reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej, mialam jak narazie robione usg i z dzidziusiem wszystko dobrze. A to bylo dla mnie najwazniejsze. Powiedzieli mi nawet ze moge juz kupywac rozowe rzeczy bo do tej pory mowili ze na 90%. Nie jest tak zle tutaj juz troche sie oswoilam ale i tak chce do domu heh

reklama
emilka gratuluje:) fjanie ze ebdzie dziewczynka i najwazniejsze ze wszystko ok

jaimis ja ciut lepiej, choc w nocy spac nie umialam chyba sie wczoraj wylezalam w dzien... a dzis od rana multum zalatwiania... teraz szybko zrobie jakis obiad i pedze po mala zbey jescze z dziadkiem posiedziala....

Raczkowa mnie położyli bo miałam małowodzie, a właściwie bezwodzie i dziecko w poprzek no i staruszka ze mnie w moim wieku już warto mieć na oku :-D:-D:-D:-D ale mówię jak był zanik tętna dziewczęta cały oddział biegał a była z 6 rano
ollka22 prrrr szalona zawsze w biegu, ja tam jestem leniwiec pięciopalczasty :-D

biedne pielegniarki pewnie sie nie wyspaly ;-) ja tez jestem leniwiec :tak:no ale jakim mnie boze stwozyles takim mnie masz nie bede psuc jego planow :-D:-D:-D

jaimis ja ogolnie tez nie lubei takiego tempa,polowe rzeczy mialam zalatwic wczora a wyszlo ze dzis pojechalam
bo sie nie chwalialm ze kupilismy nowy ogrodek, taki bardzije nadajacy sie do czegos, mamy juz tam maly domek, sporo juz jest wyczyszczone, jeszcze tylko wysprztac do tylu i mozna robic piaskownice:)
a ze ogrodek na mnie to musialam jechac podpisac papiery wkoncu:-D

wiec normlanie mam wlasne 4 katy:-)

dzieice juz w domu, je obiad z dziadkiem.

jaimis strasznie mi sie podoba ten twoj synus, normalnie cudna ma buzke:tak::tak:

a ja mam za daleko żeby jeżdzić do was do piaskownicy :-( wogóle strasznie bym chciała zakolegować się z jakąś samotną mamą z okolicy ale nie znam żadnej takiej....

Ola fiu fiu teraz z Ciebie ziemianka!!!! ;-):-) no i super choć taki swój kącik, my mamy taki barakowóz nad jeziorem chcę kupić używaną piaskownicę, zjeżdzalnię, huśtawkę i ukraść wór piasku z budowy :-D

Raczkowa nie tylko pielęgniarki całe oddziały patologii i porodówka koło nas biegały

może wy do nas przyjedzicie? ;-) a ktoś musi być leniwi żeby było widać jak inni są pracowici ja dla dobra innych :-D:-D:-D:-D

ollka22 a u swojej niedługo kraty w okna bo chłopaki będą się pchały ;-) a Oliwka ma kręcone włosy??? Ta fotka na tych rolkach to już taka panienka :tak:

jaimis tak oliwka ma krecone wlosy:)
fakt, duza juz z niej panna:) ogolnie ostatnio wydoroslala...

raczkowa jak bedzie gotowe zapraszam:) ogolnie biore na siebie bo moj brat ma jedna, i dopiero ja wystawia na sprzedaz... wiec ja musialam wziac ta.
ogolnie ciesze sie ze w lato mozna bedzie rano wyjsc i wrocic wieczorem...
zjezdzalnie mamy, piaskownice zbije dziadek bo materialy mamy a piasek moj brat z budowy przywiezie... wiec te nasze drogi marne beda jak ten piasek bedzie tak znikal:tak:

reklama
Do góry