reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hejka
u nas wszytko ok,bylismy na bilansie dzisiaj,mloda 20.200 i 116 cm wzrostu
a tak w domu troche jeszcze roboty zostalo,wigilia u rodzicow
pracy nawal roboty,ale jakos da sie wytrzymac
Alex ma juz przerwe swiateczna,idzie w styczniu,ja tez bym tak chciala,ale urlopu brak:-D:tak::eek::cool2:

reklama
u nas rpzerwa swiateczna potrwa dluzej... ostatecznie do konca stycznia. jak ja chce zeby zima sie skonczyla... i zeby w przedszkolach przestali grzac i byla normalnia temperatura a nie sauna.

u mnie mala po inhalacjach, ze sie zdrzemnela popoludniu to kladziemy sie kolo 8:)

hejka,a my dzis rano,bo mam wolne
Olka zdrowka dla malej,
a mnie cos lapie,musze dzis na noc cos wziasc, a teraz cos,abym senna nie chodzila,wiec aspiryna odpada
mloda ma lekki katarek,ale idziemy do dentystki,jak jest termin to trzeba isc,bo na Montelupich nie latwo sie dostac,jak ze wzgledu na katar nic jej robic nie bedzie,to przynajmniej skontroluje Pani Doktor

oj przydalby mi sie tydzien urlopu,odpoczac troche,zajrzec do notatek i z moloda posiedziala

Martucha oj z tym kontem po swietach to moze byc kiepsko,ale swieta raz w roku,
trzeba czasem troche poszalec,ale w rozsadnych ilosciach
ide sie zbierac do wyjscia

hej dziewczyny, my dziś zabieramy się za pieczenie, na początek kruche ciastka:-)
młody jest wniebozwięty:tak:

Mozi a z kim zostaję mała podczas tej przerwy swiątecznej?
szybko ją mają, chociaż mój nie uszczęszcza nigdzie i jestem do tyłu:-p

A w ogóle to wszystkiego najlepszego dla córci bo chyba dzisiaj mamy małą solenizatnkę??:-)

Martucha dzieki za zyczenia-tak mala solenizantka,ale te 6 lat zlecialy:)
mloda zostaje z dziadkiem,bo mama pracuje,tata ma jutro wolne,a po swietach ma nocki i sam zaproponowal,ze zosatnie z wnuczka,wiec nie ma sensu,aby wstawala o 6 do przedszkola,jak tata chce sam z nia zostac,tylko ja po pracy,bede zamiast do siebie, jezdzic do rodzicow aby tata troche odpoczal,a ja sie nia zajme
uciekam musze ogarnoc przed switami jeszcze troche i zrobic obiad,a mam dwie godziny,bo mloda ma balet na 17,a po nim do rodzicow idziemy i nie ma sensu,abym wracala,jutro do pracy pojade od nich

mozi wszystkiego naj naj naj dla Olci, duza panne juz masz:))

ja dzis koncze ogarnainie mieszkania, zeby jutro nci do roboty nie bylo, rano wyapd na zakupya pozniej poczatek gotowania.

Hej
Przed świętami istne urwanie głowy, a jeszcze w pracy zamkniecie roku i nei miałam kiedy się odezwać. Na święta mam tylko prezenty :szok:... Jutro wolne mała do przedszkola do 12 a ja za szmate i dzida po chałupie może jakoś to ogarnę ;-).
Dziś G poznał moją siostre i szwagra, pojutrze idziemy do moich rodziców a w niedzielę do jego, gdzie ma być pół rodziny :no::sorry2::cool2:.

WESOŁYCH!!

.........._,|,_
............'|`...Gdy pierwsza
............/.\. gwiazdka
.........../`,\)... na niebie
........../__\ ... zabłyśnie
........./ . o \....niech Cię
......../_ , *_\_... Aniołek
......../ `, .* \_...ode mnie
......./ ? `~ . \... uściśnie
....../_ . * ., o \...I przekaże
....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne
...../ . * .... . o.\? życzenia
..../_ ,,~~ '. * ' _\_'w Święta
..../`~,, .. o.......\::::::Bożego
.../ .* ...`' * ? ,',..\ :::: Narodzenia
../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele
./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i
/* .... o ..._~`'*...o \....nadziei
`-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym
........":-------:".......2010 Roku!!!!))
zyczy Mozi z Alex

reklama
Witam wszystkich :) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, dużo zdrówka dla waszych pociech i wiele szczęścia w waszym życiu. Niech radość gości w Was zawsze, przez cały rok. Aby następny Sylwester Był dla was takim dniem, by wspominać kończący rok z uśmiechem na ustach. Tego wam życzę. Tak poza tym, to my spędziliśmy Nowy Rok sami w domu ale i tak było fajnie :rofl2:

Do góry