reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
co daleko co daleko? drogi na euro zbudowali wiec bez problemu do nas dojedziesz :tak:cale BB sie ma spotkac ot co!!! :tak::-D

wy dziewczęta się nie bójcie na budowie się zakłada straty kruszywa wynikające np z załadunku i rozładunku itp :-D
martttika nowa praca na początku czasami wydaje się trudna do ogarnięcia 4 głębokie wdechy i jakoś pójdzie :-)
inamorate a ty poznałaś jakiegoś fajnego pana? i nam się nie chwalisz? a jak tam tata?

Aga1108 ja też mam takie zdanie w stosunku do antybiotyków!!!, jak się zatniesz to nie zakładasz gipsu ;-)
emilka a jak się dziś czujesz jeszcze leżakujesz w szpitalu? to jak księżniczka będzie mieć na imię?

witam sie

emilka jak u Ciebie?wypuscili cie juz ze szpitala?

co do antybiotyków to u mnie to juz ostatecznosc, najpiuerw staramy sie homeopatia dzialac, pozniej syropkami a antybiotyki na szarym koncu. na szczescie od dluzszego czasu Wiola nie choruje jakos powaznie.

a mnie dzis glowa boli...stresy...znowu jazdy z eks...kiedy to sie skonczy?

dzien dobry

emilka co u ciebie??

cynthia uwierz mi ze to sie wkoncu skonczy, tylko musicie zakonczyc sprawy w sadzie i miec wszytko na pismie...
poza tym oni sa tacy mega uperdliwi do czasu kiedy sie czegos od nich wyamaga... pozniej szybko im sie nudzi bo nie lubia obowiazkow.

on cie pewnie jeszcze troche powkurza... te typy tak maja... nie potrafia sie dostosowac do sytuacji.

inamorate spotkanko wymyslimyw jakism dogadnym miesuc, tak zeby i termin i meisjce byl ok.

Witam moje kochane:)
ja juz w domku:) badania porobili, wszystko wyszło ok to mnie wypuscili bo powiedziałam ze mam dzisiaj badania prenatalne i nie chce zeby przepadł mi termi. Trafiłam na ludzkich lekarzy takze nie robili mi problemow bo inaczej musialaby lezakowac do jutra...
o 10;30 bylam na badaniach prenatalnych:) córeczka zdrowiusieńka i płec potwierdzona:)
dziekuje wam za wsparcie duchowe :tak:

reklama
Do góry