reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzien dobry
oliwia w przedszkolu... pogoda sie chyba robi.... oby:)

inamorate ja to kiedys w ustawieniach zmianielam....

edit: tam jest opcja edytuj profil i ustaw swoj statut czy cos takiego

Ostatnia edycja:
witam po długo weekendowo :-)

ollka22 też zmieniłaś "image" nie poznałam Ciebie najpierw :-) a w up nie siedzą idioci tylko osoby które uwarzają się za wielkich urzędników i zapominają że oni są dla nas. No ze wszystkich urzędów w których byłam najgorsze wrażenie zrobił na mnie up :no: i coś udało się załatwić wkońcu?

martttika i jak dziś nastwienie do pracy? A u mnie z małym to narasta niechęć rozstania tzn do pracy jak idę ok ale jakoś nie mam chęci zostawić go i jechać gdzieś na weekend mam wrażenie że bym strasznie tęskniła a 2 razy jak był mały pojechałam sobie na weekend i było spoko a teraz jakoś już niemam chęci czekam aż trochę dorośnie i będę go ciągać ze sobą :-D no jak ja się pytam mojego syna czyj jest mamy czy babci mówi że babci :-D:-D:-D Pracować możesz a rozglądać się za jakąś pracą, biurową albo w urzędzie ale teraz głównie wszędzie po znajomości :-:)-:)-:)-(
emilka87 droga Beatko to już nie ma wyjścia jak jest nik dla córci Emilka to już musi być Emilka :-D:-D:-D:-D a w razie co będzie Emil???? ;-)

inamorate a jak fajnych facetów to dobrze wybieraj bo za każdym rokiem gorszy wybór :-D:-D:-D:-D:-D piszę to ja wiekowa pani po przejściach :-D:-D:-D ja już mogę śpiewać gdzie te chłopy gdzie :-D:-D:-D:-D

Raczkowa to zaczynami odliczać!!!!!!!!!! :-) oj jeszcze ty się naprasujesz ;-) Nie pchaj się sama w kuratora!!! A jak ojciec dziecka nie wystąpi o ustalenie widzeń z dzieckiem sądu nie interesuje u nas nie wystąpił i nawet słowem nie było powiedziane czy widuje dziecko i czy zamierza. A jeśli wystąpi o ustalenie spotkań z dzieckiem przed sądem odrazu spytaj się jak zamierza aby te spotkanie wyglądały powiedz jak się zachwowywał itp A jak tatulek by jednak widywał dziecko zawsze bądz obok i niech w domu jeszce ktoś będzie. Dziewczyny faceci najczęściej albo wogóle znikają z życia jak u mnie albo są weekendowymi przyjdą na chwilę popatrzą i po chwili zmykają jak najdalej od pieluch :-)

Jaimis zaraz beda tam dzownic... szukac kogos kompetentnego... eh wiem ze to trudne ale moze akurat:)

a avator to pod oliwie:)

u nas tatus milczy... odezwal sie jakos na poczatku maja, ponoc u babci wtedy byl na troche... ale hmm... znow go nie ma.... eh jakos srednio mnie to interesuje...

NAPISLAM do was na zamknietym, bo jednak czasem lepiej nie ryzykowac...

Ostatnia edycja:
dzien dobry mamśki:)
u mnie słoneczko świeci, moze dzisiaj bedzie lepiej.. skoncze kawusie i lece z dziadkiem do okulisty takze obczaje klimacik na dworze:-D
jaimis mam nadzieje ze małej nie wyrosnie juz ogonek:-) to imie chcialabym zostawic ale duzo osób mowi ze juz obtrzaskane..:-(
inamorate u mnie tez sie da zmienic... trzeba chyba wejsc w operacje i edytowac profil.. tak mi sie wydaje..

emilka dzis cieplej... ja juz po 6 bylam na dworze....
nie ma zle, choc slonko by moglo nie zachodzic...

u mnie jakos od 3 miesiaca ciazy byla oliwka, imie do chlopca wogole nie bylp wybrane... a w sumie az do porodu nie wiedzialam kto siedzi wbrzuszku.

jaimis noo odliczania czas zaczac :-D:-D matko chyba wole odliczac tak jak sie idzie po pijaku "jeden krok w przod dwa do tylu":-D:-D ehh z tymi widzeniami...najgorsze to bedzie pranie tych brudow w sadzie bo zacny pan tfuuu dawca na reke mi nie pojdzie duma mu nie pozwoli :eek: a i tak w efekcie oleje dziecko :eek: i na co to komu....

u mnie tez slonko ale kurczak blady jednak troche zimno :eek:

reklama
raczkowa moze nie bedzie tak zle... moze bedzie chcial miec sprawy z glowy?? moze pomysli ile kazda kolejna sprawa go kosztuje i nie ebdzie przeciagal??

Do góry