reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
o kurcze, a z okna to tak sie wydaje jakby ciepło było... a termometr mi sie zepsuł i oczywiscie zapominam kupic nowy:-) no to narazie poczekam, moze koło południa sie ociepli:-)

hej laseczki :-)

Piszecie, piszecie i nie mam czasu nadrobić...:tak:
dzisiaj pierwszy dzień wolny od tygodnia, więc w końcu muszę odpocząć i to koniecznie:tak: Od jutra pracuję co drugi dzień, więc troche więcej luzu będę miała.
Pogoda beeee, więc siedzimy dziś w domku.
Tatuś znowu zachowuje się jak pies ogrodnika, sam nie weźmie i komuś nie da, ale mnie to obecnie tylko śmieszy:-)

P.S. Raczkowa czy my razem nie świętujemy urodzin przypadkiem?;-)

MY Z MALA PLANUJEMY CO DZIS ROBIC... chcialysmy ejchac do dziadkow ale jak sie okazalo ich syn jest w szpitalu, wiec tam siedza popoludniami, jakos im sie nie dziwie po tym jak w styczniu starcili jednego syna...

chyba do chrzestnej malej pojedziemy zebyw domu nie siedziec...

emilka na termometrze mam 10 stopni, chlodno....

martttika a jak w pracy. lepiej juz?? pewnei zmeczona po tygodniu jetses...

ollka22 napisłam do Ciebie na fb :-D

Ja po wczorajszej historii pałam zemstą i zabieram się do pisania wniosków o ustalenie ojcostwa, alimenty i ograniczenie praw czy któraś mogłby mi pomóc bo ja nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać :eek:

ollka wczoraj strzeliłam 17 godzin, więc możesz się domyślic jak dziś się czuję:-p kiedys to by mi nie przeszkadzało, ale od kiedy mam dziecko to jakos mi tak nie bardzo, że tyle godzin poza domem bywam :-( Ale od jutra pracuję po 12godz. Atmosfera w pracy jest spoko, jednak przycięli nas dość mocno na napiwkach... Jednak myślę, że 1800 zł to spokojnie zarobię (a dodam, że zbieram na samochód, więc może w końcu się uda :-) )

Inamorate
coś z fb wywnioskowałam, że na dawcę sie natknęłaś?

olka syn dziadków małej czyli twoj brat? czy ojciec małej? tak czy siak no wiadomo rodzicow miejsce w takiej sytuacji jest przy dziecku...
u mnie na laptopie wyświetla sie 8 stopni brrr...
martttika co ten tatuc tam nawyprawiał?

martika nie wiem czy swietujemy razem :-D ale zawsze mozemy :-D

inamorate opowiadaj wspaniale wyczyny szanownego dawcy :tak:

zimno dzis strasznie troche slona sie przebija przez wielkie chmurska ale chyba i tak dzis w domku posiedze :baffled: znowu

inamorate ustalenie ojcostwa i aliemnty mozna razem ale ograniczenie chyba osobno...nie wiem czy mozna ograniczyc od razu przy ustaleniu ojcostwa... bo ja sprawy mialam dopiero po rozstaniu a wtedy oliwia juz miala poltora roku

martttika to wynagrodzenie nawet ok... tymbardziej jak bedziesz pracowac co drugi dzien...
a ja bym chciala takie za 8 h dziennie przez 5 dniw tyg bo u mnie inna praca nie wchodzi w gre...

reklama
Do góry