reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
eee szkoda gadac...jedna poszła gdzieś, druga gdzie indziej, którejś się odechciało i tak wyszło że siedzę sama :-(

No bryndze tym bardziej że małego wywiozłam i teraz mam wyrzuty sumienia, bo nie siedze z małym i nic ciekawego tez nie robię:(

UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ
I SAMEGO SZCZĘŚCIA W NOWYM 2010 ROKU!!!

sylwester2010d.jpg

hej dziewczyny
składam Wam wszystkim spóźnione nieco życzenia noworoczne, dużo zdrowia przede wszystkim, zrozumienia, cierpliwości i pozytywnych niespodzianek :tak:.

ja spędziłam sylwestra przyjemnie w małym gronie u znajomych i było super. ale nie było zabawy do rana, bo rano trzeba wstać i zająć się młodym, więc o 2 już grzecznie byłam w łóżeczku ;-). a jak Wasze sylwestrowe imprezy? no i poza tym jesteśmy rok starsze, nie wiem, czy jest się z czego cieszyć :laugh2:.

Alonqa - znam ten ból, nie raz mnie koleżanki wystawiały. a przecież nam jest trudniej znaleźć czas na imprezę, nie znoszę, kiedy ktoś tak nie szanuje czyjegoś czasu.

czesc Dziewczyby
swieta,swieta i po swietach
a my leniuchyjemy,ale czas sie juz konczy po trochy,bo w poniedzialek do pracy i do przedszkola
rodzice pojechali na wies
a my zostalismy same
trzeba sie wziasc za jakis obiadek,bo juz odpowiednia pora;-)

witam i ja
u nas jakos tak dzis srednio... mloda zaczyna na nowo rozkaldac, dzis wstala tak zachrypnieta ze ledwo mowi... normalnie mam dosc... zbliza sie poniedzialek... a ja nowy rok bede musiala od L4 zaczac...

Witam wszystkich rodziców w nocym roku! i życzę dużo zdrowia, szczęscia i spełnienia marzeń w 2010 roku.

My powoli wracamy do zdrowia, mnie jeszcze troche mdli a mały ma rozwolnienie ale już dużo lepiej jest.

reklama
W nowym 2010 roku życzę Wam i Waszym bliskim przede wszystkim dużo zdrowia, wiele słonecznych i radosnych dni, pociechy z dzieci, cierpliwości, rozwiązania problemów tych malutkich i tych dużych, dużo pieniążków i spełnionej prawdziwej miłości.

My już wróciliśmy, Tafi - byliśmy w Makowie Podhalańskim (sylwestra w górach, gdzie nawet odrobiny śniegu nie było). Sylwestra mieliśmy spędzić na stoku, no ale, że śniegu brak to był grill i ognisko przed domem :-):-):-).

Acha – mam „podczytywacza” – zgadnijcie kto :dry:. Wyobraźcie sobie moje kochaniutkie, że owy podczytywacz przesłał po raz pierwszy od ponad półtora roku całe alimenty :szok::szok::szok:(tzn. jednomiesięczne – tak więc 30-tego na moim koncie znalazło się 450 zł).

Do góry