reklama
hej laseczki :-)
Piszecie, piszecie i nie mam czasu nadrobić...
dzisiaj pierwszy dzień wolny od tygodnia, więc w końcu muszę odpocząć i to koniecznie Od jutra pracuję co drugi dzień, więc troche więcej luzu będę miała.
Pogoda beeee, więc siedzimy dziś w domku.
Tatuś znowu zachowuje się jak pies ogrodnika, sam nie weźmie i komuś nie da, ale mnie to obecnie tylko śmieszy:-)
P.S. Raczkowa czy my razem nie świętujemy urodzin przypadkiem?;-)
Piszecie, piszecie i nie mam czasu nadrobić...
dzisiaj pierwszy dzień wolny od tygodnia, więc w końcu muszę odpocząć i to koniecznie Od jutra pracuję co drugi dzień, więc troche więcej luzu będę miała.
Pogoda beeee, więc siedzimy dziś w domku.
Tatuś znowu zachowuje się jak pies ogrodnika, sam nie weźmie i komuś nie da, ale mnie to obecnie tylko śmieszy:-)
P.S. Raczkowa czy my razem nie świętujemy urodzin przypadkiem?;-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
MY Z MALA PLANUJEMY CO DZIS ROBIC... chcialysmy ejchac do dziadkow ale jak sie okazalo ich syn jest w szpitalu, wiec tam siedza popoludniami, jakos im sie nie dziwie po tym jak w styczniu starcili jednego syna...
chyba do chrzestnej malej pojedziemy zebyw domu nie siedziec...
emilka na termometrze mam 10 stopni, chlodno....
martttika a jak w pracy. lepiej juz?? pewnei zmeczona po tygodniu jetses...
chyba do chrzestnej malej pojedziemy zebyw domu nie siedziec...
emilka na termometrze mam 10 stopni, chlodno....
martttika a jak w pracy. lepiej juz?? pewnei zmeczona po tygodniu jetses...
inamorate
marcóweczka 2012 :)
ollka wczoraj strzeliłam 17 godzin, więc możesz się domyślic jak dziś się czuję kiedys to by mi nie przeszkadzało, ale od kiedy mam dziecko to jakos mi tak nie bardzo, że tyle godzin poza domem bywam :-( Ale od jutra pracuję po 12godz. Atmosfera w pracy jest spoko, jednak przycięli nas dość mocno na napiwkach... Jednak myślę, że 1800 zł to spokojnie zarobię (a dodam, że zbieram na samochód, więc może w końcu się uda :-) )
Inamorate coś z fb wywnioskowałam, że na dawcę sie natknęłaś?
Inamorate coś z fb wywnioskowałam, że na dawcę sie natknęłaś?
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
inamorate ustalenie ojcostwa i aliemnty mozna razem ale ograniczenie chyba osobno...nie wiem czy mozna ograniczyc od razu przy ustaleniu ojcostwa... bo ja sprawy mialam dopiero po rozstaniu a wtedy oliwia juz miala poltora roku
martttika to wynagrodzenie nawet ok... tymbardziej jak bedziesz pracowac co drugi dzien...
a ja bym chciala takie za 8 h dziennie przez 5 dniw tyg bo u mnie inna praca nie wchodzi w gre...
martttika to wynagrodzenie nawet ok... tymbardziej jak bedziesz pracowac co drugi dzien...
a ja bym chciala takie za 8 h dziennie przez 5 dniw tyg bo u mnie inna praca nie wchodzi w gre...
reklama