reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ollka22 wiesz sama jak dzieci szybko wyrastają a mój ostatnio chyba skok rozwojowy ma bo te nogi z dnia na dzień dłuższe ja co tydzień reklamówkę za małych ubranek kumpeli z pracy przynoszę i szkoda mi kasy na nowe ubrania kilka raz założy i już za małe, póki dają używane to biorę, pewnie jak mały będzie starszy to już nie będę dostawać albo w gorszym stanie bo to już wiadomo dziecko dłużej nosi i bardziej niszczy jak biega i skacze po drzewach czy poczym tam teraz dzieci biegają ;-)
I mały już zaczyna się puszczać coraz częściej ale jeszcze po kilku krokach przechyla go, ale już robi to z radością a nie ze strachem i skupieniem :-)

reklama
jaimis zobaczysz jeszcze troche i bedziesz za nim biegac:)
ja sporo na ciuchu kupuje, szkoda kasy na nowe, ja mam 5 latke itez co chwile jakies za male rzeczy pakuje, trzeba sie wkoncuza to wziac i posprzedawac..

ollka22 ja to fajnie w pracy trafiłam w taki "łańcuszek" mi daje jedna koleżanka ubranka a ja kolejne :-) Dziś nawet jakieś pieluchy mi przyniosła które przeleżały kilka miesięcy zapomniane w szafie i zabawki wszystko się przyda :-) A pewnie zbierz się i posprzedawaj będzie na kolejne, twoja to już pannica to już może mówić że coś jej się nie podoba ja jeszcze mam taki komfort że mój nie ma zdania na temat ubioru ;-)

jaimis moja odkad chodzi do przedszkola ma swoj gust i nic innego nie zalozy... mloda dama:) ale u nas wszytkie dziewczynki takie sa:)
a w pracy super trafilas:) fajnie tak:) przynajmneij mniej wydatkow:)

Ja tez wszystko musze kupowac.Jak dobrze ze sa szmateksy:-).Kuzynka ma corke w wieku 5 lat i sporo ubranek z USA po niej bo babcia jej przysyla.Ale powiedziala ze woli do śmieci wyrzucic niz komukolwiek je oddac.Nawet mnie:-(.A naprawde fajne ubranka,ale cóż taki typ.

A moja ewa to juz ma swoj gust:szok:.Jak jej sie cos nie podoba to za nic w świecie nie założy,ucieka i krzyczy.Dostalam od sasiadki kilka ubranek po chlopczyku,spodenki i pizanki fajne jak nowe.A mój uparciuch tak sie zawziął i nie chcial nawet przymierzyc ze szok.Nie podoba jej sie i juz.A jak cos założy to pedzi zaraz do lusterka sie przeglądac czy cacy wygląda.Nie wiem po kim to ma bo ja taka nie byłam:szok:
Mam nadzieje ze jej to przejdzie z wiekiem bo majątek wydam na ubrania jak bedzie miała takie fochy.

Rosi79 a bo teraz te dziewczynki to małe księżniczki i najczęściej różowe ;-) Kiedyś były inne czasy ja donaszałam ubrania po moim starszym bracie i nie byłam jakimś odmieńcem dużo tak nosiło, dopiero pod koniec szkoły podstawowej już nie chciałam nosić. A kiedyś jakieś spodnie, bluzka z łatami i dawaj do lasu na drzewa, na budowe wspinanie się po jakiś konstrukcjach itp itd Ale teraz naprawdę nieraz te dziewczynki jak mamy poubierają ślicznoiści :-) Sama nieraz na mojego nie mogę się napatrzeć jak w niektórych ubrankach ślicznie wygląda :-)

Rosi rosnie ci mala dama:) ale nie przejmuj sie majatku sie teraz nie wyda bow szmateksachteraz czesto stor azy ladneijsze ciuszki niz w sklepie i to firmowe wiec nie bedzie zle:)
ja uwielbiam szmateksy, zawsze cos fajnego i taniego sie trafi...

heeej!!!!
Oczywiście z kawusią :-)

Dziś znowu długi dzień w pracy....
Co do ciuchów dla małego to ja kupuję wszystko nowe...kasę mam i nie żałuję a i uwielbiam nowe i markowe :-)
Odkładałam rzeczy na drugie dziecko.... taaa... teraz wszystko o ile w ogóle odwlecze się...

dobra, uciekam...
Miłego dnia Kobietki!!!!!!!

P.s czy devil się gdzieś odzywał..?? wiecie co u Niego?

dzien dobry

devil sie nie odzywal... szkoda, miejmy nadzieje ze niedlugo sie odezwie...

brita ja nie odkladam, nie chce drugiego dziecka... jedno zdecydowanie wystarczy:)

my dzis podentyscie w domku jestesmy.

reklama
witam .Narescie alarm naprawiony ufff mamy cisze:happy2:.My ciagle w oczekiwaniu na pierwszy zabek, Mloda od kilku miesiecy strasznie sie pluje,...i nic.. tylko policzki ma strasznie zaczerwienione..no moglo by juz cos wylezc.
ciuszki kupuje gdzie sie da ,tanio, w secandhandach,ostatni sie oblowilam na ebayu.Niemamy nieatety znajomych z dziecmi wiekszymi od Amelki, wiec wszystko musze kupowac.
Jaimis wytrwalosci w podpieraniu sie na kubku z kawa:-D.pozdrawiam

Do góry