reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

I chyba trochę boimy się, ze tak długo budowany i układany świat w pojedynkę ktoś nam zburzy i znowu wywróci do góry nogami jak po rozstaniu z ojcem dziecka. Mnie np. w moim ostatnim związku dobijało tłumaczenie się. Może dla kogoś w związku jest to normalne, że mówi się drugiej osobie gdzie się wychodzi, z kim się spotkało itp. ale mnie te pytania: gdzie byłaś? a z kim? i co tam u niej/u niego? dobijało mnie to. Odwykłam od składania raportów, wychodzę gdzie chce z kim chce i się nie tłumaczę i nich tak zostanie:)
alonga dla mnie totez jest nie do zneisienia....
jestem przyzwyczajona do tego ze moje zycie to moja sprawa i niby dlaczego mam sie komus z czegos tluamczyc??

aga gdzie kupials parowar?? bo ja tanie to tylko na allegro widzialam.
ja dzis sokowirowke wyciaglam i soczek zrobilam i juz jej nie chowam:)

reklama
parowar ma spora moc i cena tez nie wysoka z porownaniu z orginalnymi markami,ja kupilam w mediach w weekand jak byly jeszcze zakupy bez vatu,do tego zwielam sobie suszarko-lokowke,bo nie mialam u siebie,a ze mam wlosy przed ramie to warto czasem przykrecic koncowki,polowa bonow poszla w slusznym celu,takie rzeczy mi sie w mieszkaniu przydadza :)

za to kwurzylam sie na Cyfrowke,zwielam sobie umowe na siebie w grudniu na promocji,pol roku za darno,a mi dzie przedl sms zaplata 45 zl,okazalo sie,ze mam na umowie dodatkowo hbo i cos jeszcze i jak sie tego nie chcilo miec trzeba bylo zrezygnowac do 4 stycznia,a ja z racji,ze nie chciala tego i doczytalam to teraz jestem 45 zl za swoja glupote musze zaplacic,przy umowach trzeba wszystko sprawdzic,ale od razu zrezygnowalam z tej opcji dodatkowych

Hej:-)
Dziewczyny piszę od razu bo nawet nie mam komu powiedzieć.
Właśnie napisała do mnie siostra Michała ojca, że tatuś dostał kartkę i kazał podziękować i przekazać, że nie raz chciał napisać, ale nie wiedział czy sobie tego życzę....Co wy na to?

No odezwał się...powiedział, że wie że jest idiotą, że nic go nie usprawiedliwia i że za późno zdał sobie sprawę z tego, że nie dorósł do bycia ojcem, nawet mnie tym zaskoczył, ale nie zdziwię się jak to jego kolejna świetna gra...

reklama
dzien dobry
Alonga fakt, faceci czesto potrafia rewelacyjnie grac... ale on mial naprawde duzoczasu na rpzemyslenia wiec moze zmadrzal... moze naprawde to rpzemyslal...

Do góry