reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
o kurcze, a z okna to tak sie wydaje jakby ciepło było... a termometr mi sie zepsuł i oczywiscie zapominam kupic nowy:-) no to narazie poczekam, moze koło południa sie ociepli:-)

hej laseczki :-)

Piszecie, piszecie i nie mam czasu nadrobić...:tak:
dzisiaj pierwszy dzień wolny od tygodnia, więc w końcu muszę odpocząć i to koniecznie:tak: Od jutra pracuję co drugi dzień, więc troche więcej luzu będę miała.
Pogoda beeee, więc siedzimy dziś w domku.
Tatuś znowu zachowuje się jak pies ogrodnika, sam nie weźmie i komuś nie da, ale mnie to obecnie tylko śmieszy:-)

P.S. Raczkowa czy my razem nie świętujemy urodzin przypadkiem?;-)

MY Z MALA PLANUJEMY CO DZIS ROBIC... chcialysmy ejchac do dziadkow ale jak sie okazalo ich syn jest w szpitalu, wiec tam siedza popoludniami, jakos im sie nie dziwie po tym jak w styczniu starcili jednego syna...

chyba do chrzestnej malej pojedziemy zebyw domu nie siedziec...

emilka na termometrze mam 10 stopni, chlodno....

martttika a jak w pracy. lepiej juz?? pewnei zmeczona po tygodniu jetses...

ollka22 napisłam do Ciebie na fb :-D

Ja po wczorajszej historii pałam zemstą i zabieram się do pisania wniosków o ustalenie ojcostwa, alimenty i ograniczenie praw czy któraś mogłby mi pomóc bo ja nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać :eek:

ollka wczoraj strzeliłam 17 godzin, więc możesz się domyślic jak dziś się czuję:-p kiedys to by mi nie przeszkadzało, ale od kiedy mam dziecko to jakos mi tak nie bardzo, że tyle godzin poza domem bywam :-( Ale od jutra pracuję po 12godz. Atmosfera w pracy jest spoko, jednak przycięli nas dość mocno na napiwkach... Jednak myślę, że 1800 zł to spokojnie zarobię (a dodam, że zbieram na samochód, więc może w końcu się uda :-) )

Inamorate
coś z fb wywnioskowałam, że na dawcę sie natknęłaś?

olka syn dziadków małej czyli twoj brat? czy ojciec małej? tak czy siak no wiadomo rodzicow miejsce w takiej sytuacji jest przy dziecku...
u mnie na laptopie wyświetla sie 8 stopni brrr...
martttika co ten tatuc tam nawyprawiał?

martika nie wiem czy swietujemy razem :-D ale zawsze mozemy :-D

inamorate opowiadaj wspaniale wyczyny szanownego dawcy :tak:

zimno dzis strasznie troche slona sie przebija przez wielkie chmurska ale chyba i tak dzis w domku posiedze :baffled: znowu

inamorate ustalenie ojcostwa i aliemnty mozna razem ale ograniczenie chyba osobno...nie wiem czy mozna ograniczyc od razu przy ustaleniu ojcostwa... bo ja sprawy mialam dopiero po rozstaniu a wtedy oliwia juz miala poltora roku

martttika to wynagrodzenie nawet ok... tymbardziej jak bedziesz pracowac co drugi dzien...
a ja bym chciala takie za 8 h dziennie przez 5 dniw tyg bo u mnie inna praca nie wchodzi w gre...

reklama
Do góry