reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

No i się rozchorowaliśmy mały i ja ... jesień ... dziś na 16 do lekarza leczyłam go 2 dni syropami niby lepiej ale znaczącej poprawy nie widzę zobaczymy.... jak będzie tak chorował jak w tamty roku to ja się nerwowo wykończę, zakroplenie nosa i wyciągnięcie gilonów to dosłownie zapasy :sorry:

reklama
dzien dobry
jaimis duzo duzo zdrowka dla was.

moja tez juz w domku dzis, niby nie jest specialnie chora ale kurde furczy jej w nosie, nie chce zeby sie rozlozyla wiec sie podleczamy, 4 dni wolnego powinny wystarczyc:)

Ja wiele ubrań dostałam, ale też i kupuję. Wszystko zostawiam dla następnego dzidziusia - jeśli spotka mnie takie szczęście.

ja sie witam wieczorkiem, mala spi, zupka sie gotuje...
jutro urodziny bratanicy, ale robia w sobote wiec weekend zapowiada sie zajety bo w niedziele chcemy jechac z D na dzialke, poki jeszcze pogoda jest.

dzien dobry
plany na weekend?

my zaraz sie bierzemy za sprzatanie... pozniej urodzinki.
a jutro ja zamiast dzialki wolalabym Krakow poki jeszcze ladna pogoda....

dzien dobry
plany na weekend?

my zaraz sie bierzemy za sprzatanie... pozniej urodzinki.
a jutro ja zamiast dzialki wolalabym Krakow poki jeszcze ladna pogoda....
hej Ola, ja tez juz przed 8 wstalam,kuzna a mialam takie plany sie wyspac,a spalam chyba z 6 godzin,z nerwow nie moglam

a tak ja tez sprzatanko,ale najpierw kawka:-)
ZAPRASZAM PRZYJEDZCIE JUTRO ma byc ok 26 stopni,oprowadze po miescie

Aga ja sprzatalam, kolejne 3 okna umyte i duzy pokoj wyszorowany, wiec luz.
teraz obaidek:)
wlosy juz umyte, jeszcze troche prasowania mnie czeka.

ja jestem chetna na KRK, ale to nie do konca ode mnie zalezy... D kazdy wolny dzien na dzialce siedzi bo koncza remonty poki jeszcze pogoda.

a my kurczaki ciągle przeziębieni niby lepiej ale nie do końca...
ollka22 a jak tam zdrówko Oliwki?
A mój mały od 2 dni wogóle nie próbuje chodzić tak ładnie już po kilka kroków robił, nie wiem czy się przestraszył, uderzył i boi się???
A mi już po nocach się śni rozprawa o alimenty chyba z nerw zejdę zanim ta sprawa będzie :-D

reklama
dzien dobry
jaimis narazie sie rozprawa nie stresuj... przyjdzie na toczas... niestety

u nas mala byla lepiej ale po urodzinach znow jej gardlo zlapalo, jutro juz wraca do przedszkola

wczoraj wystawilam jej kilka zabawek na sprzedaz, nie doszlam z nia do porozumeinia wiec wybralam sama:) troche kaski by bylo jakby poszly... jutro jeszcze pewnie cos wystawie...

Do góry