reklama
hej laski :-)
trochę zmęczona jestem ostatnimi dniami, ale później może uda mi się poczytać co tam u Was.
U mnie tak średnio. Trochę się rozczarowałam robotą, ciężko mi się ze wszystkim logistycznie ogarnąć i zobaczymy co to będzie dalej.
trochę zmęczona jestem ostatnimi dniami, ale później może uda mi się poczytać co tam u Was.
U mnie tak średnio. Trochę się rozczarowałam robotą, ciężko mi się ze wszystkim logistycznie ogarnąć i zobaczymy co to będzie dalej.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
martttika nie ta praca to inna masz pomoc rodzicow przy maly to cos znajdziesz.
tata pojechal, oliwia bardzo to przezywa. spakowalysmy sie na wycieczke i luz.
tata pojechal, oliwia bardzo to przezywa. spakowalysmy sie na wycieczke i luz.
fikusek1988
Mama Alanka:)
ola udanej wycieczki
a my kiedys same mozemy zorganizowac jakies spotkaniei sie poznac bylo by fajnie,mysle ze i nawet realne
a my kiedys same mozemy zorganizowac jakies spotkaniei sie poznac bylo by fajnie,mysle ze i nawet realne
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
na wycieczke oliwia jedzie, ja jade do up... w sumie tez ciekawa wycieczka...
fikusek ja tez jestem za duzo nas i pewnie da sie jakos wybrac realny termin i miejsce
fikusek ja tez jestem za duzo nas i pewnie da sie jakos wybrac realny termin i miejsce
fikusek1988
Mama Alanka:)
ola ja tez jutro do up:/
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
fikusek ja mam nadzieje ze sie tam czegos dowiem ciekawego...
reklama
Aga1108
Po prostu mama
hej:-)
jaimis, czy jestem fanką probiotyków...nie mam nic przeciwko:-), jedno jest pewne jestem przeciwniczką antybiotyków bezsensownie przepisywanych przez lekarzy na zasadzie "zabezpieczenia" - nuż pomoże a nie zaszkodzi
..."nowy strażak" ...hm...chyba jeszcze nie jestem gotowa na to musiał by się biedaczek bardzo natrudzić
emilka, gartuluję córci:-) i super ,że wszytko ok
raczkowa, widzę ,że dziś humorek dopisuje a jak sesja
ollka, gartuluję 4-kątów:-); a propos zatok - od niedawna jest w sprzedaży nas polski syrop na bazie roslinnej -PNEUMOLAN
martttika, daj sobie trochę czasu , może się przyzwyczajisz do nowej pracy
fikusek, ollka, owocnej wycieczki do up
zaraz kończę pracę i zmykam do domciu ,nareszcie
jaimis, czy jestem fanką probiotyków...nie mam nic przeciwko:-), jedno jest pewne jestem przeciwniczką antybiotyków bezsensownie przepisywanych przez lekarzy na zasadzie "zabezpieczenia" - nuż pomoże a nie zaszkodzi
..."nowy strażak" ...hm...chyba jeszcze nie jestem gotowa na to musiał by się biedaczek bardzo natrudzić
emilka, gartuluję córci:-) i super ,że wszytko ok
raczkowa, widzę ,że dziś humorek dopisuje a jak sesja
ollka, gartuluję 4-kątów:-); a propos zatok - od niedawna jest w sprzedaży nas polski syrop na bazie roslinnej -PNEUMOLAN
martttika, daj sobie trochę czasu , może się przyzwyczajisz do nowej pracy
fikusek, ollka, owocnej wycieczki do up
zaraz kończę pracę i zmykam do domciu ,nareszcie