reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ja jak narazie nie kupuje ale nie wykluczam ze to pozniej zrobie.. wszsytko zalezy od tego czy Mały bedzie ci ładnie jadł.. bo jak dzidzius nie chce piersi to taki laktator podobno jest potrzebny:eek:

raczkowa ja mialam laktator reczmny za jakies 7 zl:) takze nie ma co sie bawic w te drogie elektryczne:) ja mialam najzwyklejszy najtanszy i byl neizawodny.Ja piersia nie karmilam bo oan nie chcial ale cokolweik scigalam ten pokarm:)

sterylizator nie miałam, wlewałam wodę do gara i wrzucałam butelki smoczki chwilę pogotowałam na początku co jakiś czas a teraz czasami wrzątkiem przepłuczę jeszcze z przyzwyczajenia :-)
laktator miałam ręczny hmmm jakoś nie potrafiąłm tego używać i oddałam koleżance, ale poczytaj sobie że tam w którejś dobie może zdarzyć się nawał pokarmu i jak sobie z nim radzić
pogrzewacz gaz mamy w ryczałcie to też wolałam słoiczek w wodzie podgrzać niż zużywać prąd a moja żaba i tak woli letnie, w tem pokojowej niż ciepłe

dzieki dziewczyny za rady :tak: tak sie zastanawiam bo niby do szpitala mam miec laktator :eek: troche to dla mnie dziwne...
wogole to dla mnie takie krepujace to cale karmienie piersia albo odciaganie :szok::-D przeciez do tej pory nie do tego sluzyly mi cyce :-D:-D ma ktos jakas rade zeby sie przelamac :-D

razkowa ja miałam specjalny biustonosz do karmienia, wtedy mało co widac piersi.
ja gdy pierwszy raz przystawiłam do cyca to w szoku byłam że noworodek tak mocno ssie..
bepanten albo inne specyfiki na poranione sutki :-) misz??

reklama
dziękuję:-)
przekażę zaraz z rana:-)

nawiasem mówiąc jestem ciekawa czy "szanowny tatuś'" bedzie pamiętał,że córka ma jutro urodziny, w co wątpię:no::no:

emilka, poczekaj za 5 m-cy będziesz już tylko wspominać jak rodziłaś:-D:-D

idę spać , dobranoc:-)
Wszystkiego naj,naj,najlepszego dla Matrynki
a co do ex,wiekszosc chyba zapomina, u mnie nie pamieta o urodzinach,dniu dziecka,swietach,bo po co,reszta rodziny robi to samo

Do góry