reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dziewczyny dzwonilam do tej mojej dr prowadzącej i powiedziala ze tak czy siak powinnam jechac do szpitala sie zbadac bo nigdy nic nie wiadomo.. a ona dzisiaj gdzies wyjechala;/
mialyscie kiedy taki przypadek zeby jechac do szpitala z czyms?
oni musza mnie przyjac jesli powiem ze nie mam plamien i czuje sie dobrze ale byly kilka dni temu? :baffled:
czy trzeba mowic ze boli?
ta lekarka zamiast mnie uspokoicc to jeszcze mnie badziej zestresowała:baffled:

reklama
ja bym jechala i powiedziala ze dzwonilas do lekarki i kazala Ci przyjechac do szpitala moj lekarz zawsze mi mowi ze jak cos to mam do niego dzwonic i przyjezdzac do szpitala wiec sie nie szczyp tylko pakuj torbe i jedz do szpitala lepiej na zimne dmuchac
a w szpitalu nie ma co sciemniac powiedz ze sie martwisz ze juz nie plamisz ale dalej Cie boli jesli tak jest

tylko ze moj lekarz nie pracuje w szpitalu w sosnowcu;/ to juz inaczej mogą na to spojrzec.. eh zobavzymy

emilka ja w ciazy bylam dwa razy w szpitalu, raz jak dostalam skurczy bo sobie poplywalam a drugi raz jak ruchow nie czulam.jedz smialo do najblizszego ginekologicznego,powiedz ze cie boli,ze plamilas...napewno cie zgadaja. nie ma co sie zastanawiac.lepiej pojechac naście razy za duzo niz raz za malo..

no pojade pojade.. czekam na ciotkę zeby bylo mi razniej i jedziemy.. ale tutaj do najblizszego bo do Tych troszke daleko a i tak jej nie ma bo wyjechala;/

jaimis, ja też nie wierzę w homeopatię ale akurat parę "leków" z firmy Heel jest naprawdę sprawdzonych i skutecznych:tak: a w przypadku euphorbium to poprostu preparat roslinny:tak:
probiotyki:confused:...o to synuś napewno nie ma problemów z kupą;-):-D
co do strażaka...hm...myslę,że narazie jest mi dobrze tak jak jest;-)

raczkowa, udanej sesji:-)

emilka , poprostu jedziesz na izbę, mówisz,ze masz bóle i miałaś plamienia i muszą Cię przyjąć, a jak nie to od razu telefon do rzecznika praw pacjenta w NFZ:tak:

cynthiaa, dzieci mają coś takiego,że potrafią świetnie adaptować się do sytuacji:tak: a w przypadku naszych dzieci takie podejście świadczy tylko o tym jak nikłą więź miały z ojcami od samego początku, przykre ale prawdziwe:-:)-:)tak:

u nas się dziś ładnie wypogodziło więc mam w planch chociaż 2 okna umyć jak Młoda padnie:tak:

Ostatnia edycja:
Raczkowa to czekamy no foteczki:tak: to stomataolog też już pobiera opłatę za otwarcie drzwi? jak taxi :-D
Aga1108 ty nie jesteś fanką probiotyków? Wiesz jeśli chodzi o strażaka to jak by był ideałem toż byś nie przegnała :-D:-D:-D
emilka87 powiedz normalnie że rozmawiałaś ze swoją panią ginekolog prowadzącom i jej nie ma teraz w mieście i doradziła Ci przyjechać na kontrolę a ja wierzę że poprostu Ciebie uspokoją :tak:

reklama
emilka u mnie wszystko bylo w pożądku wiec mnie puścili
aga u nas o wiezi trudno mowic...od malutkiego tylko ja sie nią zajmowałam,doszło do tego ze jak miala zosatć z eks to plakala tak ze miała odruch wymiotny...teraz juz jest troszke lepiej bo rozumie ze jak ja tata zbierze na te 2h to i tak wroci do mamy.

Do góry