reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

cześć
a ja bym już chciała zacząć pracować... studia mnie dobijają. mam przez nie nawracającą depresję, że się ze wszystkim nie wyrobię. a w tym roku będzie ciężko, bo licencjat... a ja czekam na objawienie ;-).

reklama
hej,a my po
przedszkolu weszlismy cos zjesc cieplego i mala chce na sanki
dalam oli pyzy odgrzane,a ona nie liubi i nie chce nawet nie probujec

i od 1 pozwyzyli nam oplate stala w przedszkolu z 153zl na 158,04zl,nie za duzo,ale tylko same podwyzki

Sliwa - dasz radę, ja w 5 miesiącu ciąży się broniłam :-) i myślałam, że nie dam rady nawet napisac pracy.. wiadomo jak to po rozstaniu w ciąży... samotna ciąża.. ehh nie było łatwo. Ale my kobitki jesteśmy silne :-) trzymam kciuki. a juz temat masz wybrany? materiały??

Basia a Twoje pociechy w jakim wieku są?? i co z najmłodszym jak idziesz do pracy?? opiekunka?
U mnie mama będzie najprawdopodobniej siedzieć

mam temat, ale na razie dość ogólny -> stosunki węgiersko-rumuńskie, czekam na objawienie także w kwestii jego dookreślenia, ale słyszałam, że temat tak naprawdę powstaje już po napisaniu pracy, więc specjalnie się nie przejmuję ;-). materiały zbieram, czytam wszystko po kolei, tylko wciąż nie wiem z której strony to ugryźć. a w styczniu mam już oddać plany pracy... jutro seminarium z moim promotorem a ja chyba tchórzowsko z niego ucieknę, bo mi wstyd, że wciąż nic nie mam...

witam i ja
my od rpzedszkola mamy tydzien wolnego, no ale ja bylam dzis podpisac umowe i w anstepny poniedzialek wracam do pracy a ona przymusowo do przedszkola.

Basiua gdzie wogole pracujesz??
jeju napewno bedzie to abrdzo ciezki powrot do pracy.

Witam wieczorkiem:-)
Mały już śpi a ja postanowiłam zajrzeć, rozleniwiłam się po świętach i nic mi się nie chce:tak::tak:
Śliwka co do studiowania to w ogóle nie chce o tym myślec i radzę Ci weź się do roboty bo ja rok ostatni zawaliłam:zawstydzona/y: znaczy wszystko zaliczone w terminie, ale pracy nie oddałam, tez miałam temat i też nie wiedziałam jak się zabrać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:... a jak się we wrześniu zabrałam, to okazało się że promotor zmienia szkołę i wcale już się nie wczuwał, namachałam 2 rozdziały a on sprawdził tylko jeden, drugiego już nie bo stwierdził że i tak nie zdążę :baffled::baffled::baffled: tak więc teraz jestem nadal na 3 roku muszę zapłacic za różnice programowe i 50% czesnego :wściekła/y: oczywiście kaski brak więc jadę w tym tygodniu chyba i składam o dziekankę i obronię się dopiero najwcześniej w przyszłym roku:-:)-:)-( a już od ubiegłego czerwca powinnam mieć dyplom:-:)-:)-( no ale za swoje lenistwo się płaci:zawstydzona/y:

Witam wieczorkiem:-)
Mały już śpi a ja postanowiłam zajrzeć, rozleniwiłam się po świętach i nic mi się nie chce:tak::tak:
Śliwka co do studiowania to w ogóle nie chce o tym myślec i radzę Ci weź się do roboty bo ja rok ostatni zawaliłam:zawstydzona/y: znaczy wszystko zaliczone w terminie, ale pracy nie oddałam, tez miałam temat i też nie wiedziałam jak się zabrać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:... a jak się we wrześniu zabrałam, to okazało się że promotor zmienia szkołę i wcale już się nie wczuwał, namachałam 2 rozdziały a on sprawdził tylko jeden, drugiego już nie bo stwierdził że i tak nie zdążę :baffled::baffled::baffled: tak więc teraz jestem nadal na 3 roku muszę zapłacic za różnice programowe i 50% czesnego :wściekła/y: oczywiście kaski brak więc jadę w tym tygodniu chyba i składam o dziekankę i obronię się dopiero najwcześniej w przyszłym roku:-:)-:)-( a już od ubiegłego czerwca powinnam mieć dyplom:-:)-:)-( no ale za swoje lenistwo się płaci:zawstydzona/y:

ale trafilas na promotora:wściekła/y: a w ogule po co on bral ludzi do obrony jak w planach mial odejscie ze szkoly-nieporozumienie
a dlaczego musisz placic za roznic programowe??

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry
jeju a ja jeszcze mam studia przed soba... pech ze nie mam co w weekendy z mala zrobic.
moze jak bedzie starsza to ktos z nia bedzie zostawac... nie powiem chcialabym cos zaczac, przydalo by sie.

Do góry