reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
my czekamy do 13 na decyzje czy warsztaty beda, jak nie ebdzie allo to chyba wezniemy dzieic i pojedziemy.... eh oby nie padalo bo zimno da sie przezyc....

hej, u mnie tez zimniej i podalo teraz jak wracalam, a rano jeszcze bylo ladnie i slonecznie,ale nie dlugo

szpinak z feta-mniam ,chyba jutro sobie zrobie, do tego makaron

ja tez bardzo chetnie bym sie spotkala, w tamtym roku jakos z Olka nie mialam okazji choc ja bylam u niej,a ona u mnie

u mnie oliwia juz spi, goscie byli a ja chyba tez sie poloze...
mozi wlasnie bo nam sie nei zgraly terminy,a nasz wypad na krakow to byl raczej nie planowany...
my krakow w tym roku pewnie znow odwiedzimyw taki dzien bez upalow... zeby mozna bylo spokojnie pochodzic...

pikne słonko nas obudził:-) a co będzie dalej to się okaże
Młoda przy śniadaniu a ja kawkę popijam...:tak:
wczoraj ex mi się zapowiedział na wizytę w przyszłym tyg:baffled:

Ollka, wyprawa na rolki nie doszła do skutku , ale grunt że odwiedziny gości udane:-)

Mozi, makaron ze szpinakiem, mniam mniam:tak: ja bardzo lubię kurczaka zapiekanego ze szpinakiem i serkiem ziarnistym:tak:

aga ja wlasnie czekam na info od kolezanki czy dzis da rade jechac... bo tak musialabym sama z mloda a tego sprzetu jest dosc troche...wiec busme kiepsko...

u nas tez slonko ale zimno....

reklama
Dzień dobry:)
u nas tez słoneczko przebija sie zza chmurki:) oby nam dzisiaj przyświecało:-) pobudka standardowo od kopniaczków Malutkiej w pęcherz mamusi, ale jeszcze doleżałysmy :) kawusia z jednej łyzeczki i pół szkanki mleka pochłonięta:-) bez wszystkiego potrafie wytrzymac tylko nie bez porannej kawy :)))))
ogarne co trzeba i moze skocze na działeczke:)
miłego poranka laseczki :*

Do góry