reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Jaimis to ma byc kurs angielskiego i jakis komputerowy.
Deficyt...wspolczuje ci tych wszystkich przejsc.Dobrze ze masz corcie, Ja sie czasami zastanawiam skad w tych facetach bierze sie tyle nieczulosci ,olewancta wobec wlasnego dziecka..gdzie oni sie tego ucza, moze faktycznie niektorzy , nigdy nie dorosna.

reklama
iwona 33 fajna propozycja ja bym sama chętnie na taki poszła mam nadzieję że przyniesie efekty w postaci zadowalającej pracy :-)

A słyszałyście o samolocie z rosyjskimi hokeistami??? biedaki i ich rodziny :-(

dzien dobry
deficyt teraz podczytalam bloga... naprawde silna z ciebie babka...

a faceci w obecnych czasach to w duzej czesci nie nauczone zycia mamisynki, uwielbiaja jak wszytko jest tak jak oni chca.... koszmar...

iwonka super kursy, jak jest okazja to idz idz:)

jaimis ja nie slyszaalam nic, ale zaraz podczytam informacje... cos niewyrabiam od 1 wrzesnia... i zmeczenie mnie dopada, trzeba jakies witaminki zakupic

hej!!

Ja jestem wykończona po tym tygodniu...
Pokłóciłam się znowu z matką, i wyżyłam się trochę sprzątając kuchnię i łazienkę...
Młody już umyty i po kolacji ogląda bajkę i zaraz mam nadzieję pójdzie spac...
a ja piwko sobie wypiję..
Dziś kupiłam małemu fajny kombinezon na zimę, w Tchibo... i niedrogi bo 200zł za całośc.. :-) Jeszcze jeden jakiś dokupię żeby miał np na wyjazd w góry :) ...
Mały chodzi do przedszkola, ale ogólnie trochę ciężko ale musi chodzic i tyle...

dzien dobry

brita ja uwielbiam kombinezony z tchibo, superowe sa...
my narazie mamy 2 kurtki na zime, jedna ja kupilam, jedna moja mama, ogolnie za butami sie trzeba rozejrzec i o spodniach pomyslec i bedzie luz

u nas tez tydzien szybko zlecial... dzis sprzatanko

olka no fajne są, ale model zeszłoroczny był lepszy niż tegoroczny... ale ok, czapkę i rękawiczki i szalik mam już też do kompletu ;)
Mały mi się dziś rozchorował.... wymiotował pół dnia.. czymś się zatruł chyba... nie mam pojęcia czym.... czy coś z przedszkola już przyniósł... ale już ok jest więc cieszę się...
Ja dziś też kończyłam sprzątanie, potem pojechałam na zakupy i mąż w tym czasie dokończył mi sprzątanie więc mam czyściutko i aż tak się nie napracowałam :-)
A Ktosiek jest na weselu... ale mówi że średnio się bawi sam...
Uciekam pranie rozwiesic jeszcze...

dzien dobry:)
brita to ja sie chyba jutro wybiore do tchibo poogladac.

zdrowka dla malego:)
a ktosiowi sie nie dziw... na weseluw pojedynke jest nudno...

my wczoraj spedzimysmy bardzo bardzo mile popoludnie:) ja do tego mialam mily wieczor.... bo wczoraj stwierdzilismyz D ze ostatnio to caly czas z mala spedzamy, wiec trzeba bylo gdzies wyjsc we dwoje:)

Katerinka to miło usłyszeć takie słowa. Miejmy nadzieję, że to ostatni mężczyzna wypowiedział i już zawsze będzie dobrze.
Iwona - kursy na czasie. Jak dają trzeba korzystać.
Brita przynajmniej porządki masz za sobą.
Ollka fajnie, że i Tobie się układa.

a ja miałam ciężką noc mały dużo razy płakał ufff dziś ledwo w pracy opieram się o kubek z kawą ;-)
Chyba zęby kolejne mu idą bo jak mu w kwietniu wyszło 6 tak od tamtej pory nic to chyba postanowiły jednak wyrosnąć, niedługo mały ma szczepienie to lekarza podpytam co i jak z tymi zębami. Dodam że te pierwsze 6 wyszło bez problemowo...
Brita to już gotowi jesteście na zimę ;-)
Ja mam w różnych rozmiarach jakieś używane kombinezony i kurtki chyba coś będzie pasować kombinezonów naliczyłam 8 - kleptomanka ;-) Ale chyba 2 zaraz będe wydawać bo jakieś małe się wydają i kurtek z 4 zimowe. Tylko kozaki, czapki muszę kupić ale poczekam bo rośnie ostatnio jak na drożdzach, a może zimyu niech nie będzie i taka pogoda jak w niedzielę niech będzie do wiosny ;-)
Ollka naprawde super że się układa cieszymy się z tobą :-)

reklama
dzien dobry
jaimis wiesz takie uzywane sa super, my nie mamy od kogo dostac, w rodiznce i u znajomych dzieci albo w wieku oliwki albo mlodsze...a czasem by sie przydal i bylby luz:)
wczoraj faktycznie byla piekna pogoda... a dzis juz chlodniej....

Do góry