reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
eee szkoda gadac...jedna poszła gdzieś, druga gdzie indziej, którejś się odechciało i tak wyszło że siedzę sama :-(

No bryndze tym bardziej że małego wywiozłam i teraz mam wyrzuty sumienia, bo nie siedze z małym i nic ciekawego tez nie robię:(

UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ
I SAMEGO SZCZĘŚCIA W NOWYM 2010 ROKU!!!

sylwester2010d.jpg

hej dziewczyny
składam Wam wszystkim spóźnione nieco życzenia noworoczne, dużo zdrowia przede wszystkim, zrozumienia, cierpliwości i pozytywnych niespodzianek :tak:.

ja spędziłam sylwestra przyjemnie w małym gronie u znajomych i było super. ale nie było zabawy do rana, bo rano trzeba wstać i zająć się młodym, więc o 2 już grzecznie byłam w łóżeczku ;-). a jak Wasze sylwestrowe imprezy? no i poza tym jesteśmy rok starsze, nie wiem, czy jest się z czego cieszyć :laugh2:.

Alonqa - znam ten ból, nie raz mnie koleżanki wystawiały. a przecież nam jest trudniej znaleźć czas na imprezę, nie znoszę, kiedy ktoś tak nie szanuje czyjegoś czasu.

czesc Dziewczyby
swieta,swieta i po swietach
a my leniuchyjemy,ale czas sie juz konczy po trochy,bo w poniedzialek do pracy i do przedszkola
rodzice pojechali na wies
a my zostalismy same
trzeba sie wziasc za jakis obiadek,bo juz odpowiednia pora;-)

witam i ja
u nas jakos tak dzis srednio... mloda zaczyna na nowo rozkaldac, dzis wstala tak zachrypnieta ze ledwo mowi... normalnie mam dosc... zbliza sie poniedzialek... a ja nowy rok bede musiala od L4 zaczac...

Witam wszystkich rodziców w nocym roku! i życzę dużo zdrowia, szczęscia i spełnienia marzeń w 2010 roku.

My powoli wracamy do zdrowia, mnie jeszcze troche mdli a mały ma rozwolnienie ale już dużo lepiej jest.

reklama
W nowym 2010 roku życzę Wam i Waszym bliskim przede wszystkim dużo zdrowia, wiele słonecznych i radosnych dni, pociechy z dzieci, cierpliwości, rozwiązania problemów tych malutkich i tych dużych, dużo pieniążków i spełnionej prawdziwej miłości.

My już wróciliśmy, Tafi - byliśmy w Makowie Podhalańskim (sylwestra w górach, gdzie nawet odrobiny śniegu nie było). Sylwestra mieliśmy spędzić na stoku, no ale, że śniegu brak to był grill i ognisko przed domem :-):-):-).

Acha – mam „podczytywacza” – zgadnijcie kto :dry:. Wyobraźcie sobie moje kochaniutkie, że owy podczytywacz przesłał po raz pierwszy od ponad półtora roku całe alimenty :szok::szok::szok:(tzn. jednomiesięczne – tak więc 30-tego na moim koncie znalazło się 450 zł).

Do góry