reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzien dobry drogie Panie,
na dworze chyba zimno jak... komputer pokazuje 9 stopni. Pije kawke pod kocykiem zeby sie rozgrzac i lece na badanie krwi.. chyba jeszcze nigdy nie robilam typowo na czczo:-D
Raczkowa nie lubisz swojego noska? ja do swoejego nic nie mam ale dawca ma noo b.duży:-D ale jak cos to podobno to sie pozniej kształtuje:-) wogole bym chciala zey jak najmniej z niego miala:-)

ciepłego poranka:)

reklama
dzien dobry

emilka, raczkowa sliczne dzidziusie:)
jejku raczkowa ty juz w sumie na koncowce jestes...

dziec w przedszkolu, zakupy zrobione... ostatni dzien spokoju, jutro wracaja rodzice... eh jakos tak mi sie podobalo samej tutaj siedziec

ale usg maluchy :-):-):-):-)
Raczkowa widzisz życie potrafi zaskakiwać mikołaj w maju wszystko będzie tylko lepiej a gdzieś za miesiąc stanie się twój własny cud ;-)
Aga1108 ja kiedyś też nie byłam warzyna czyli jest nadzieja :-)

pracodawcy robią co chcą bo jest kryzys ludzie aby tylko pracować idą na duże ustępstwa, kryzys rodzi patologię :-(

dziekujemy dziewczyny:*
olka mnie tez zawsze tak jakos dziwnie jak przyjezdza moja mama na urlop.. ale jak malutka sie urodzi to przyjedzie na dłuzej takze bede musiala sie oswoic:)

..dobry, dobry:-)
ja juz na posterunku w pracy, dzis dzień papierkowy:cool2:

raczkowa, emilka ale pikne dzidzory:-):-)

emilka, zimnica jak nie wiem dziś u nas :cool:

jaimis, zawsze jest jakaś nadzieja a z drugiej strony patrząc mówi się ,że nadzieja matką głupich:-D
..dokładnie ludzie się boją że stracą pracę a ci na tym bazują i dawaj obozy pracy sobie robią:wściekła/y:

ollka, to koniec laby;-)..na pewno kiedyś będziecie miec te swoje 4 kąty:tak:

ja od 11 lat mam swoje mieszkanie więc wolnośc tomku w swoim domku:-D, co nosa to Pyśka ma bo ex ale akurat to dobrze bo jest malutki i zgrabniutki, w ogóle po urodzeniu do 1 rż była podobna do ojca a teraz cała mamusia:-p:-D:-D

idę popracować

aga dziewcyznki chyba tak maja... moja prawie do 2 lat caly tatus... teraz na szczescie nie
jak widzialam fotke jej przyrodniej siostry jak miala niecale 2 lata to normalnie wykapana oliwika
teraz na szczescie moja ma juz ciemneijsze wlosy od dziewczyn i do mnie podobna jets

Cześć dziewuszki :-D

Szaro buro i ponuro ehhh co za pogoda my to sobie dwór chyba dzisiaj odpuścimy :-(

Aaa w ogóle zgłosiłam moją księżniczkę do konkursu regionalnego Maluch na okładkę :-D
Jak już będę miała linka to Wam podrzucę może któraś zechce wysłać choć jednego Sms-ka :-D

Mała kima to ja lece mieszkanie odgruzowywać :-D:-D

witam, sie i ja :)
u mnie tez szaro i ponuro:/ leje co rusz:/
teraz siedze przy kawce,alan oglada bajke i wcina sniadanie.Zaraz bede musiala skoczyc do apteki bo lek mi sie skonczyl:/

reklama
fikusek dobrze ze przypomnialas, ze mam zamowic leki:tak::tak::tak:
jutro pojedziemyz lotniska to odbierzemy...

inamorate ja tez odgruzowuje... eh moje dziecko to lubie balagan robic

Do góry