reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Emilka, laptop się nie myli, u mnie na środuli jest całe 9st:baffled:

marttika, no ładna harówka tyle godzin:eek:, dobrze,że teraz trochę Ci się poluzuje bo nadłuższą metę to nieciekawa taka praca:sorry:
...700 stówek to łada kwota,czemu wam tyle zabrali:confused:

inamorate, to ci drań nagrabił:crazy:

ollka, i jak wasze plany:confused:

dostałyśmy propozycję wyjscia na "chałpy" popołudniu,zobaczymy może skorzystamy:confused:

aga nasze palny dosc leniwie, byla jedna opcja jechac do dziadkow, ale to dopiero sie da w srode zrealizowac...
a ja sie jakos juz w te pol dnia rozleniwilam w domu... pewnie na spacer pojdziemy, moze na lody i to bedzie szczyt mojej aktywnosci dzis...

emilka, nie ma za co :-D:-D

ollka teraz juz wiem czemu nas nazywają "ciepłymi krajami":-D
mam koleżankę z K-c która zawsze jak przyjeżdza do S-c to mówi ,że tu u nas jest cieplej:tak::confused:

inamorate a moze on teraz biega wyczynowo??:tak::tak: wiesz sport to zdrowie:-D

aga mi w sosnowcu zawsze zimniej bylo, a sporo czasu tam spedzilam...
teraz jak do czeldzi jedziemy mlodej zawsze jakas bluze biore...

jak do dg jezdzimi to tam tez zimniej....

Ostatnia edycja:
Martitka - 17 godzin???????!!!!!!!!!!!!!! Oni oszaleli??? Chyba jest jakieś prawo, że matka małego dziecka nie może ileś tam godzin pracować. A napiwki się należą.

reklama
my po krotkim spacerze, u nas leje...
wiec pewnie wieczorem tylko spacer z psem

poki co mloda czesze psa.. a ja mam chiwile luzu poki pies jej nei ucieknie:tak:

Do góry