reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dziękuję:-)
przekażę zaraz z rana:-)

nawiasem mówiąc jestem ciekawa czy "szanowny tatuś'" bedzie pamiętał,że córka ma jutro urodziny, w co wątpię:no::no:

emilka, poczekaj za 5 m-cy będziesz już tylko wspominać jak rodziłaś:-D:-D

idę spać , dobranoc:-)

ravenalka naturalnie?????????? :szok::szok: mój to był taki mały że pielucha new born pod pachami mu się zapinała :-D:-D:-D
ravenalka i super zobaczysz jeszcze po twoim dzidziolu będzie w dobrym stanie :tak:
inamorate 176 głos to mój ;-)
Aga1108 sto lat dla twojego słoneczka :-):-):-)

Raczkowa uuuu ale furasia :-D:-D:-D

jaimis dziękujemy bardzo :tak:

Konkurs trwa do 11 czerwca więc najważniejsze będą te końcowe głosy :-D ale i tak nie jest źle bo dopiero wczoraj małą zgłosiłam :-D

Aga1108 sto lat sto lat i duuuuuuuuużo zdrówka dla Martynki :-D

Raczkowa oj tam oj tam już teraz nie dumaj kupiony to czas się cieszyć jak dzidziola będziesz furą wozić :tak: a ja to baaardzo chciałam kupić nowy ETNO na allegro ich pełno strasznie mi się podobał i mówię wbrew mojej woli został mi na szczęście wepchnięty używany :-D:-D:-D:-D
inamorate to trzymam kciuki za naszą top model :-) ale naprawdę śliczonota z niej :tak:

heheh no furasia furasia :-D:-D nie ma co dumac teraz trzeba tylko pchac :-D

a tak z innej beki kupowalyscie ten wypazacz do butelek? :eek:

reklama
Do góry