reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ja nie mam na imię Elena, ale jak wymyślałam nick to przypomniała mi się moja koleżanka Lena. A Lena to zdrobnienie od Eleny (czyt. Jeleny). Jeśli chodzi o profil na facebooku to tak to moje imię, ale w dowodzie mam po polsku.

dzien dobry:)

ja juz po spacerze z psem, zaraz oliwie bede szykowac do przedskzola... dobrze ze juz piatek bo jakos nei chce mi sie wychodzic... ale lepeij isc do rpzedszkola niz zaliczyc zakupy z mala... ktora wrecz tego nie znosi:-D

pogoda za oknem piekna....

Witam mamusie w ten piekny poranek.
nareszcie normalna pobudka a nie po 5tej na mierzenie temperatury:-D
ogarniemy sie i jedziemy jeszcze do szpitala odebrac L4 i odwiedzic kolezanke z sali:tak:

Elena aaaaaaaaaaa na FB oj to długa historia :-D:-D ale znamy się od lat :-D

U mnie też pogoda cudaśna a ja zmykam załatwiać papierkowe sprawy zdałoby się w końcu becikowe załatwić :-D

hej mamuśki:-)

u nas dziś upał:tak:,aż się nie chce wierzyć ,że od jutra ma być zimnica:szok:
byłyśmy na spacerku, zakupach, Młoda wylatała się, wytarzała w piachu:dry: i wykąpana, padła i śpi....chwila spokoju:-p

emilka, mnie osobiście Emilia bardzo się podoba, była to nawet jedna z moich opcji ale M. miał durne skojarzenia:no:
oprócz tego obsatwiam Konstancję, Laurę, Milenę , Kornelię:-)

popołudniu idziemy na urodziny, a tak mi się nie chce:zawstydzona/y:

a ja jescze w taki upal pol dnia stoje przy zelazku i prasuje ubranka dla dzidziorka :tak::-D wczoraj na wizycie pan doktor powiedzial zebym jeszcze 3 tygodnie wytrzymala i nie bedzie tragedii jak urodze :szok::-D wiec czas najwyzszy przepakowac torbe szpitalna z mojej na moja i dzidziorka :tak::-D:-D matko a tylu rzeczy jeszcze nie mam a o ilu nie wiem ktore musze miec :szok::-D:-D

reklama
Laura i Kornelcia tez mi sie podobają.. ojj mam z tym problem nie mały..
ja juz odebrałam L4 ze szpitala we wtorek jeszcze wypis... przy okazji zapisałam sie do szkoły rodzenia:-)
akurat ostatnie miejsce było. zaczynamy początkiem lipca i mamy być same z piciem i długopisem:-)

Do góry