reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzien dobry
oliwia w przedszkolu... pogoda sie chyba robi.... oby:)

inamorate ja to kiedys w ustawieniach zmianielam....

edit: tam jest opcja edytuj profil i ustaw swoj statut czy cos takiego

Ostatnia edycja:
witam po długo weekendowo :-)

ollka22 też zmieniłaś "image" nie poznałam Ciebie najpierw :-) a w up nie siedzą idioci tylko osoby które uwarzają się za wielkich urzędników i zapominają że oni są dla nas. No ze wszystkich urzędów w których byłam najgorsze wrażenie zrobił na mnie up :no: i coś udało się załatwić wkońcu?

martttika i jak dziś nastwienie do pracy? A u mnie z małym to narasta niechęć rozstania tzn do pracy jak idę ok ale jakoś nie mam chęci zostawić go i jechać gdzieś na weekend mam wrażenie że bym strasznie tęskniła a 2 razy jak był mały pojechałam sobie na weekend i było spoko a teraz jakoś już niemam chęci czekam aż trochę dorośnie i będę go ciągać ze sobą :-D no jak ja się pytam mojego syna czyj jest mamy czy babci mówi że babci :-D:-D:-D Pracować możesz a rozglądać się za jakąś pracą, biurową albo w urzędzie ale teraz głównie wszędzie po znajomości :-:)-:)-:)-(
emilka87 droga Beatko to już nie ma wyjścia jak jest nik dla córci Emilka to już musi być Emilka :-D:-D:-D:-D a w razie co będzie Emil???? ;-)

inamorate a jak fajnych facetów to dobrze wybieraj bo za każdym rokiem gorszy wybór :-D:-D:-D:-D:-D piszę to ja wiekowa pani po przejściach :-D:-D:-D ja już mogę śpiewać gdzie te chłopy gdzie :-D:-D:-D:-D

Raczkowa to zaczynami odliczać!!!!!!!!!! :-) oj jeszcze ty się naprasujesz ;-) Nie pchaj się sama w kuratora!!! A jak ojciec dziecka nie wystąpi o ustalenie widzeń z dzieckiem sądu nie interesuje u nas nie wystąpił i nawet słowem nie było powiedziane czy widuje dziecko i czy zamierza. A jeśli wystąpi o ustalenie spotkań z dzieckiem przed sądem odrazu spytaj się jak zamierza aby te spotkanie wyglądały powiedz jak się zachwowywał itp A jak tatulek by jednak widywał dziecko zawsze bądz obok i niech w domu jeszce ktoś będzie. Dziewczyny faceci najczęściej albo wogóle znikają z życia jak u mnie albo są weekendowymi przyjdą na chwilę popatrzą i po chwili zmykają jak najdalej od pieluch :-)

Jaimis zaraz beda tam dzownic... szukac kogos kompetentnego... eh wiem ze to trudne ale moze akurat:)

a avator to pod oliwie:)

u nas tatus milczy... odezwal sie jakos na poczatku maja, ponoc u babci wtedy byl na troche... ale hmm... znow go nie ma.... eh jakos srednio mnie to interesuje...

NAPISLAM do was na zamknietym, bo jednak czasem lepiej nie ryzykowac...

Ostatnia edycja:
dzien dobry mamśki:)
u mnie słoneczko świeci, moze dzisiaj bedzie lepiej.. skoncze kawusie i lece z dziadkiem do okulisty takze obczaje klimacik na dworze:-D
jaimis mam nadzieje ze małej nie wyrosnie juz ogonek:-) to imie chcialabym zostawic ale duzo osób mowi ze juz obtrzaskane..:-(
inamorate u mnie tez sie da zmienic... trzeba chyba wejsc w operacje i edytowac profil.. tak mi sie wydaje..

emilka dzis cieplej... ja juz po 6 bylam na dworze....
nie ma zle, choc slonko by moglo nie zachodzic...

u mnie jakos od 3 miesiaca ciazy byla oliwka, imie do chlopca wogole nie bylp wybrane... a w sumie az do porodu nie wiedzialam kto siedzi wbrzuszku.

jaimis noo odliczania czas zaczac :-D:-D matko chyba wole odliczac tak jak sie idzie po pijaku "jeden krok w przod dwa do tylu":-D:-D ehh z tymi widzeniami...najgorsze to bedzie pranie tych brudow w sadzie bo zacny pan tfuuu dawca na reke mi nie pojdzie duma mu nie pozwoli :eek: a i tak w efekcie oleje dziecko :eek: i na co to komu....

u mnie tez slonko ale kurczak blady jednak troche zimno :eek:

reklama
raczkowa moze nie bedzie tak zle... moze bedzie chcial miec sprawy z glowy?? moze pomysli ile kazda kolejna sprawa go kosztuje i nie ebdzie przeciagal??

Do góry