reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

inamorate ustalenie ojcostwa i aliemnty mozna razem ale ograniczenie chyba osobno...nie wiem czy mozna ograniczyc od razu przy ustaleniu ojcostwa... bo ja sprawy mialam dopiero po rozstaniu a wtedy oliwia juz miala poltora roku
Można, ale chyba tylko w niektórych przypadkach. U mnie było wszystko w jednym pozwie, z tym, że w zastępstwie pozwanego był wyznaczony kurator sądowy. Tak normalnie, to chyba średnio to przejdzie za jednym zamachem.

reklama
Można, ale chyba tylko w niektórych przypadkach. U mnie było wszystko w jednym pozwie, z tym, że w zastępstwie pozwanego był wyznaczony kurator sądowy. Tak normalnie, to chyba średnio to przejdzie za jednym zamachem.
mozna mozna,moja kolezanka na jednej sprawie miala ustalenie,alimenty i pozbawienie

no wlasnie ja sie nie znam... bo u nas inna historia...

dziecie spi ja troche ogarniam bo ostatnio jakos nic mi sie nie chce
chyba czas na jakies witaminki....

ola mi tez sie jakos nic nie chce

wczoraj imprezka byla w domu bo pogoda nie dopisala wiec bylo mieso z piekanika:-D
Alan z nami caly czas iedzial i sie goscil,poszedl spac ze mna od razu kolo 12,pierwszy raz tak dlugo zabalowal:)

Martitka - 17 godzin???????!!!!!!!!!!!!!! Oni oszaleli??? Chyba jest jakieś prawo, że matka małego dziecka nie może ileś tam godzin pracować. A napiwki się należą.

hehe oni nawet nie wiedzą, że mam dziecko :-)
Gdybym powiedziała to tej pracy bym nie dostała, takie życie...

fikusek pamiętaj, że nie mają prawa pytać Cię o dziecko, a Ty nie masz obowiązku o tym informować! A jak pytają to zgłaszaj od razu ten fakt do pipu, bo ta dyskryminacja nigdy sie nie skończy

reklama
Dobry dzień :-D

Pierwsza, pierwsza, pierwsza :-D:-D:-D:-D :-p

Ja strajkuje Wy macie np mamusia Alanka, albo Olivki a ja Fanka no beznadzieja i zmienić tego nie mogę :confused2:

Ostatnia edycja:
Do góry