek: kur.... obudzil sie :wściekła/y:SUPER TATA :wściekła/y: nastepne spotkanie amm dopiero w przyszlym tygodniu ciekawe czy pojdzie :dry:

zaraz spadam poogladac wozki w komisie bo jednak doszlam do wniosku ze na poczatek bedzie lepiej kupic uzywany gleboki a fajny nowy kupie tylko spacerowke bo te 2w1 albo 3w1 wcale mi sie nie podobaja :dry: o ile glebokie wygladaja super to pozniej jak sie z nich zrobi spacerowke to sa okropne przynajmniej nie w moim guscie :-D

milego dnia mamuski obecne i przyszle :-D

reklama
raczkowa daj mu szanse, moze akurat go cos ruszy... chce chodzic nie chodzi....

co do wozka masz racje, ja mega zalowalam ze nowy wybralismy, fakt kupili dziadkowie, tzn rodizce exa. ale pozniej ciagle gadanie bylo ze oni kupili wozek ble ble ble... wiec jak mloda miala 4 miesiace kupilam spacerowke i wywiozlam im tamten:tak::tak:

raczkowa tez jestem zdania bys dala mu szanse na to chodzenie do szkoly rodzenia:) moze go rzeczywiscie cos ruszy i bedziesz miala jakies wsparcie prz maluchu jak sie urodzi:) przeciez nie musicie byc razem:)

ehh no zobaczymy czy pojdzie za tydzien i jak sie bedzie zachowywal bo np ze mna do lekarza nie chcial chodzic bo powiedzial ze on sie nudzic nie bedzie :eek:

Raczkowa to może jeszcze wszystko przed wami jak będziecie razem chodzić do szkoły on zmądrzeje a tobie serce ku niemu od nowa zabije :-) i bardzo dobrze z tym wóżkiem naprawdę fajne nie używane można znależć, ja wogóle jestem potentatem wózków używanych miałam 4 z czego jeden wydałam, jednym jeżdzi babcia z małym na spacery bo lekki, ja jeżdzę na spacery większym bo uważam za wygodniejszy bo większy a w samochodzie mam zwykłą spacerówkę co by ciągle wózka nie taszczyć trzeba sobie jakoś radzić i oszczędzać siły :-D:-D:-D

Aga1108 to miłej pracy :-)

Wczoraj w końcu wybrałam się do gina... pierwszy raz od porodu. I pierwszy raz trafiłam na tak miłego lekarza, pyta mnie ile mam lat, czy rodziłam, czy chłopiec, czy dziewczynka i na końcu o wagę dziecka. Jak odpowiedziałam na to ostatnie pytanie, to upuścił długopis na biurko:-D:-D

U nas też dziś pogoda paskudna, jutro ma być jeszcze zimniej, więc chyba darujemy sobie dzisiaj wyjście. W weekend basen, bo moje dziecię mnie zaczęło już dziś molestować o ten basen:blink:

ravenalka i sie nie ma co dziwic. startowa waga Twojej corki jest naprawde imponujaca :tak:. dlugosc zreszta tez. dla porownania moj Filip wazyl 3000g i mial 48cm.

KRROPELKA pamiętam wagę i wzrost Filipa:tak: Fakt, Maja była duża, ale bywają takie dzieci, tutaj chyba dodatkowo wrażenie wywarły moje zacne gabaryty... małe i chude 158 cm:sorry2:

reklama
revanalka u mnie wrecz na odwrot. w szpitalu do ktorego trafilam w 4 dni po porodzie jedna lekarka sie mnie spytala czy ciaza byla normalna... bo ja z kolei 178cm wzrostu a o wadze nawet nie bede wspominac...
zreszta na tej samej sali wraz z Filipkiem lezalo jeszcze jedno dziecko i gdyby nie fakt, ze to byl oddzial noworodkow to bym sadzila, ze maluch ma z pol roku :tak: a miedzy nim a Filipem byla kolosalna roznica.
Filip mi poczatkowo wypadal przez delolt z ubran na 56cm :-D

Do góry