reklama
ale zimno.. buu nawet na spacer nie możńa wyjśc. siedziemy w domku...
jutro idę do kina :-)
Na co?
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
faktycznie na dworze strasznie zimno, rano pozadnie zmarzlam jak zalatwialam sprawy
Czechow - na avatara
Będzie Ci się podobało - koniecznie idź na 3D
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
reklama
Śliwka_Węgierka
Fanka BB :)
i ja mówię dzień dobry.
młody w żłobku a mnie zimno, ale przynajmniej się wyspałam.
Alonqa co do tych studiów to faktycznie duży pech z promotorem. nie w porządku się zachował. mój jest chyba ok, ja studiuję na państwowej uczelni, więc dzięki bogu przynajmniej płacić nie muszę. i wykładowcy też mili, z kierownikiem katedry nie ma problemu się dogadać, tylko czasu mało na wszystko. strasznie dużo przedmiotów i sesja załoroczna, a do sesji trzeba też oddać pracę. w lutym już muszę się za to zabrać porządnie, choćbym miała nie spać po nocach wcale. trza ten semestr przejść .
młody w żłobku a mnie zimno, ale przynajmniej się wyspałam.
Alonqa co do tych studiów to faktycznie duży pech z promotorem. nie w porządku się zachował. mój jest chyba ok, ja studiuję na państwowej uczelni, więc dzięki bogu przynajmniej płacić nie muszę. i wykładowcy też mili, z kierownikiem katedry nie ma problemu się dogadać, tylko czasu mało na wszystko. strasznie dużo przedmiotów i sesja załoroczna, a do sesji trzeba też oddać pracę. w lutym już muszę się za to zabrać porządnie, choćbym miała nie spać po nocach wcale. trza ten semestr przejść .