reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
ja juz po spacerze z psem, zaraz oliwie bede szykowac do przedskzola... dobrze ze juz piatek bo jakos nei chce mi sie wychodzic... ale lepeij isc do rpzedszkola niz zaliczyc zakupy z mala... ktora wrecz tego nie znosi
pogoda za oknem piekna....
ja juz po spacerze z psem, zaraz oliwie bede szykowac do przedskzola... dobrze ze juz piatek bo jakos nei chce mi sie wychodzic... ale lepeij isc do rpzedszkola niz zaliczyc zakupy z mala... ktora wrecz tego nie znosi
pogoda za oknem piekna....
Aga1108
Po prostu mama
hej mamuśki:-)
u nas dziś upał,aż się nie chce wierzyć ,że od jutra ma być zimnica
byłyśmy na spacerku, zakupach, Młoda wylatała się, wytarzała w piachu i wykąpana, padła i śpi....chwila spokoju
emilka, mnie osobiście Emilia bardzo się podoba, była to nawet jedna z moich opcji ale M. miał durne skojarzenia
oprócz tego obsatwiam Konstancję, Laurę, Milenę , Kornelię:-)
popołudniu idziemy na urodziny, a tak mi się nie chce
u nas dziś upał,aż się nie chce wierzyć ,że od jutra ma być zimnica
byłyśmy na spacerku, zakupach, Młoda wylatała się, wytarzała w piachu i wykąpana, padła i śpi....chwila spokoju
emilka, mnie osobiście Emilia bardzo się podoba, była to nawet jedna z moich opcji ale M. miał durne skojarzenia
oprócz tego obsatwiam Konstancję, Laurę, Milenę , Kornelię:-)
popołudniu idziemy na urodziny, a tak mi się nie chce
a ja jescze w taki upal pol dnia stoje przy zelazku i prasuje ubranka dla dzidziorka wczoraj na wizycie pan doktor powiedzial zebym jeszcze 3 tygodnie wytrzymala i nie bedzie tragedii jak urodze wiec czas najwyzszy przepakowac torbe szpitalna z mojej na moja i dzidziorka matko a tylu rzeczy jeszcze nie mam a o ilu nie wiem ktore musze miec
reklama
emilka87
Fanka BB :)
Laura i Kornelcia tez mi sie podobają.. ojj mam z tym problem nie mały..
ja juz odebrałam L4 ze szpitala we wtorek jeszcze wypis... przy okazji zapisałam sie do szkoły rodzenia:-)
akurat ostatnie miejsce było. zaczynamy początkiem lipca i mamy być same z piciem i długopisem:-)
ja juz odebrałam L4 ze szpitala we wtorek jeszcze wypis... przy okazji zapisałam sie do szkoły rodzenia:-)
akurat ostatnie miejsce było. zaczynamy początkiem lipca i mamy być same z piciem i długopisem:-)