reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hej laski :-)
trochę zmęczona jestem ostatnimi dniami, ale później może uda mi się poczytać co tam u Was.
U mnie tak średnio. Trochę się rozczarowałam robotą, ciężko mi się ze wszystkim logistycznie ogarnąć i zobaczymy co to będzie dalej.

martttika nie ta praca to inna:) masz pomoc rodzicow przy maly to cos znajdziesz.

tata pojechal, oliwia bardzo to przezywa. spakowalysmy sie na wycieczke i luz.

dziewczyny bawcie sie dobrze na wycieczce :tak:

martttika napisz cos wiecej dlaczego sie rozczarowalas? moze to tylko takie pierwsze wrazenie z czasem bedzie lepiej :happy:

ola udanej wycieczki:)

a my kiedys same mozemy zorganizowac jakies spotkanie:)i sie poznac:) bylo by fajnie,mysle ze i nawet realne:)

na wycieczke oliwia jedzie, ja jade do up... w sumie tez ciekawa wycieczka...:wściekła/y:

fikusek ja tez jestem za:) duzo nas i pewnie da sie jakos wybrac realny termin i miejsce

reklama
hej:-)

jaimis, czy jestem fanką probiotyków...nie mam nic przeciwko:-), jedno jest pewne jestem przeciwniczką antybiotyków bezsensownie przepisywanych przez lekarzy na zasadzie "zabezpieczenia" - nuż pomoże a nie zaszkodzi:no::no:
..."nowy strażak" ...hm...chyba jeszcze nie jestem gotowa na to:zawstydzona/y: musiał by się biedaczek bardzo natrudzić:-D:-p

emilka, gartuluję córci:-) i super ,że wszytko ok:tak::tak:

raczkowa, widzę ,że dziś humorek dopisuje:-D a jak sesja:confused:

ollka, gartuluję 4-kątów:-); a propos zatok - od niedawna jest w sprzedaży nas polski syrop na bazie roslinnej -PNEUMOLAN:tak:

martttika, daj sobie trochę czasu , może się przyzwyczajisz do nowej pracy:tak:

fikusek, ollka, owocnej wycieczki do up:tak::tak:

zaraz kończę pracę i zmykam do domciu ,nareszcie :-D:-D:-D

Do góry