reklama
Aga1108
Po prostu mama
dziękuję:-)
przekażę zaraz z rana:-)
nawiasem mówiąc jestem ciekawa czy "szanowny tatuś'" bedzie pamiętał,że córka ma jutro urodziny, w co wątpię
emilka, poczekaj za 5 m-cy będziesz już tylko wspominać jak rodziłaś
idę spać , dobranoc:-)
przekażę zaraz z rana:-)
nawiasem mówiąc jestem ciekawa czy "szanowny tatuś'" bedzie pamiętał,że córka ma jutro urodziny, w co wątpię
emilka, poczekaj za 5 m-cy będziesz już tylko wspominać jak rodziłaś
idę spać , dobranoc:-)
ravenalka naturalnie?????????? mój to był taki mały że pielucha new born pod pachami mu się zapinała
ravenalka i super zobaczysz jeszcze po twoim dzidziolu będzie w dobrym stanie
inamorate 176 głos to mój ;-)
Aga1108 sto lat dla twojego słoneczka :-):-):-)
ravenalka i super zobaczysz jeszcze po twoim dzidziolu będzie w dobrym stanie
inamorate 176 głos to mój ;-)
Aga1108 sto lat dla twojego słoneczka :-):-):-)
Aga zdrowka dla corci np i fajnego "wojka" dla mamy
Wózek głęboko-spacerowy ADBOR PICCOLINO :: Wózki dziecięce i Foteliki samochodowe : BOBAS tutaj jest moje porsche pozycja nr 16 ale tak patrze teraz na cene nowego z tej strony to kurde za ten moj jakby uzywany troche jednak przeplacilam i jednak na zdjeciu nie wyglada tak fajnie w rzeczywistosci te kolory sa ladniejsze
Wózek głęboko-spacerowy ADBOR PICCOLINO :: Wózki dziecięce i Foteliki samochodowe : BOBAS tutaj jest moje porsche pozycja nr 16 ale tak patrze teraz na cene nowego z tej strony to kurde za ten moj jakby uzywany troche jednak przeplacilam i jednak na zdjeciu nie wyglada tak fajnie w rzeczywistosci te kolory sa ladniejsze
inamorate
marcóweczka 2012 :)
fikusek1988
Mama Alanka:)
Aga Wszystkiego najlepszego dla córci:*:*:*:*
Raczkowa oj tam oj tam już teraz nie dumaj kupiony to czas się cieszyć jak dzidziola będziesz furą wozić a ja to baaardzo chciałam kupić nowy ETNO na allegro ich pełno strasznie mi się podobał i mówię wbrew mojej woli został mi na szczęście wepchnięty używany
inamorate to trzymam kciuki za naszą top model :-) ale naprawdę śliczonota z niej
inamorate to trzymam kciuki za naszą top model :-) ale naprawdę śliczonota z niej
fikusek1988
Mama Alanka:)
nie kupowalam,w umie butelki ze 2 razy tylko wyparzalamheheh no furasia furasia nie ma co dumac teraz trzeba tylko pchac
a tak z innej beki kupowalyscie ten wypazacz do butelek?
reklama