reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam:)
cicho tu dziś...u nas zimno i biało, wczoraj zasiedziałam się do późna i nie mogę jeszcze wyjść z łóżka;-):tak::tak:
ale już się zbieram robić śniadanko i kawkę.

reklama
Phantas - to sobie przypomniał ... ehh może go wyrzuty na święta wzieły..

U nas dużo sniegu :) wczoraj bylismy na spacerku, jeszcze śnieg był nie rozchodzony i tak fajnie chrupał pod nogami ;) a dziś kolęda.
Miłego dnia

dzień dobry

W Łodzi śniegu też dużo. Oliwcia wczoraj kulig miała :-)
My jeszcze w łóżku leżymy, oglądamy "Artury i Minimki". Pewnie później pójdziemy pozjeżdżać na sankach z górki :-)

Kołtunku - mówił, że się zmienił, że chce wszystko nadrobić (chodzi o kasę), że całej zaległej kasy mi na raz nie odda, ale że będzie starał sie wszystko spłacić jak najszybciej. Tyle, że to już nie pierwszy raz takie obiecanki cacanki, więc na kolejne alimenty nie liczę :dry: ot - taką niespodziankę Oliwci zrobił. Jak tylko znajdę pracę to zapiszę ją tam gdzie chciałaby chodzić :-):-)

WITAM I JA

Aga wszytkiego naj naj naj z okazji urodzin:)

Phantas to jedne alimenty juz sa... ciekawe kiedy zacznie splacac dlugi bo sporo mu sie tego nazbeiralo..

u nas jest fajnie bialo a my w domku, jeszcze kilka dni spedzimy

WITAM I JA

Aga wszytkiego naj naj naj z okazji urodzin:)

Phantas to jedne alimenty juz sa... ciekawe kiedy zacznie splacac dlugi bo sporo mu sie tego nazbeiralo..

u nas jest fajnie bialo a my w domku, jeszcze kilka dni spedzimy

dzieki Ola za pamiec:-D:-)
a ja dopiero co sie polaczylam,co szwankuje net mi,niby sila polaczneia znakomita,a a bity odebrane ok 150 i net nie chodzi
robilam ta salatke co Mamuska dala przepis tj na zupkach chinskich i pyszna,tylko musze sie pofatygowac do piwnicy po ogorki,ale za daleko jest,bo 4 pietra w dol:-p;-)

W nowym 2010 roku życzę Wam i Waszym bliskim przede wszystkim dużo zdrowia, wiele słonecznych i radosnych dni, pociechy z dzieci, cierpliwości, rozwiązania problemów tych malutkich i tych dużych, dużo pieniążków i spełnionej prawdziwej miłości.

My już wróciliśmy, Tafi - byliśmy w Makowie Podhalańskim (sylwestra w górach, gdzie nawet odrobiny śniegu nie było). Sylwestra mieliśmy spędzić na stoku, no ale, że śniegu brak to był grill i ognisko przed domem :-):-):-).

Acha – mam „podczytywacza” – zgadnijcie kto :dry:. Wyobraźcie sobie moje kochaniutkie, że owy podczytywacz przesłał po raz pierwszy od ponad półtora roku całe alimenty :szok::szok::szok:(tzn. jednomiesięczne – tak więc 30-tego na moim koncie znalazło się 450 zł).
Phantas niespodzianka noworoczna??

hej,

jeszcze 2 miesiące i do pracy... już mnie serce boli, że mam go zostawić na tyle godzin :(. Ale z drugiej strony to się ciesze, że wyjdę do ludzi, lubie swoją pracę.. jakoś będziemy sobie z maciusiem radzić.

reklama
Do góry