reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hejka
u nas lepiej,mloda w noc juz nie miala duzej temperatury,a w dzien nie marudzila duzo
weekand zlecial szybko,jutro do pracy
jakos weny nie mam,a w ogule nie siedze na necie,bo mama jest u nas

dzien dobry

mozi jak olcai dzis? jestw domciu??

my jutro mamy kontrole u laryngologa, zobaczymy co powie, poki co katar sie skonczyl, ropa nie leci, uszko chyba odetkane...

Hej
Wybaczcie ze mało się udzielam ale jestem tak zalatana że na nic nie mam czasu, po za tym w związku mi się układa i sporo temu poświęcam czasu i uwagi :).
Jak wam minęły święta?? U mnie nawet ok, cieszę się że już po, pojutrze wolne i piątek mam urlop za to w weekend zjazd i 3 kolokwia :(.
Malutka chwilowo odpukać nie choruje i jakoś generalnie się trzymamy. W lutym kończy mi się umowa a komenda nie ma kasy na etaty :( i nie wiadomo co ze mną będzie jedyna nadzieja to ratunek w urzędzie gminy żeby dofinansowała pracownika albo w urzędzie pracy, siedzi mi to ciągle w głowie nie chce zostać bezrobotna :no: a po za tym w pracy kierownik też chce żebym została tylko po prostu pewnych spraw nawet i on nie może przeskoczyc...

meg to musisz sie juz powoli rozpytywac zeby dostac etat:)
super ze ci sie w zwiazku uklada, u mnie zwiazek jako tako oficialnie sie skonczyl ale np sylwka spedzalismy razem, wiec nie ma zle:)

W piątek mam wolne troche pojeżdżę i pozałatwiam spraw w tym temacie.

Jak to się zakończył?? Coś nie tak??

DZIEN DOBRY
Meg po prostu juz jakisczas temu postanowilismy sie rozstac, nie ukladalo sie tak jak mialo. zawiodlam sie... teraz kontakt utrzymujemy i o dziwo dobrze sie dogadujemy.

mieszkanko posprzatane, mloda je zupke i nic mi sie nie chce

hej dziewczyny
mloda nie chodzi do przedszkola,ale poprawy nie ma za bardzo,wiec mamy antybiotyk
a na dodatek mnie tez rozklada,pobralam lekarstwa i jakos sie trzymam

mozi to duzo duzo zdrowk dla was.

ja przezucam mamie fotki na pendriwa zeby miala do ramki, i mala juz czeka az jej kompa zwolnie, trzeba sie chyba w jakiegos laptopa drugiego zaopatrzyc...

a tak wogole to u nas chorobowo lepiej, mala wygalda dosc dobrze, leki jeszcze beirze...ale jakos tak boje sie ja poslac do przedszkola

reklama
Do góry