reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam nową koleżankę na forum - życzę powodzenia , może się wszystko ułoży , ale sytuacja rzeczywiście ciężka.

Ja jutro sobie na imprezkę idę - ot taka odskocznia od szarej rzeczywistości :-)

Magda - ja też tęskniłam za swoim ogromnie , ale mimo to nigdy - przenigdy nie napisałam , że tęsknie bo nie chciałam zrobic mu satysfakcji , a po drugie nie chciałam byc pośmiewiskiem - byłam pewna , że pokaże to kochanicy i będą się ze mnie wyśmiewac. Dośc mi krzywd narobili , po co dac im satysfakcję.Teraz czasem też dopada mnie tęsknota , ale popłaczę sobie w poduszkę i tyle...Najgorzej jest gdy dzwoni...i zaczyna pieprzyc o tęsknocie itd.itp...normalnie aż mnie tzęsie w środku jak to słyszę !

Pogoda u nas okropna , zimno brrrrr - ja kocham wiosnę i lato :-)

reklama
Dobry wieczór.

Witam nową samotną na naszym wątku. Nie poddawaj się tak od razu, może Basia ma rację, że pan zmądrzeje i powróci. A swoją drogą to nieźle musiał zawrócić Ci w głowie skoro z 2 małych dzieci odeszłaś od męża.

P dzisiaj nie ma, wiec ja skoczyłam sobie paznokietki zrobić - pierwszy raz mam akryl chyba od 5 czy nawet 6 lat. Ale oczywiście powiedziałam pani by mi nie malowała bo ja sobie sama poprawię w domu :sorry::sorry::sorry::-):-):-) ale się pani zdziwiła :szok::szok::szok: :-) no co - nie znam takiej pani, która położyła by mi aktyl bez zarzutów :-):-):-) ja lubię łądne paznokietki ;-) No i jeszcze do solary wpadłam, a potem sprzątanie :sorry: pranie :sorry: prasowanie :sorry::sorry::sorry:

A wczoraj miałyśmy przedstawienie w przedszkolu :-) raczej pasowanie pierwszaków, ale zawsze to coś gdy dzieci się angażują :-)

teresalucyna- trzymam za Ciebie i corki kciuki,Twoja historia jest dowodem na to,ze faceci niezaleznie od wieku nie dorosli do zalozenia rodziny,niektorzy a moze i wiekszosc.
wszystkie chyba dostalysmy od zycia porzadnie w dupe,ale przez to jestesmy silniejsze :tak:
mamojulci - wiem,ze nie powinnam mu pokazywac ze mi zalezy ale to trudne. sama nie wiem jaki powinnam miec do niego stosunek. z jednej strony zalezy mi na dobrych relacjach a z drugiej chce mu pokazac ze bez niego swietnie sobie daje rade i wcale o nim nie mysle....
ola - ja bylam po1,5 rocznej przerwie w ostatni weekend na imprezie i bylo super, wyszalalam sie, tego mi brakowalo :-D i juz planuje nastepną hehehe

"Musimy sie przyzwiczaic do tego,ze przed najwazniejszymi skrzyzowaniami naszego zycia nie ma zadnych znakow ostrzegawczych"
Ernest Hemingway

Miałam dziś iśc na całonocną imprezę - ale zmieniłyśmy z kumpelami zdanie ( właściwie wpływ na to miał fakt ,że jedna nie miała z kim zostawic malucha na noc-a my chciałyśmy byc solidarne )...postawiłyśmy na miłą restaurację - pizzę , drinki i babskie plotki...nagadałyśmy się za wszystkie czasy , pośmiałyśmy i w tak miłej atmosferze minęło popołudnie , a do dyskoteki wybieramy się za 2 tygodnie - mamy nadzieję , że wtedy wszystkim będzie pasowac :-)

Moje dziecko wróciło z nad morza - zadowolone , wypoczęte...ale gdy tylko mnie zobaczyła na peronie podbiegła i powiedziała -mamuś jak ja tęskniłam...aż mi się miękko na serduchu zrobiło...:-)

Jakie plany na weekend ?? U nas sprzątanie i zakupy.

czesc Dziewczyny,te nowe i "weteranki";-)
a ja juz na nogach,normalnie to w tyg juz 4 godziny na nogach bym byla,ale co w sobote moge sobie poszalec i pospac do 8 czy 9
wlasnie rozwazam zakupy czy sprzatanie i chyba rozwadze zakupy tylko wstawie jakies pranie do pralki
ladna zapowiada sie pogoda,wiec popoludniu na jakis spacerek:-)
i musze kupic prezent mamie jutro ma urodziny,tylko mam jeszcze w glowie pustke:baffled: co byloby tym prezentem

mamo - powiedz mojej kuchni, zeby tez zaczela sie ogarniac i niech sie zacznie cos robic - ja chetnie popatrze :tak::-D

witam z kafka - pogoda paskudna, ale wyspalam sie wiec moge dzialac... ;-)

reklama
Do góry