reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dokladnie, ja tez wyciagnelam reke... i niestety reakcji nei bylo, mam nadzieje ze u ciebie ebdzie inaczej.Nie wiem, nie chce robić sobie złudnych nadziei i się rozczarować. Ja zrobiłam to co uważałam za słuszne, wyciągnęłam rękę, co on z tym zrobi, jak ułoży sobie relacje z Michałem zależy już tylko od niego.
nareszcie weekend
Mozi
MAMUŚKA BB
Alonqa niezaleznie co on zrobi,a fajnie,ze sie odezwal,ty masz czyste sumienie,ze zrobilas wszystko
a ja siedze w domu i ogladam tv,najbardziej oklepany film -Kevin i az sama sobie sie dziwie,ze ogladam to po raz enty hihihi chyba starosc mnie dopada,no nastepne urodziny z trojka na poczatku hihihi
a ja siedze w domu i ogladam tv,najbardziej oklepany film -Kevin i az sama sobie sie dziwie,ze ogladam to po raz enty hihihi chyba starosc mnie dopada,no nastepne urodziny z trojka na poczatku hihihi
Hej dziewczyny
U nas ospa, tzn jej końcówka ale doszedł b,ol gardła i kaszel i dziś chcemy na kontrol jechać i dalej L4 i w domu .
Alonqa - pomyśl na spokojnie po co on wam do szczęścia teraz? Przecież on zostawił waszego synka i on zaniedbał relację. Nie wiesz jeszcze jak ci się życie ułoży i kogo spotkasz na swojej drodze. Ja teraz wolałabym zeby m,oj były wcale się nie kontaktował niż robił to w taki sposób jak to robi.
U nas ospa, tzn jej końcówka ale doszedł b,ol gardła i kaszel i dziś chcemy na kontrol jechać i dalej L4 i w domu .
Alonqa - pomyśl na spokojnie po co on wam do szczęścia teraz? Przecież on zostawił waszego synka i on zaniedbał relację. Nie wiesz jeszcze jak ci się życie ułoży i kogo spotkasz na swojej drodze. Ja teraz wolałabym zeby m,oj były wcale się nie kontaktował niż robił to w taki sposób jak to robi.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Alonga spokojnie, czekaj czy sie jeszcze odezwie,w koncu to jemu powinnoi zalezec na kontakcie z malym.
Meg a jak mala przeszla ospe?? a gardlo to moze dodatek, szybko podleczycie.
zdrowka dla malej
Meg a jak mala przeszla ospe?? a gardlo to moze dodatek, szybko podleczycie.
zdrowka dla malej
Lekko. Od kiedy pijemy Rybomunyl wszystkie choroby szybko przechodzą. W sumie tydzień. Już po lekarzu gardło zaczerwienione ale do przedszkola jutro może śmigać .
A ja w pracy moze sie dowiem co z moim etatem cos.. Trzymajcie kciuki
A ja w pracy moze sie dowiem co z moim etatem cos.. Trzymajcie kciuki
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
bedziemy trzymac mocno kciuki, obys dostala etat.
moja rok temu miala ospe itez lagodnie rpzeszla
do mnie dzis babka o 14 dzownila ze jutro o 11 mam byc na rozmowie kwalifikacyjnej, i klapa bo jutro o 9 mamy lekarza, i nied a rady sie tego zmienic,a kolejna wizyta wypadla by nam na koniec lutego. babka uznala ze jak beda jeszcze rozmowy tozadzwoni.
moja rok temu miala ospe itez lagodnie rpzeszla
do mnie dzis babka o 14 dzownila ze jutro o 11 mam byc na rozmowie kwalifikacyjnej, i klapa bo jutro o 9 mamy lekarza, i nied a rady sie tego zmienic,a kolejna wizyta wypadla by nam na koniec lutego. babka uznala ze jak beda jeszcze rozmowy tozadzwoni.
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
meg szukam ze tak powiem czegos normalnego,z umowa. brana ta wktorej akurat pracuje wiec wyslala cv, kasa lepsza i pol etatu.
dziadek nie moze isc z mala do pani psycholog, zreszta i tak jest w pracy.
ja ogarne jak mala zasnie zeby jutro miec czysto. a pozniej chyba R przyjedzie... zobaczymy
jak nie to pewnie wieczorem przejze oferty pracy
dziadek nie moze isc z mala do pani psycholog, zreszta i tak jest w pracy.
ja ogarne jak mala zasnie zeby jutro miec czysto. a pozniej chyba R przyjedzie... zobaczymy
jak nie to pewnie wieczorem przejze oferty pracy