reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dziękuję. Denerwuje się bo mogli na noc mnie puścić hihi Dam znać jak będę coś wiedzieć jeśli mi się włączy internet.

reklama
dziękuję. Denerwuje się bo mogli na noc mnie puścić hihi Dam znać jak będę coś wiedzieć jeśli mi się włączy internet.

dziewczyny nie zrobili mi żadnych badań tylko położyli na oddział. Tego się obawiałam. Zalamka. Także leżę sobie i odpoczywam i wkurzam się na mój internet w telefonie heh nie chce tu być:(

Dwa lata temu w 7 tygodniu ciąży jak byłam na majówce to wyziębiłam nogi tak, że miałam lekkie jednorazowe plamienie. Gdybym była mało spostrzegawcza to bym nawet nie zauważyła, ale pojechałam do szpitala do innego miasta z racji majówki i też najpierw położyli mnie na oddział, a potem dopiero zbadali. Byłam tam trzy dni. Choć jak nigdy tak sie nie wynudziłam jak tam to lepiej być pod opieką lekarza. Za to jak urodziłam już w swoim mieście w szpitalu, w którym chciałam urodzić to nie chciało mi się wychodzić ze niego, bo tak tam było fajnie. :cool2:

ollka22 i jak dziś zdrówko?
emilka87 no w szpitalu nie fajnie :-( ale pamiętaj to dla dzidzi! to jak będziesz mogła pisz co i jak

a mnie położyli na sam koniec ciąży na patologii i bardzo dobrze że położyli choć nie chciałam bo czułam się bardzo dobrze, w poniedziałek poszłam do szpitala a w środę na porannym obchodzie był zanik tętna u dzidziola oczywiście zero objawów nic nie czułam a co by mogło być gdybym nie była w szpitalu nawet nie chcę myśleć, a jak leżałam też myślałam bez sensu lepiej w domu bym sobie siedziała...

hej, mialam jak narazie robione usg i z dzidziusiem wszystko dobrze. A to bylo dla mnie najwazniejsze. Powiedzieli mi nawet ze moge juz kupywac rozowe rzeczy bo do tej pory mowili ze na 90%. Nie jest tak zle tutaj juz troche sie oswoilam ale i tak chce do domu heh

wow corunia ale fajnie GRATULACJE !!!!! :-D:-D:-D:-D emilka spokojnie wytrzymasz moze juz Cie niedlugo wypisza najwazniejsze ze dzidzia ma sie dobrze :tak::tak:3maj sie :tak:

reklama
Do góry