reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

my tez juz w domu
wkoncu weekend:)
raczkowa trzzeba bylo czekac na prasowanie na jutor, bedzie chlodniej...

emilka jednak sie zdecydowalas na szkle rodzenia, fajnie:-D

aga mi tez by sie popoludniu nie chcialo wychodzic

reklama
o wlasnie calkiem o tym zapomnialam :-D tez sie zapisalam wczoraj do szkoly rodzenia zaczynam za 4 dni :tak::-D ciekawe jak bedzie :-D

nooo :-D juz sie nie moge doczekac.. bardzo fajna babeczka prowadzi, pocieszyla mnie tym ze powiedziala że sama ale z tego co mi wiadomo to ostatnie dwa spotkania chyba są z partnerami:-( no ale zobaczymy, moze kogos znajde na zastepstwo :-D no i u nas w szpitalu sie płaci 19zł za spotkanie czyli nie jest zle:-)

raczkowa niewazne ze sama, wazne ze szczesliwa bedziesz:-D

a ja sie stracha najadlam, wykapalam mala, poszlysmy sie polozyc, pies z nami, glaskam go a tam kleszcz... a ja straszna panikara jestem, mam jedna normalna sasiadke, a akurat jej nie bylo wiec kombinowalam coz wykapanym dzieckiem zrobic.... dobrze ze zaskoczylam ze jeden sasiad w domu obok wyciaga kleszcze tymi szczypcami co weterynarz, polecialam po niego i na szczescie przyszedl.

pies sie naszczekal ale jak sie uspokoil dalo sie wyciagnac kleszcza, obiecalam sobie ze ogole go na lyso normalnie:wściekła/y:

Dziewczyny jak to jest z widzeniami???
Czy jak szanowny DAWCA pójdzie do sądu to dostanie prawo do zabierabia dziecka na weekendy np??? :confused:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja jakbym miala sluchac mojego exa to moj syn mialby na imie Björn (szwedzkie imie oznaczajace doslownie: niedzwiedz) lub Ulf (to z kolei znaczy wilk). nie wzielabym tych imion pod uwage nawet jakbym nadal byla z nim. a, ze byl juz exem to go w ogole nie mial nic do powiedzenia w kwestii imienia i wybralam je zupelnie sama. i rankingi mnie nie interesowaly, szukalam raczej imienia, ktore i bedzie mi sie podobalo i bedzie miedzynarodowe. bo gdybym nazwala w tutaj syna Mieszko (a bardzo mi sie podobalo i podoba nadal) to bym mu wielka krzywde zrobila. nikt by tu tego imienia poprawnie nie wymowil i bylby tylko polew. a tak mam Filipka i czy bede w pl czy tutaj to brzmi tak samo.

Dziewczyny jak to jest z widzeniami???
Czy jak szanowny DAWCA pójdzie do sądu to dostanie prawo do zabierabia dziecka na weekendy np??? :confused:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Być może, ale na pewno nie takiego małego, jak Twoja córcia. Bynajmniej nie spotkałam się z tym, żeby ojciec zabierał na weekendy kilkumiesięczne dziecko. A jak dziecko jest karmione piersią, to już w ogóle nieracjonalne.

reklama
inamorate u tak malego dziecka napewno nie dostanie widzen, moj ex kiedys pytal sedzine jak to wyglada to mu powiedziala ze po 5 latach spotkan moglby zabierac mala, a ona wtedy miala jakies 2 lata.

Do góry