No i się rozchorowaliśmy mały i ja ... jesień ... dziś na 16 do lekarza leczyłam go 2 dni syropami niby lepiej ale znaczącej poprawy nie widzę zobaczymy.... jak będzie tak chorował jak w tamty roku to ja się nerwowo wykończę, zakroplenie nosa i wyciągnięcie gilonów to dosłownie zapasy
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
jaimis duzo duzo zdrowka dla was.
moja tez juz w domku dzis, niby nie jest specialnie chora ale kurde furczy jej w nosie, nie chce zeby sie rozlozyla wiec sie podleczamy, 4 dni wolnego powinny wystarczyc
jaimis duzo duzo zdrowka dla was.
moja tez juz w domku dzis, niby nie jest specialnie chora ale kurde furczy jej w nosie, nie chce zeby sie rozlozyla wiec sie podleczamy, 4 dni wolnego powinny wystarczyc
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja sie witam wieczorkiem, mala spi, zupka sie gotuje...
jutro urodziny bratanicy, ale robia w sobote wiec weekend zapowiada sie zajety bo w niedziele chcemy jechac z D na dzialke, poki jeszcze pogoda jest.
jutro urodziny bratanicy, ale robia w sobote wiec weekend zapowiada sie zajety bo w niedziele chcemy jechac z D na dzialke, poki jeszcze pogoda jest.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
plany na weekend?
my zaraz sie bierzemy za sprzatanie... pozniej urodzinki.
a jutro ja zamiast dzialki wolalabym Krakow poki jeszcze ladna pogoda....
plany na weekend?
Mozi
MAMUŚKA BB
hej Ola, ja tez juz przed 8 wstalam,kuzna a mialam takie plany sie wyspac,a spalam chyba z 6 godzin,z nerwow nie moglamdzien dobry
plany na weekend?
a tak ja tez sprzatanko,ale najpierw kawka:-)
ZAPRASZAM PRZYJEDZCIE JUTRO ma byc ok 26 stopni,oprowadze po miescie
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Aga ja sprzatalam, kolejne 3 okna umyte i duzy pokoj wyszorowany, wiec luz.
teraz obaidek
wlosy juz umyte, jeszcze troche prasowania mnie czeka.
ja jestem chetna na KRK, ale to nie do konca ode mnie zalezy... D kazdy wolny dzien na dzialce siedzi bo koncza remonty poki jeszcze pogoda.
teraz obaidek
wlosy juz umyte, jeszcze troche prasowania mnie czeka.
ja jestem chetna na KRK, ale to nie do konca ode mnie zalezy... D kazdy wolny dzien na dzialce siedzi bo koncza remonty poki jeszcze pogoda.
a my kurczaki ciągle przeziębieni niby lepiej ale nie do końca...
ollka22 a jak tam zdrówko Oliwki?
A mój mały od 2 dni wogóle nie próbuje chodzić tak ładnie już po kilka kroków robił, nie wiem czy się przestraszył, uderzył i boi się???
A mi już po nocach się śni rozprawa o alimenty chyba z nerw zejdę zanim ta sprawa będzie
ollka22 a jak tam zdrówko Oliwki?
A mój mały od 2 dni wogóle nie próbuje chodzić tak ładnie już po kilka kroków robił, nie wiem czy się przestraszył, uderzył i boi się???
A mi już po nocach się śni rozprawa o alimenty chyba z nerw zejdę zanim ta sprawa będzie
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
jaimis narazie sie rozprawa nie stresuj... przyjdzie na toczas... niestety
u nas mala byla lepiej ale po urodzinach znow jej gardlo zlapalo, jutro juz wraca do przedszkola
wczoraj wystawilam jej kilka zabawek na sprzedaz, nie doszlam z nia do porozumeinia wiec wybralam sama troche kaski by bylo jakby poszly... jutro jeszcze pewnie cos wystawie...
jaimis narazie sie rozprawa nie stresuj... przyjdzie na toczas... niestety
u nas mala byla lepiej ale po urodzinach znow jej gardlo zlapalo, jutro juz wraca do przedszkola
wczoraj wystawilam jej kilka zabawek na sprzedaz, nie doszlam z nia do porozumeinia wiec wybralam sama troche kaski by bylo jakby poszly... jutro jeszcze pewnie cos wystawie...