reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Jaimis to ma byc kurs angielskiego i jakis komputerowy.
Deficyt...wspolczuje ci tych wszystkich przejsc.Dobrze ze masz corcie, Ja sie czasami zastanawiam skad w tych facetach bierze sie tyle nieczulosci ,olewancta wobec wlasnego dziecka..gdzie oni sie tego ucza, moze faktycznie niektorzy , nigdy nie dorosna.

reklama
iwona 33 fajna propozycja ja bym sama chętnie na taki poszła mam nadzieję że przyniesie efekty w postaci zadowalającej pracy :-)

A słyszałyście o samolocie z rosyjskimi hokeistami??? biedaki i ich rodziny :-(

dzien dobry
deficyt teraz podczytalam bloga... naprawde silna z ciebie babka...

a faceci w obecnych czasach to w duzej czesci nie nauczone zycia mamisynki, uwielbiaja jak wszytko jest tak jak oni chca.... koszmar...

iwonka super kursy, jak jest okazja to idz idz:)

jaimis ja nie slyszaalam nic, ale zaraz podczytam informacje... cos niewyrabiam od 1 wrzesnia... i zmeczenie mnie dopada, trzeba jakies witaminki zakupic

hej!!

Ja jestem wykończona po tym tygodniu...
Pokłóciłam się znowu z matką, i wyżyłam się trochę sprzątając kuchnię i łazienkę...
Młody już umyty i po kolacji ogląda bajkę i zaraz mam nadzieję pójdzie spac...
a ja piwko sobie wypiję..
Dziś kupiłam małemu fajny kombinezon na zimę, w Tchibo... i niedrogi bo 200zł za całośc.. :-) Jeszcze jeden jakiś dokupię żeby miał np na wyjazd w góry :) ...
Mały chodzi do przedszkola, ale ogólnie trochę ciężko ale musi chodzic i tyle...

dzien dobry

brita ja uwielbiam kombinezony z tchibo, superowe sa...
my narazie mamy 2 kurtki na zime, jedna ja kupilam, jedna moja mama, ogolnie za butami sie trzeba rozejrzec i o spodniach pomyslec i bedzie luz

u nas tez tydzien szybko zlecial... dzis sprzatanko

olka no fajne są, ale model zeszłoroczny był lepszy niż tegoroczny... ale ok, czapkę i rękawiczki i szalik mam już też do kompletu ;)
Mały mi się dziś rozchorował.... wymiotował pół dnia.. czymś się zatruł chyba... nie mam pojęcia czym.... czy coś z przedszkola już przyniósł... ale już ok jest więc cieszę się...
Ja dziś też kończyłam sprzątanie, potem pojechałam na zakupy i mąż w tym czasie dokończył mi sprzątanie więc mam czyściutko i aż tak się nie napracowałam :-)
A Ktosiek jest na weselu... ale mówi że średnio się bawi sam...
Uciekam pranie rozwiesic jeszcze...

dzien dobry:)
brita to ja sie chyba jutro wybiore do tchibo poogladac.

zdrowka dla malego:)
a ktosiowi sie nie dziw... na weseluw pojedynke jest nudno...

my wczoraj spedzimysmy bardzo bardzo mile popoludnie:) ja do tego mialam mily wieczor.... bo wczoraj stwierdzilismyz D ze ostatnio to caly czas z mala spedzamy, wiec trzeba bylo gdzies wyjsc we dwoje:)

Katerinka to miło usłyszeć takie słowa. Miejmy nadzieję, że to ostatni mężczyzna wypowiedział i już zawsze będzie dobrze.
Iwona - kursy na czasie. Jak dają trzeba korzystać.
Brita przynajmniej porządki masz za sobą.
Ollka fajnie, że i Tobie się układa.

a ja miałam ciężką noc mały dużo razy płakał ufff dziś ledwo w pracy opieram się o kubek z kawą ;-)
Chyba zęby kolejne mu idą bo jak mu w kwietniu wyszło 6 tak od tamtej pory nic to chyba postanowiły jednak wyrosnąć, niedługo mały ma szczepienie to lekarza podpytam co i jak z tymi zębami. Dodam że te pierwsze 6 wyszło bez problemowo...
Brita to już gotowi jesteście na zimę ;-)
Ja mam w różnych rozmiarach jakieś używane kombinezony i kurtki chyba coś będzie pasować kombinezonów naliczyłam 8 - kleptomanka ;-) Ale chyba 2 zaraz będe wydawać bo jakieś małe się wydają i kurtek z 4 zimowe. Tylko kozaki, czapki muszę kupić ale poczekam bo rośnie ostatnio jak na drożdzach, a może zimyu niech nie będzie i taka pogoda jak w niedzielę niech będzie do wiosny ;-)
Ollka naprawde super że się układa cieszymy się z tobą :-)

reklama
dzien dobry
jaimis wiesz takie uzywane sa super, my nie mamy od kogo dostac, w rodiznce i u znajomych dzieci albo w wieku oliwki albo mlodsze...a czasem by sie przydal i bylby luz:)
wczoraj faktycznie byla piekna pogoda... a dzis juz chlodniej....

Do góry