reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hej laski :-)
trochę zmęczona jestem ostatnimi dniami, ale później może uda mi się poczytać co tam u Was.
U mnie tak średnio. Trochę się rozczarowałam robotą, ciężko mi się ze wszystkim logistycznie ogarnąć i zobaczymy co to będzie dalej.

martttika nie ta praca to inna:) masz pomoc rodzicow przy maly to cos znajdziesz.

tata pojechal, oliwia bardzo to przezywa. spakowalysmy sie na wycieczke i luz.

dziewczyny bawcie sie dobrze na wycieczce :tak:

martttika napisz cos wiecej dlaczego sie rozczarowalas? moze to tylko takie pierwsze wrazenie z czasem bedzie lepiej :happy:

ola udanej wycieczki:)

a my kiedys same mozemy zorganizowac jakies spotkanie:)i sie poznac:) bylo by fajnie,mysle ze i nawet realne:)

na wycieczke oliwia jedzie, ja jade do up... w sumie tez ciekawa wycieczka...:wściekła/y:

fikusek ja tez jestem za:) duzo nas i pewnie da sie jakos wybrac realny termin i miejsce

reklama
hej:-)

jaimis, czy jestem fanką probiotyków...nie mam nic przeciwko:-), jedno jest pewne jestem przeciwniczką antybiotyków bezsensownie przepisywanych przez lekarzy na zasadzie "zabezpieczenia" - nuż pomoże a nie zaszkodzi:no::no:
..."nowy strażak" ...hm...chyba jeszcze nie jestem gotowa na to:zawstydzona/y: musiał by się biedaczek bardzo natrudzić:-D:-p

emilka, gartuluję córci:-) i super ,że wszytko ok:tak::tak:

raczkowa, widzę ,że dziś humorek dopisuje:-D a jak sesja:confused:

ollka, gartuluję 4-kątów:-); a propos zatok - od niedawna jest w sprzedaży nas polski syrop na bazie roslinnej -PNEUMOLAN:tak:

martttika, daj sobie trochę czasu , może się przyzwyczajisz do nowej pracy:tak:

fikusek, ollka, owocnej wycieczki do up:tak::tak:

zaraz kończę pracę i zmykam do domciu ,nareszcie :-D:-D:-D

Do góry