reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa walczyc o takie widzenia mozesz o ile pamietam, ale nigdy przenigdy sama nie skadaj wniosku o widzenia.
Aga1108
Po prostu mama
my już w domciu, Młoda leżakuje:-)
Ollka, na jakąś mądrą sędzinę trafiłaś:-); sama nie potrafisz wyciągnąć kleszcza pensetą ja zawsze sama wyciagałam psu, ciagniesz w przeciwną stronę niż ma kuper(oczywiście kleszcz)"pod włos" i po bólu
raczkowa, emilka, to będziecie się doszkalać mamuski:-)
raczkowa,aż tak źle jest że potrzebny by był kurator
Młoda leżakował, czas przeszływłasnie zażyczyła sobie parówkę
Ollka, na jakąś mądrą sędzinę trafiłaś:-); sama nie potrafisz wyciągnąć kleszcza pensetą ja zawsze sama wyciagałam psu, ciagniesz w przeciwną stronę niż ma kuper(oczywiście kleszcz)"pod włos" i po bólu
raczkowa, emilka, to będziecie się doszkalać mamuski:-)
raczkowa,aż tak źle jest że potrzebny by był kurator
Młoda leżakował, czas przeszływłasnie zażyczyła sobie parówkę
Aga1108
Po prostu mama
aga wole na zimne dmuchac ten czlowiek potrafo byc nieobliczalny a awantur i wyzwisk przy dziecku raczej sobie nie zycze wystarczajaco juz sie dziecko nasluchalo w brzuchu
to najlepiej od razu wnieść o ograniczenie praw rodzicielskich
to ciul złamany
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa jak nie wysptapisz o widzenia to masz spokoj.
ewentualnie tatus wystapi... jak mu sie bedzie chcialo, wtedy bedziesz wlaczyc o jak najmneij...
jak nie macie wyroku to ty decydujesz, nie mozesz mu zabronic widzen ale sama stawiasz warunki.
nie idz do sadu z takim wnioskiem, moja dobra rada
dziewczyny poki szanowni tatusiuwie nie beda chceli widzen wy nie ruszajcie tamatu, za delikatny jest.
aga ja panikara jestem niesamowita w takich sytuacjach, ale peis ma juz obiecane ze zostanie mu ogon i puszczek, reszta na krotko, nie bede sie meczyc z szukaniem kleszczy.
ewentualnie tatus wystapi... jak mu sie bedzie chcialo, wtedy bedziesz wlaczyc o jak najmneij...
jak nie macie wyroku to ty decydujesz, nie mozesz mu zabronic widzen ale sama stawiasz warunki.
nie idz do sadu z takim wnioskiem, moja dobra rada
dziewczyny poki szanowni tatusiuwie nie beda chceli widzen wy nie ruszajcie tamatu, za delikatny jest.
aga ja panikara jestem niesamowita w takich sytuacjach, ale peis ma juz obiecane ze zostanie mu ogon i puszczek, reszta na krotko, nie bede sie meczyc z szukaniem kleszczy.
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
inamorate na poczatek trzeba je ograniczyc, po pol roku mozesz wlaczyc o odebranie
Podstawę pozbawienia władzy rodzicielskiej stanowią cztery ustawowe przesłanki
1) trwała przeszkoda w wykonywaniu władzy rodzicielskiej .
2) nadużywanie władzy rodzicielskiej
3) rażące zaniedbywanie obowiązków względem dziecka oznacza skrajne przypadki zaniechania przez rodziców oznacza skrajne przypadki zaniechania przez rodziców realizacji podstawowych czynności ,
ja mam na zasadzie ostatniego punktu
Podstawę pozbawienia władzy rodzicielskiej stanowią cztery ustawowe przesłanki
1) trwała przeszkoda w wykonywaniu władzy rodzicielskiej .
2) nadużywanie władzy rodzicielskiej
3) rażące zaniedbywanie obowiązków względem dziecka oznacza skrajne przypadki zaniechania przez rodziców oznacza skrajne przypadki zaniechania przez rodziców realizacji podstawowych czynności ,
ja mam na zasadzie ostatniego punktu