reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
my czekamy do 13 na decyzje czy warsztaty beda, jak nie ebdzie allo to chyba wezniemy dzieic i pojedziemy.... eh oby nie padalo bo zimno da sie przezyc....

hej, u mnie tez zimniej i podalo teraz jak wracalam, a rano jeszcze bylo ladnie i slonecznie,ale nie dlugo

szpinak z feta-mniam ,chyba jutro sobie zrobie, do tego makaron

ja tez bardzo chetnie bym sie spotkala, w tamtym roku jakos z Olka nie mialam okazji choc ja bylam u niej,a ona u mnie

u mnie oliwia juz spi, goscie byli a ja chyba tez sie poloze...
mozi wlasnie bo nam sie nei zgraly terminy,a nasz wypad na krakow to byl raczej nie planowany...
my krakow w tym roku pewnie znow odwiedzimyw taki dzien bez upalow... zeby mozna bylo spokojnie pochodzic...

pikne słonko nas obudził:-) a co będzie dalej to się okaże
Młoda przy śniadaniu a ja kawkę popijam...:tak:
wczoraj ex mi się zapowiedział na wizytę w przyszłym tyg:baffled:

Ollka, wyprawa na rolki nie doszła do skutku , ale grunt że odwiedziny gości udane:-)

Mozi, makaron ze szpinakiem, mniam mniam:tak: ja bardzo lubię kurczaka zapiekanego ze szpinakiem i serkiem ziarnistym:tak:

aga ja wlasnie czekam na info od kolezanki czy dzis da rade jechac... bo tak musialabym sama z mloda a tego sprzetu jest dosc troche...wiec busme kiepsko...

u nas tez slonko ale zimno....

reklama
Dzień dobry:)
u nas tez słoneczko przebija sie zza chmurki:) oby nam dzisiaj przyświecało:-) pobudka standardowo od kopniaczków Malutkiej w pęcherz mamusi, ale jeszcze doleżałysmy :) kawusia z jednej łyzeczki i pół szkanki mleka pochłonięta:-) bez wszystkiego potrafie wytrzymac tylko nie bez porannej kawy :)))))
ogarne co trzeba i moze skocze na działeczke:)
miłego poranka laseczki :*

Do góry