reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

może pierwszy zlot u mnie w środku Polski :-D:-D:-D:-D:-D:-D
inamorate to dobrze że z twoim tatą lepiej, a twoje fajne chłopaki to za młode dla mnie :-( ale fajnie że jakiś tam Ci zakręcił w głowie choć o kimś nie będziesz rozmyślać
ollka22 a jak tam wyopad do up owocny????
emilka87 no to wszystko super :tak:

fajnie żeby mój syn miał fajną teściową byśmy się spotykały na piwku i narzekały na dzieci i politykę i na emerytury że ich nie ma :-D:-D:-D:-D

reklama
jaimis jesli chodzi o imie dla dziewczynki to mam wielki prooooblem...
no miała być EMILKA :-D ale kurcze nie wiem, mam wątpliwosci, tylko przez to ze tak duzo teraz Emilek, choc i tak w rankigu w warszawie dopiero na 22 miejscu:tak:
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki
na poczatku miala byc Amelka ale dziewczynek o tym imieniu jest jeszcze wiecej..
:-(
dlatego rozważam teraz jeszcze imiona: Liwia, Pola, Aurelia lub Viviana
chyba juz zaczynam wymyslac:-D moze mnie cos natchnie:-D bo jak narazie jestem w ciemnej d...:-D
Raczkowa no no kto wie :-D

U mnie gdyby był chłopiec to byłby napewno Wojtuś:) bardzo podoba mi sie to imie i mam do niego sentyment ;))

emilka fajna ta stronka z rankingiem. moja jest na 110pozycji ;-)o

ollka22 no ja mam nadzieje ze to sie niedlugo skonczy bo ja juz nie mam sily do tego typa.

a powieudzcie mi dziewczyny jak macie uregulowanie prawne odwiedziny?jak czesto?

emilka87 po mamusi? ;-) e nie jest zła pozycja jak dziewczynka myślałam Weronika nie wiedziałam że teraz ich tyle, a mój Patryk prawie równo z twoją Emilką :-)

Moja cory jest w pierwszej piątce, mi sie jeszcze podoba Liwia,Ada, dla chlopca Wojcus,Grzes,Adas czy Albert

Cynthia ja nie mam uregulowanych kontaktow,bo ich od strony ex nie ma w ogule

dzien dobry

emilka co u ciebie??

cynthia uwierz mi ze to sie wkoncu skonczy, tylko musicie zakonczyc sprawy w sadzie i miec wszytko na pismie...
poza tym oni sa tacy mega uperdliwi do czasu kiedy sie czegos od nich wyamaga... pozniej szybko im sie nudzi bo nie lubia obowiazkow
Zgadzam sie z Olka oni sa bojowi jak sa sprawy,pozniej im sie nudzi,

Witam moje kochane:)
ja juz w domku:) badania porobili, wszystko wyszło ok to mnie wypuscili bo powiedziałam ze mam dzisiaj badania prenatalne i nie chce zeby przepadł mi termi. Trafiłam na ludzkich lekarzy takze nie robili mi problemow bo inaczej musialaby lezakowac do jutra...
o 10;30 bylam na badaniach prenatalnych:) córeczka zdrowiusieńka i płec potwierdzona:)
dziekuje wam za wsparcie duchowe :tak:
Emilia a ile ty masz lat,ze robisz badania prenatalne,jak mozna zapytac

JAIMIS wkurzylam sie w up niesmaowicie, pytam o starz o ktorym mialam dostac dzis info a babka zielona... kazala mi o 13 zadzwonic... i co... nie bylo jej o 11 poszla do domu
ja nie wiem co za idioci w tycu urzedach pracuja....:no::no:

emilka super ze wszystko ok:)
liwia i pola super imiona:)

cynthia u mnie kontakty nie sa uregulowane wogole... i tak ejts ok... w sumie tata i tak sie u malej nie pokazuje.

moja po 15 wrocila z wycieczki, jets mega mega zadowolona:)

mozi co u was? jak olka??

ja zaraz zmiatam z psem i pozniej juz mozbna odpoczac....

reklama
ja tez mam problem z imieniem :szok: jakie macie propozycje dla chlopca? :-D

hm..Błażej, Tymoteusz(Tymek) , Tobiasz(tobi) albo swojsko Adaś:tak:

emilka fajna ta stronka z rankingiem. moja jest na 110pozycji ;-)o

ollka22 no ja mam nadzieje ze to sie niedlugo skonczy bo ja juz nie mam sily do tego typa.

a powieudzcie mi dziewczyny jak macie uregulowanie prawne odwiedziny?jak czesto?

ja też nie mam uregulowanych prawnie widzeń, powiedziałam ex,że jesli będzie się chciał zobaczyć z Pyśką poprostu niech mi da znać a jemu w to graj , przychodzi raz w miesiącu a ostanio był 28 marca:tak:
w ogóle ja w przrzeciwieństwie do WAs mam spokój, bo rozstaliśmy się spokojnie, bez awantur, nie nachodzi mnie , nie nagabuje, a nawet przysył mi życzenia świąteczne, na dzień kobiet itd, które ja mam głęboko w d****:-p:-p

JAIMIS wkurzylam sie w up niesmaowicie, pytam o starz o ktorym mialam dostac dzis info a babka zielona... kazala mi o 13 zadzwonic... i co... nie bylo jej o 11 poszla do domu
ja nie wiem co za idioci w tycu urzedach pracuja....:no::no:

emilka super ze wszystko ok:)
liwia i pola super imiona:)

cynthia u mnie kontakty nie sa uregulowane wogole... i tak ejts ok... w sumie tata i tak sie u malej nie pokazuje.

moja po 15 wrocila z wycieczki, jets mega mega zadowolona:)

mozi co u was? jak olka??

ja zaraz zmiatam z psem i pozniej juz mozbna odpoczac....

w wiekszości urzędów pracują debile:szok:

emilka, super,że wszystko ok:-):-)

jaimis,ładnie tak namawiać do grzechu:-D;-):-D

fikusek, ten Twój synuś jest niesamowity na tej fotce:-D:-D

jak ja się wczoraj pięknie załatwiłam wieczorem :szok::no2: wyciagałam z torby klucze od domu i jeden mi się urwał i w padł do maleńkiej szpary pomiędzy kabinę a drzwi od windy:wściekła/y:, dobrze,że moi rodzice mają dodatkowe klucze, zadzwoniłam do taty , podjechał do mnie i otworzył mi :tak:
inaczej czekała by mnie wizyta ślusarza albo nocka na korytarzu:-D:-D

Do góry