reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

może pierwszy zlot u mnie w środku Polski :-D:-D:-D:-D:-D:-D
inamorate to dobrze że z twoim tatą lepiej, a twoje fajne chłopaki to za młode dla mnie :-( ale fajnie że jakiś tam Ci zakręcił w głowie choć o kimś nie będziesz rozmyślać
ollka22 a jak tam wyopad do up owocny????
emilka87 no to wszystko super :tak:

fajnie żeby mój syn miał fajną teściową byśmy się spotykały na piwku i narzekały na dzieci i politykę i na emerytury że ich nie ma :-D:-D:-D:-D

reklama
jaimis jesli chodzi o imie dla dziewczynki to mam wielki prooooblem...
no miała być EMILKA :-D ale kurcze nie wiem, mam wątpliwosci, tylko przez to ze tak duzo teraz Emilek, choc i tak w rankigu w warszawie dopiero na 22 miejscu:tak:
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki
na poczatku miala byc Amelka ale dziewczynek o tym imieniu jest jeszcze wiecej..
:-(
dlatego rozważam teraz jeszcze imiona: Liwia, Pola, Aurelia lub Viviana
chyba juz zaczynam wymyslac:-D moze mnie cos natchnie:-D bo jak narazie jestem w ciemnej d...:-D
Raczkowa no no kto wie :-D

U mnie gdyby był chłopiec to byłby napewno Wojtuś:) bardzo podoba mi sie to imie i mam do niego sentyment ;))

emilka fajna ta stronka z rankingiem. moja jest na 110pozycji ;-)o

ollka22 no ja mam nadzieje ze to sie niedlugo skonczy bo ja juz nie mam sily do tego typa.

a powieudzcie mi dziewczyny jak macie uregulowanie prawne odwiedziny?jak czesto?

emilka87 po mamusi? ;-) e nie jest zła pozycja jak dziewczynka myślałam Weronika nie wiedziałam że teraz ich tyle, a mój Patryk prawie równo z twoją Emilką :-)

Moja cory jest w pierwszej piątce, mi sie jeszcze podoba Liwia,Ada, dla chlopca Wojcus,Grzes,Adas czy Albert

Cynthia ja nie mam uregulowanych kontaktow,bo ich od strony ex nie ma w ogule

dzien dobry

emilka co u ciebie??

cynthia uwierz mi ze to sie wkoncu skonczy, tylko musicie zakonczyc sprawy w sadzie i miec wszytko na pismie...
poza tym oni sa tacy mega uperdliwi do czasu kiedy sie czegos od nich wyamaga... pozniej szybko im sie nudzi bo nie lubia obowiazkow
Zgadzam sie z Olka oni sa bojowi jak sa sprawy,pozniej im sie nudzi,

Witam moje kochane:)
ja juz w domku:) badania porobili, wszystko wyszło ok to mnie wypuscili bo powiedziałam ze mam dzisiaj badania prenatalne i nie chce zeby przepadł mi termi. Trafiłam na ludzkich lekarzy takze nie robili mi problemow bo inaczej musialaby lezakowac do jutra...
o 10;30 bylam na badaniach prenatalnych:) córeczka zdrowiusieńka i płec potwierdzona:)
dziekuje wam za wsparcie duchowe :tak:
Emilia a ile ty masz lat,ze robisz badania prenatalne,jak mozna zapytac

JAIMIS wkurzylam sie w up niesmaowicie, pytam o starz o ktorym mialam dostac dzis info a babka zielona... kazala mi o 13 zadzwonic... i co... nie bylo jej o 11 poszla do domu
ja nie wiem co za idioci w tycu urzedach pracuja....:no::no:

emilka super ze wszystko ok:)
liwia i pola super imiona:)

cynthia u mnie kontakty nie sa uregulowane wogole... i tak ejts ok... w sumie tata i tak sie u malej nie pokazuje.

moja po 15 wrocila z wycieczki, jets mega mega zadowolona:)

mozi co u was? jak olka??

ja zaraz zmiatam z psem i pozniej juz mozbna odpoczac....

reklama
ja tez mam problem z imieniem :szok: jakie macie propozycje dla chlopca? :-D

hm..Błażej, Tymoteusz(Tymek) , Tobiasz(tobi) albo swojsko Adaś:tak:

emilka fajna ta stronka z rankingiem. moja jest na 110pozycji ;-)o

ollka22 no ja mam nadzieje ze to sie niedlugo skonczy bo ja juz nie mam sily do tego typa.

a powieudzcie mi dziewczyny jak macie uregulowanie prawne odwiedziny?jak czesto?

ja też nie mam uregulowanych prawnie widzeń, powiedziałam ex,że jesli będzie się chciał zobaczyć z Pyśką poprostu niech mi da znać a jemu w to graj , przychodzi raz w miesiącu a ostanio był 28 marca:tak:
w ogóle ja w przrzeciwieństwie do WAs mam spokój, bo rozstaliśmy się spokojnie, bez awantur, nie nachodzi mnie , nie nagabuje, a nawet przysył mi życzenia świąteczne, na dzień kobiet itd, które ja mam głęboko w d****:-p:-p

JAIMIS wkurzylam sie w up niesmaowicie, pytam o starz o ktorym mialam dostac dzis info a babka zielona... kazala mi o 13 zadzwonic... i co... nie bylo jej o 11 poszla do domu
ja nie wiem co za idioci w tycu urzedach pracuja....:no::no:

emilka super ze wszystko ok:)
liwia i pola super imiona:)

cynthia u mnie kontakty nie sa uregulowane wogole... i tak ejts ok... w sumie tata i tak sie u malej nie pokazuje.

moja po 15 wrocila z wycieczki, jets mega mega zadowolona:)

mozi co u was? jak olka??

ja zaraz zmiatam z psem i pozniej juz mozbna odpoczac....

w wiekszości urzędów pracują debile:szok:

emilka, super,że wszystko ok:-):-)

jaimis,ładnie tak namawiać do grzechu:-D;-):-D

fikusek, ten Twój synuś jest niesamowity na tej fotce:-D:-D

jak ja się wczoraj pięknie załatwiłam wieczorem :szok::no2: wyciagałam z torby klucze od domu i jeden mi się urwał i w padł do maleńkiej szpary pomiędzy kabinę a drzwi od windy:wściekła/y:, dobrze,że moi rodzice mają dodatkowe klucze, zadzwoniłam do taty , podjechał do mnie i otworzył mi :tak:
inaczej czekała by mnie wizyta ślusarza albo nocka na korytarzu:-D:-D

Do góry