reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

cześć
a ja bym już chciała zacząć pracować... studia mnie dobijają. mam przez nie nawracającą depresję, że się ze wszystkim nie wyrobię. a w tym roku będzie ciężko, bo licencjat... a ja czekam na objawienie ;-).

reklama
hej,a my po
przedszkolu weszlismy cos zjesc cieplego i mala chce na sanki
dalam oli pyzy odgrzane,a ona nie liubi i nie chce nawet nie probujec

i od 1 pozwyzyli nam oplate stala w przedszkolu z 153zl na 158,04zl,nie za duzo,ale tylko same podwyzki

Sliwa - dasz radę, ja w 5 miesiącu ciąży się broniłam :-) i myślałam, że nie dam rady nawet napisac pracy.. wiadomo jak to po rozstaniu w ciąży... samotna ciąża.. ehh nie było łatwo. Ale my kobitki jesteśmy silne :-) trzymam kciuki. a juz temat masz wybrany? materiały??

Basia a Twoje pociechy w jakim wieku są?? i co z najmłodszym jak idziesz do pracy?? opiekunka?
U mnie mama będzie najprawdopodobniej siedzieć

mam temat, ale na razie dość ogólny -> stosunki węgiersko-rumuńskie, czekam na objawienie także w kwestii jego dookreślenia, ale słyszałam, że temat tak naprawdę powstaje już po napisaniu pracy, więc specjalnie się nie przejmuję ;-). materiały zbieram, czytam wszystko po kolei, tylko wciąż nie wiem z której strony to ugryźć. a w styczniu mam już oddać plany pracy... jutro seminarium z moim promotorem a ja chyba tchórzowsko z niego ucieknę, bo mi wstyd, że wciąż nic nie mam...

witam i ja
my od rpzedszkola mamy tydzien wolnego, no ale ja bylam dzis podpisac umowe i w anstepny poniedzialek wracam do pracy a ona przymusowo do przedszkola.

Basiua gdzie wogole pracujesz??
jeju napewno bedzie to abrdzo ciezki powrot do pracy.

Witam wieczorkiem:-)
Mały już śpi a ja postanowiłam zajrzeć, rozleniwiłam się po świętach i nic mi się nie chce:tak::tak:
Śliwka co do studiowania to w ogóle nie chce o tym myślec i radzę Ci weź się do roboty bo ja rok ostatni zawaliłam:zawstydzona/y: znaczy wszystko zaliczone w terminie, ale pracy nie oddałam, tez miałam temat i też nie wiedziałam jak się zabrać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:... a jak się we wrześniu zabrałam, to okazało się że promotor zmienia szkołę i wcale już się nie wczuwał, namachałam 2 rozdziały a on sprawdził tylko jeden, drugiego już nie bo stwierdził że i tak nie zdążę :baffled::baffled::baffled: tak więc teraz jestem nadal na 3 roku muszę zapłacic za różnice programowe i 50% czesnego :wściekła/y: oczywiście kaski brak więc jadę w tym tygodniu chyba i składam o dziekankę i obronię się dopiero najwcześniej w przyszłym roku:-:)-:)-( a już od ubiegłego czerwca powinnam mieć dyplom:-:)-:)-( no ale za swoje lenistwo się płaci:zawstydzona/y:

Witam wieczorkiem:-)
Mały już śpi a ja postanowiłam zajrzeć, rozleniwiłam się po świętach i nic mi się nie chce:tak::tak:
Śliwka co do studiowania to w ogóle nie chce o tym myślec i radzę Ci weź się do roboty bo ja rok ostatni zawaliłam:zawstydzona/y: znaczy wszystko zaliczone w terminie, ale pracy nie oddałam, tez miałam temat i też nie wiedziałam jak się zabrać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:... a jak się we wrześniu zabrałam, to okazało się że promotor zmienia szkołę i wcale już się nie wczuwał, namachałam 2 rozdziały a on sprawdził tylko jeden, drugiego już nie bo stwierdził że i tak nie zdążę :baffled::baffled::baffled: tak więc teraz jestem nadal na 3 roku muszę zapłacic za różnice programowe i 50% czesnego :wściekła/y: oczywiście kaski brak więc jadę w tym tygodniu chyba i składam o dziekankę i obronię się dopiero najwcześniej w przyszłym roku:-:)-:)-( a już od ubiegłego czerwca powinnam mieć dyplom:-:)-:)-( no ale za swoje lenistwo się płaci:zawstydzona/y:

ale trafilas na promotora:wściekła/y: a w ogule po co on bral ludzi do obrony jak w planach mial odejscie ze szkoly-nieporozumienie
a dlaczego musisz placic za roznic programowe??

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry
jeju a ja jeszcze mam studia przed soba... pech ze nie mam co w weekendy z mala zrobic.
moze jak bedzie starsza to ktos z nia bedzie zostawac... nie powiem chcialabym cos zaczac, przydalo by sie.

Do góry