reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

DZiEN DOBRY

aga to wdze w nasze okolice dzis wybylas...

a mnie bardzo interesuje homeopatia... w temacie zatok i przezebien u dzieci... lekarze zadko polecaja cos takiego...

emilka w szpitalu musza ci udzielic pomocy, dyzurujacy lekarz cie przebada.

ja dzis mam dzien wyciety z zyciorysu.. a milion spraw mialam do zalatwienia, zawsze tak jest ze sie cos musi spierdzielic.
wrocilam z przedszkola, zaczelam sie zle czuc, normalnie katastrofa...
dobrze ze tata mi odebral mala, i tak srednio wiem co robila jak przyszla bo ocknelam sie cos po 14... tak mnie trzepalo z zimna ze szok...

jutro musze ja oddelegowac do przedszkola i skoczyc tacie na zakupy bo o 16 jedzie na kilka dni do niemiec... niby dzis mialam wszystko zalatwic ale wyszlo jak wyszlo.

reklama
elena nie wiem,ale wazne ze juz jest lepiej:tak::tak: wkoncu od jutra zostajemy same wiec trzeba byc zdrowym

wlasnie zrobilam sobie lektorke i czytam opinie gotowosci szkolnej oliwi...

ja to sie przejmuje poki zle sie czuje. pozniej od razu zapominam... i lekarzy olewam.
mloda rysuje. eh jak jalubie keidy ona jest w transie.. mloda rysuje, wycina, klei i swiata dla niej nie ma

Olka ja bylam kiedys taka ledwo kontaktowa jak zlapalam wysoka goraczke,a u mnie to bardzo rzadko,malo co nie zemdlalam,trzy godziny bylam nemo innym razem podobnie sie czulam jak lapalam mega grype,ale po lekach mi przeszlo, moze wez cos na grype
jak tam opinia z przedszkola??

mozi wzielam wzielam, lecze sie...

a opinia nawet fajna, niby mamy 2 rzeczy nad ktorymi musimy popracowac... czas do czerwca przyszlego roku wiec luz
jedna opcja mnie dziwi, bo jest dosc sprzeczna... pogadam o tym z pania po wycieczce

dziewczyny nie zrobili mi żadnych badań tylko położyli na oddział. Tego się obawiałam. Zalamka. Także leżę sobie i odpoczywam i wkurzam się na mój internet w telefonie heh nie chce tu być:(

buuu :-( no to szkoda troche ale moze jutro rano zrobia Ci badania i jak wszystko bedzie ok to Cie wypisza badz dobrej mysli 3mamy tu wszystkie kciuki za Ciebie i malenstwo :tak:

reklama
Do góry