reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
raczkowa ja mialam laktator reczmny za jakies 7 zl takze nie ma co sie bawic w te drogie elektryczne ja mialam najzwyklejszy najtanszy i byl neizawodny.Ja piersia nie karmilam bo oan nie chcial ale cokolweik scigalam ten pokarm
sterylizator nie miałam, wlewałam wodę do gara i wrzucałam butelki smoczki chwilę pogotowałam na początku co jakiś czas a teraz czasami wrzątkiem przepłuczę jeszcze z przyzwyczajenia :-)
laktator miałam ręczny hmmm jakoś nie potrafiąłm tego używać i oddałam koleżance, ale poczytaj sobie że tam w którejś dobie może zdarzyć się nawał pokarmu i jak sobie z nim radzić
pogrzewacz gaz mamy w ryczałcie to też wolałam słoiczek w wodzie podgrzać niż zużywać prąd a moja żaba i tak woli letnie, w tem pokojowej niż ciepłe
laktator miałam ręczny hmmm jakoś nie potrafiąłm tego używać i oddałam koleżance, ale poczytaj sobie że tam w którejś dobie może zdarzyć się nawał pokarmu i jak sobie z nim radzić
pogrzewacz gaz mamy w ryczałcie to też wolałam słoiczek w wodzie podgrzać niż zużywać prąd a moja żaba i tak woli letnie, w tem pokojowej niż ciepłe
fikusek1988
Mama Alanka:)
podgrzewacz mialam i akurat sie sprawdzil: jak by ktos chcial to moge odsprzedac za neiwielka kwote
dzieki dziewczyny za rady tak sie zastanawiam bo niby do szpitala mam miec laktator troche to dla mnie dziwne...
wogole to dla mnie takie krepujace to cale karmienie piersia albo odciaganie przeciez do tej pory nie do tego sluzyly mi cyce ma ktos jakas rade zeby sie przelamac
wogole to dla mnie takie krepujace to cale karmienie piersia albo odciaganie przeciez do tej pory nie do tego sluzyly mi cyce ma ktos jakas rade zeby sie przelamac
anowi82
Fanka BB :)
razkowa ja miałam specjalny biustonosz do karmienia, wtedy mało co widac piersi.
ja gdy pierwszy raz przystawiłam do cyca to w szoku byłam że noworodek tak mocno ssie..
bepanten albo inne specyfiki na poranione sutki :-) misz??
ja gdy pierwszy raz przystawiłam do cyca to w szoku byłam że noworodek tak mocno ssie..
bepanten albo inne specyfiki na poranione sutki :-) misz??
reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
Wszystkiego naj,naj,najlepszego dla Matrynkidziękuję:-)
przekażę zaraz z rana:-)
nawiasem mówiąc jestem ciekawa czy "szanowny tatuś'" bedzie pamiętał,że córka ma jutro urodziny, w co wątpię
emilka, poczekaj za 5 m-cy będziesz już tylko wspominać jak rodziłaś
idę spać , dobranoc:-)
a co do ex,wiekszosc chyba zapomina, u mnie nie pamieta o urodzinach,dniu dziecka,swietach,bo po co,reszta rodziny robi to samo