Można, ale chyba tylko w niektórych przypadkach. U mnie było wszystko w jednym pozwie, z tym, że w zastępstwie pozwanego był wyznaczony kurator sądowy. Tak normalnie, to chyba średnio to przejdzie za jednym zamachem.inamorate ustalenie ojcostwa i aliemnty mozna razem ale ograniczenie chyba osobno...nie wiem czy mozna ograniczyc od razu przy ustaleniu ojcostwa... bo ja sprawy mialam dopiero po rozstaniu a wtedy oliwia juz miala poltora roku
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
mozna mozna,moja kolezanka na jednej sprawie miala ustalenie,alimenty i pozbawienieMożna, ale chyba tylko w niektórych przypadkach. U mnie było wszystko w jednym pozwie, z tym, że w zastępstwie pozwanego był wyznaczony kurator sądowy. Tak normalnie, to chyba średnio to przejdzie za jednym zamachem.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
no wlasnie ja sie nie znam... bo u nas inna historia...
dziecie spi ja troche ogarniam bo ostatnio jakos nic mi sie nie chce
chyba czas na jakies witaminki....
dziecie spi ja troche ogarniam bo ostatnio jakos nic mi sie nie chce
chyba czas na jakies witaminki....
fikusek1988
ola mi tez sie jakos nic nie chce
wczoraj imprezka byla w domu bo pogoda nie dopisala wiec bylo mieso z piekanika
Alan z nami caly czas iedzial i sie goscil,poszedl spac ze mna od razu kolo 12,pierwszy raz tak dlugo zabalowal
wczoraj imprezka byla w domu bo pogoda nie dopisala wiec bylo mieso z piekanika
Alan z nami caly czas iedzial i sie goscil,poszedl spac ze mna od razu kolo 12,pierwszy raz tak dlugo zabalowal
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
fikusek moja tak balowala w sylwestra
a wczoraj fakt pogoda do dupy ale wazne ze impreza udana
a wczoraj fakt pogoda do dupy ale wazne ze impreza udana
Martitka - 17 godzin???????!!!!!!!!!!!!!! Oni oszaleli??? Chyba jest jakieś prawo, że matka małego dziecka nie może ileś tam godzin pracować. A napiwki się należą.
hehe oni nawet nie wiedzą, że mam dziecko :-)
Gdybym powiedziała to tej pracy bym nie dostała, takie życie...
fikusek1988
niestety takie udognienia dla matek...ja teraz bede szukac nowej pracy i ciekawe jak mi pojdzie jak bede musiala mowic ze mam dziecko.hehe oni nawet nie wiedzą, że mam dziecko :-)
Gdybym powiedziała to tej pracy bym nie dostała, takie życie...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
fikusek ja tez nie mowie ze mam dziecko... a i tak jest ciezko jak ograniczaja godziny przedszkola....
reklama